• I to byłoby na tyle Autor: ~Zdzisław [31.0.92.*]
    Ze wzrostów dzisiaj. Podbitka na niskim wolumenie, entuzjazm na forum czyli naganianie na kupno podczas gdy ktoś upycha papier. Zaraz na czerwono. Na koniec dnia według mnie będzie -1,32%
  • Re: I to byłoby na tyle Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dnia 2023-04-13 o godz. 10:26 ~Zdzisław napisał(a):
    > Ze wzrostów dzisiaj. Podbitka na niskim wolumenie, entuzjazm na forum czyli naganianie na kupno podczas gdy ktoś upycha papier. Zaraz na czerwono. Na koniec dnia według mnie będzie -1,32%

Dlaczego podszywasz się pod Zdzisława, przecież IP masz inne spod, którego Zdzisław zwykł pisywać, a nigdy pod innym nie pisał?

Za to spod twojego IP wiele innych nicków pisało i to zawsze niekorzystnie o spółce.
  • Re: I to byłoby na tyle Autor: ~Bolo [31.0.37.*]
    Podszywanie sie to juz desperacja spadzi buahahahahaha nawet wśród spadzi to najniższy poziom trollowania buahahahahaha
  • Re: I to byłoby na tyle Autor: ~Zdzisław [31.0.92.*]
    Haha, i co młodzieży? Jak pisałem ze będzie na czerwono to tylko obelgi, a wystarczyło napisać „dzięki Zdzisław”. Nadal widzicie zielono? Nieodróżnianie zielonego od czerwonego to już chyba problem z oczami
  • Re: I to byłoby na tyle Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Temat przerabiany, ale powtórzę, jak można pisać o kursie na początku sesji?

Zamknięcie kursu jest na końcu sesji, jakby ktoś nie zauważył, więc cały dzień przed nami także spoko luz...
    Ja bym raczej wykorzystał dzisiejszy dzień raczej do zbierania...

Po każdej podróży odpoczynek wskazany i dalej wiśta, wiooo...
  • Re: I to byłoby na tyle Autor: ~oko_proroka [185.56.211.*]
    Ja ciągle mam soczyście zielono na inwestycji XTB
    Jednodniowe, czy godzinne zmiany to Twoje klimaty, na zawał zejdziesz jak nie poluzujesz stringów.
  • Re: I to byłoby na tyle Autor: ~Hehe [37.225.21.*]
    Dzieki zdzislaw xD ladny plusik
  • Re: I to byłoby na tyle Autor: ~Marcel [83.142.141.*]
    Dnia 2023-04-13 o godz. 10:38 ~Zdzisław napisał(a):
    > Haha, i co młodzieży? Jak pisałem ze będzie na czerwono to tylko obelgi, a wystarczyło napisać „dzięki Zdzisław”. Nadal widzicie zielono? Nieodróżnianie zielonego od czerwonego to już chyba problem z oczami

Zobaczymy na końcu sesji. Moim zdaniem nie będzie na czerwono a na zielono. Ty jesteś trollem podszywającym się pod innych
  • Re: I to byłoby na tyle Autor: ~hubcio [87.205.121.*]
    na twoim miejscu zajałbym sie sprzedażą szczypiorku. Zawsze pare groszy wpadnie. GPW, nie dla ciebie.
[x]
XTB 1,63% 107,26 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.