• Zaczyna sie wywalanie Autor: ~paaulinka [77.253.42.*]
    Dziś chodzą spore pakiety,obserwowałam to na Ergisie jak był na poziomie 4,6.Niestety,ta spółka to niewypał dla inwestora indywidualnego
  • Re: Zaczyna sie wywalanie Autor: ~octopus [202.81.214.*]
    No, dobrze...ale przecież do tanga trzeba dwojga. Czy kupujący to jakiś frajer? Nie sądzę !
  • Re: Zaczyna sie wywalanie Autor: ~loczek [91.149.225.*]
    Ale nareszcie coś zaczęło się kręcić szkoda, że na tak niskim poziomie. Może ktoś ich podkupuje...
  • Re: Zaczyna sie wywalanie Autor: ~paaulinka [83.238.231.*]
    Nie wiem czy warto jest sie z tego ruchu czego cieszyc.Obserwuje spółkę od debiutu,miałam ja jakiś czas,straciłam.Uważam że odbywa sie na niej od samego początku regularna dystrybucja,i to robiona bardzo umiejętnie.żadnych wodospadów,tylko stosunkowo niewielkie ale nieustanne spadki .Przerywane symbolicznymi mini korektamiu na niewielkich obrotach.A te pakiety,to od co bardziej niecierpliwych,łykane przez sterujacych całą akcja.Papier niewypał wg mnie.Niedługo spadnie ponizej 10.
    To jest twoje zdanie poczekamy zobaczymy.
  • Re: Zaczyna sie wywalanie Autor: ~paaulinka [213.238.90.*]
    Niedługo wyniki,mozna domyślać sie jakie będą po zachowaniu kursu.Cały rynek odreagowywuje spadki,a Optopol.....Szkoda że nie można wziąć krótkich na ta spółkę,zarobek byłby prawie pewny
    Paulinko miałaś, straciłaś ale nadal interesujesz się spółką. Chcesz kupić po 10 zł ale boisz się że pójdzie do góry masz problem to jest giełda.
[x]
OPTOPOL -2,01% 19,50 2010-03-22 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.