• BMX to dobra spółka i co z tego. Autor: ~Rrrr [37.248.215.*]
    Brak sentymentu rynku do biotechnologii, potencjalny kryzys, który nie sprzyja branży, słaba polityka informacyjna, koniec Covid przez który spółka wzrosła x 5 i teraz musi te x 5 udowadniać a nic naprawdę spektakularnego na horyzoncie nie widać Sprzedałem ostatnie akcje przy cenie 29 a ogólnie w szczycie miałem ich 5tyś i w sumie wyszedłem z uwzględnieniem inflacji jakieś -10tyś. Oczywiście życzę wszystkim powodzenia, ale na dzisiejszym rynku jest tyle okazji inwestycyjnych a tu długi boczniak się szykuje. Teraz z perspektywy 2 czy 3 miesięcy bez BMX znacznie łatwiej dostrzec mi wady inwestowania obecnie w tę spółkę. Czasy są takie że jak coś stoi to traci, tamten rok 20% ten z 15% inflacji. W przybliżeniu 25zł x 35% to 9zł. Czyli akcje BMX za chwilę będą warte 16zł w stosunku do stanu z przed 2 lat, uwzględniając siłę nabywczą pieniądza.
  • Re: BMX to dobra spółka i co z tego. Autor: ~PT [83.28.211.*]
    czyli nie będzie niczego ??? Sprzedać PKC uja to wszystko warte tak?
  • Re: BMX to dobra spółka i co z tego. Autor: ~Trolefehehehe [83.9.48.*]
    Hehehe.. Kolejny wujek dobra rada... Miał niby sprzedał i gardłuje.... Sprzedać leszczom każe czy nie... Niby tak może nie... Takich inwrstorków dzisiaj tu bez liku... Plejada znafców... Będą kolejni się objawiać... Aaaa doce kloce szoki i inne.... Hehehe
  • Re: BMX to dobra spółka i co z tego. Autor: ~Kal-El [109.231.1.*]
    Ile mam zapłacić za tą analizę i doradztwo? Bo rozumiem, że nie jesteś dobry wuj i nie doradzasz za darmo na forum spółki której akcji na masz.
[x]
BIOMAXIMA 0,38% 13,05 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.