- Kończ… waść!... wstydu… oszczędź!... — Dobrze! — rzekł Wołodyjowski. Dał się słyszeć świst krótki, straszny, potem stłumiony krzyk… jednocześnie Kmicic rozłożył ręce, szabla wypadła mu z nich na ziemię… i runął twarzą do nóg pułkownika…
Może i masz rację, Mich. I tak już odpuściłem w dużej mierze zaglądanie tutaj... Ale zdarza mi się. I gdy widzę, jak gościu niezmiennie męczy bułę to aż mnie mdli normalnie. No ale dobra - widocznie inaczej nie potrafi... Ważne, że cała reszta mniejszościowych potrafi - nie jojczyć i spokojnie czekać na rozwój wydarzeń. A co do weksli, to przecież zaraportowali - postępowanie jest w toku.
Maksiu, bardzo cenne spostrzeżenia, tylko brakuje dwóch słów uzupełnienia. Żeby walczyć-trzeba mieć czym. Widocznie nie było czym. Trudno sobie wyobrazić sytuację, by właściciel nie walczył o firmę i swoje pieniądze. Może i walczy, tylko my o tym info nie mamy.
Można różnie interpretować to co napisałem, przynajmniej nie chowam głowy w piasek . Piszę to co widzę, nie mam zamiaru zaklinać rzeczywistości. Kiedyś myślałem że Książek to gość tęga głowa, dzisiaj widzę to zupełnie inaczej. Kowal a widziałeś kiedyś trolla co pisze ogólnie pozytywnie o spółce a punktuje jedynie jej złe posunięcia? Zanim coś napiszesz to najpierw pomyśl.
Kowal nie myśli. On pluje. Na wszystkich. Jak się okazuje na swoich tez, bo Ciebie Maksiu uważałem za członka jeDNEJ z Kowalem grupy. Z Tobą Max to chociaż można porozmawiać, pomimo różnic w ocenach. Do Twoich nowych przemyśleń jest mi bliżej, ale rozwijał tematu nie będę.
Do TorangaSan cieszę że myślisz podobnie, trzeba rzeczy nazywać po imieniu. Bo co daje nazwanie czarnego białym ? skoro nic się nie zmieni a czarny i tak będzie czarny.
Ogólnie to się gościu na Sobieskiego zgłoś - tam starają się pomagać takim neurotykom, w miarę możliwości. Tobie zapewne da się jeszcze pomóc... :) W przeciwieństwie to twojego kolegi T. Na takich jak on ludzkość nie wymyśliła jeszcze lekarstwa ;)))
Nie zgłaszajcie adminowi wpisów Kowala do usunięcia, pomimo tego, że on to robi notoryxznie. Sam opluwa a wpisy innych skarży do usunięcia. Niech te jego wizytówki tutaj będą dostępne, by każdy mógł sam ocenić jego poziom