Ze wzrostów dzisiaj. Podbitka na niskim wolumenie, entuzjazm na forum czyli naganianie na kupno podczas gdy ktoś upycha papier. Zaraz na czerwono. Na koniec dnia według mnie będzie -1,32%
Dnia 2023-04-13 o godz. 10:26 ~Zdzisław napisał(a): > Ze wzrostów dzisiaj. Podbitka na niskim wolumenie, entuzjazm na forum czyli naganianie na kupno podczas gdy ktoś upycha papier. Zaraz na czerwono. Na koniec dnia według mnie będzie -1,32%
Dlaczego podszywasz się pod Zdzisława, przecież IP masz inne spod, którego Zdzisław zwykł pisywać, a nigdy pod innym nie pisał?
Za to spod twojego IP wiele innych nicków pisało i to zawsze niekorzystnie o spółce.
Haha, i co młodzieży? Jak pisałem ze będzie na czerwono to tylko obelgi, a wystarczyło napisać „dzięki Zdzisław”. Nadal widzicie zielono? Nieodróżnianie zielonego od czerwonego to już chyba problem z oczami
Temat przerabiany, ale powtórzę, jak można pisać o kursie na początku sesji?
Zamknięcie kursu jest na końcu sesji, jakby ktoś nie zauważył, więc cały dzień przed nami także spoko luz... Ja bym raczej wykorzystał dzisiejszy dzień raczej do zbierania...
Po każdej podróży odpoczynek wskazany i dalej wiśta, wiooo...
Dnia 2023-04-13 o godz. 10:38 ~Zdzisław napisał(a): > Haha, i co młodzieży? Jak pisałem ze będzie na czerwono to tylko obelgi, a wystarczyło napisać „dzięki Zdzisław”. Nadal widzicie zielono? Nieodróżnianie zielonego od czerwonego to już chyba problem z oczami
Zobaczymy na końcu sesji. Moim zdaniem nie będzie na czerwono a na zielono. Ty jesteś trollem podszywającym się pod innych