Ja troche dokupilem po tych cenach bo byla okazja nie sadze zeby teraz to lecialo z AT widac duzy wzrost i jeszcze premiery czekqjq na nas...a wiec zal sprzedawac na dolkach
Jak nazwać osobę która pisze że kolejny raz - 30 %, która próbuje wywołać panikę ? Kiedy było znowu - 30%? Farjer jak nic. A dzieciaków to sobie w domu poszukaj.
Jeżeli komentarz jednego randoma z neta może wywołać panikę wśród "inwestorów", to zaprawdę poważni to inwestorzy xD To forum jest chyba po to aby wymieniać poglądy i dyskutować, czy lizać sobie wzajemnie jaja o "świetnej perspektywicznej spółce" która w 3 miesiące zrobiła -40%? Sam posiadam pakiet P2C i mi ciąży znaczna utrata jego wartości, ale nie zamierzam należeć do kółka wzajemnej adoracji, bo myślenie życzeniowe ani na wzrosty ani na spadki nie zmieni zupełnie nic w kwestii kursu spółki.
Mistrz inwestowania. Tyle akcji sprzedać po jednej z najniższych cen w historii. Tylko 13 mln kapitalizacji, 2 gry bliskie wydania (może przesadziłem -bliskie prezentacji), 20% w spółce robiącej grę za 4mln, 30% udziałów w Frogville która tobi kolejne gry, 2 mln w roku przychodu (wraz z odpisami), gra dalej się sprzedaje, 2 gry na Nintendo, w produkcji MMS na konsole, 1,7 mln w kasie a ktoś sprzedaje kilkanaście tysięcy akcji po 4.3x. No mistrz.
A do tego sporo zbieraczy nie ujawnia się w arkuszu. Wiszą w ciemnościach, jak nietoperze, żeby zebrać z "Nienackiego" xD. Zobaczymy czy sypacz się wystrzelał, czy szykuje dogrywkę....