Tak sobie tylko siedzi i pisze, on nie planuje kupić:
" Autor: ~Zrozum [94.254.176.*] 2023-04-06 11:48 Opublikowano przy kursie: 10,35 zł , zmiana od tamtej pory: 9,18% Re: 10zl--->>30zl 300% do zarobienia w tym roku
Ja nie planuje kupić. Byłem tu 4lata. Sprzedałem po 23zl. Jestem tu z sentymentu. Po pierwszym kwartale (wynikach) jak spadnie kolejne 30/50% też nie kupię. Musiała by być jakaś perspektywą. Na ten moment brak"
Wyrzuciłem WAT z obserwowanych i z notowań. Nie będę go kupował. Z tego co ostatnio dzieje się w tej spółce trudno przewidzieć jej najbliższe losy, nie wspominając o raporcie za I kw. Przespali i przewalili swoje 5 minut i teraz skoncentrowali się na LuOnie. Tam na Lektykarskiej mają głowy do kombinowania "na Warszawiaka" i spadania na cztery łapy.
Mimo wszystko życzę im aby LuOn wypalił, a Wam samych wzrostów i upragnionej setki, bez oczekiwania na to kilku lat. Zresztą na giełdzie nie samym WATem człowiek żyje. Podobno czy chłop z wozu, czy baba z wozu to i tak koniom lżej.
sympatyk - tak bywa , ale przynjmniej z klasa pozegnanie.
byli -sa tu inni co nie mieli , nie maja i nie beda mieli - zarzekali sie ze nic nie napisza wiecej , a dalej ich produkcja jest wielka .Zrozum - sorry moze chodzi o "rozum " w sensie mózg - bo nic nie rozumiemie ? mam teorie dlaczego premiera LuOn jest "trochę " póxniej
Dnia 2023-04-13 o godz. 15:28 ~blinek napisał(a): > sympatyk - tak bywa , ale przynjmniej z klasa pozegnanie. > > byli -sa tu inni co nie mieli , nie maja i nie beda mieli - zarzekali sie ze nic nie napisza wiecej , a dalej ich produkcja jest wielka .Zrozum - sorry moze chodzi o "rozum " w sensie mózg - bo nic nie rozumiemie ? > mam teorie dlaczego premiera LuOn jest "trochę " póxniej
Blinek, szanuję Ciebie i wszystkich Tych co inwestują w tą spółkę, ale wierz mi, nic tutaj po mnie. I tak dziwię się sobie, że wytrwałem tutaj tyle lat. Może dlatego, że sympatycznie się nam pisało?
Jeszcze raz Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę jak najlepiej.