ja uwazam ze glowny akcjonariusz powinine sprzedc to komus z zagranicy bo tu nie ma pomyslu na biznes oczywiscie z duza premia w stosunku do obecnego kursu, bo to czysta gotowka + biznes + klienci
jak tak dalej beda sie kurczowo trzymac to nic z tego dobrego nie wyniknie
Pan prezes niech założy swój biznes i tam się uczy zarządzania. Niestety ale ten wywiad to kpina z akcjonariuszy takich jak ja. Gość nie rozumie że ma reprezentować interes właścicieli. Tymczasem pierd.. li głupoty które są powszechnie znane i powtarza bzdety.
To widać po kursie
...I jego zakupy po 200 szt...ma sa kra..jest kasa w spółce i chłop nie wie co z nią zrobic..może ktoś mu podpowie..? Ja zacznę...wypłacić do nas i zwijać tą impreze
przecież to akcjonariusze decydują o tym co robić z kasą - ty, ja, juroszki, aoramy, quercusy wystarczy zaglosowac i wyplacic prezes nie ma tu nic do gadania
nie ma , i naszczescie tez nie musi tu pracowac ale po tym co przeczytaelm oni sie krecili w miejscu przez 2 lata ja tego juz nie tykma bo masaka co gosc nagadal
A ja myślę że to skarbiec powinien być przejęty bo prezes nie więc co robić nie wie co chcą akcjonariusze.. po prostu jest..oddać z premia..zaorać ..tyle lat budowali biznes..zarabiali i nagle olbrzymią konsternacja co z biznesem
Nie Juroszek i Buczek za dużo by stracili, kupią Ipopeme ,oczywiście że nie po tej cenie jaka obecnie jest na GPW tylko z premia bo Ipopema ma gotówki ok 50 milionów ,
z drugiej strony juroszek i qrs sa bardzo bierni tu, nawet na wza nie chce im sie rejestrowac kupili drogo akcje i sie przygladaja pewnie by wzieli wiecej jakby zeszlo nizej tylko ze na vol tez maraz na ser mater najgorsza z mozliwych sytuacji prezes sie uczy zarzadzania, glowny ma gdzies bizne i czeka na cud, a chelenderzy zasneli w krzakach ech
Jak tak dalej będzie to tu raczej nie ma co myśleć o rozwoju a raczej o bankructwie ,kto ma te jednostki uczestnictwa kupować? Za chwilę ruszy prawie darmowy kredyt na mieszkanie , czyli kolejna grupa potencjalnych klientów odpada ,ja tu nie widzę absolutnie żadnych perspektyw a zapewnienia Prezesa mozna między bajki włożyć ,kto ma niech lepiej sprzeda szkoda czasu na tego typu spółki,przy tanimi ETF-.
stad glowni wola siedziec na stracie, nie skorzytac oferty wykupu przez zagranice , nie zlikwiodac spolki wyciagajac teraz po 25 zl na akcje pewnie bedzie strata -100% az gotowka stopnieje do zera zgadzam sie ze zarzad to kicha