• Intymna - opinie klientów Autor: ~Klynt [31.61.178.*]
    Z opineo:
    Zdegustowana - 6 mar 2023

Robiłam często zamówienia w tym sklepie. Ale to był ostatni raz. Przed wysyłką towaru okazało się że termin dostawy nagle się wydłużył z opisywanego (9 dni ) na dodatkowe 11 dni lub więcej. Oczywiście nikt z pionu obsługi klienta o tym nie poinformował. Dopiero po interwencji mailowej dowiedziałam się o opóźnieniu i anulowałam część zamówienia. Kwintesencją jest zwrot środków za zwracany towar. W regulaminie czas na zwrot mają 14 dni a mimo iż czas na zwrot środków minął intymna.pl nie wraca środków. Po kolejnym kontakcie mailowym biuro obsługi odpisało mi: " prosimy o cierpliwość rozpakowanie paczki może potrwać do 14 dni" - To kiedy zwrot środków?? Nie wiadomo być może nigdy. Reasumując: - sklep intymna.pl termin realizacji zamówienia nieznany (opis przy towarze jest orientacyjny) - Zwrot środków za zakupiony towar - być może kiedyś te środki zostaną zwrócone Jeśli nie chcecie się denerwować to proponuje omijać szerokim łukiem ten sklep. Na pewno więcej u nich nie zamówię.
  • Re: Intymna - opinie klientów Autor: ~Klynt [31.61.177.*]
    1/5

beata 28 lut 2023

PORAŻKA! Zamówienie złożone 8 lutego, odebrane 28 lutego!!! Niekompetentna pani z obsługi klienta która mówiła o terminach dostawy, nie wiedząc czy aby na pewno ma rację. Po 2 tyg czekania, dostałam wiadomość że nie ma piżamy która zamówiłam, wyzej wspomniana pani zaproponowała nowa, uwaga w rozmiarze XL gdzie ja zamówiłam poprzednią w rozmiarze S. Ok, zaproponowała inne, wybrałam odpowiednią dla siebie i znów uwaga, nie było jej na magazynie. Brak kompetencji i poszanowania klienta. Druga sprawa, obiecano mi jakiś "gratis" za długo czas oczekiwania. Jak można się domyśleć, nie dostałam nic :) Nie polecam.
    1/5
    a...z 2 miesiące temu - Ceneo

Zrobiłam wiele zakupów w tym sklepie. Niestety ostatnio bardzo się zawiodłam. Sklep deklarował wysyłkę towaru do 6 dni (zamówienie opłacone z góry). Gdybym się nie upominała, pewnie nikt by nie zauważył, że jego realizacja jest opóźniona. Oczywiście po przypomnieniu się otrzymałam ze sklepu bardzo uprzejmą, szkoda tylko, że nierzetelną i nieprawdziwą informacją. Zgodnie z informacją dla klienta zamówienie miało być wysłane do 6 dni, nie zostało wysłane przez kolejne 7 dni, następnie po kolejnym przypomnieniu się poinformowano mnie, że towar jest na chwilę obecną niedostępny u producenta, natomiast w sklepie nadal przy zakupie widniała informacja: „ do 6 dni”. Nic więcej w tym sklepie nie kupię, Anna
    Pojawia sie coś negatywnego o spółce i cyk, za chwilę podbijanych jest 20 innych wątków aby to przykryć.
  • Re: Intymna - opinie klientów Autor: ~medrec [79.184.237.*]
    a czego się spodziewać po chłamie grażynki?
  • Re: Intymna - opinie klientów Autor: ~Iiiiiiiiiii [31.61.177.*]
    1/5

Małgorzata 14 kwi 2023

Zwróciłam całe zamówienie. Po wielkiej walce sklep oddał mi pieniądze. Nie zwrócono kosztów przesyłki, ponieważ podobno sklep oferował mi darmową przesyłkę. Tak, faktycznie. W jakimś kiosku na drugim końcu świata. Prawnie w porządku, zwrot się nie należy, ale w czasach, gdzie darmowa przesyłka jest w zasadzie standardem, to jednak polecam wybierać inne sklepy, gdzie asortyment podobny, a obsługa klienta na o niebo wyższym poziomie.
    Up
    Up up
    Up up up
  • Re: Intymna - opinie klientów Autor: ~medrec [79.184.237.*]
    podbijam
  • Re: Intymna - opinie klientów Autor: ~Upsss [31.61.188.*]
    2,5/5
    Piotr - 16 mar 2023

Sklep internetowy Intymna.pl to pomyłka, brak kompetencji. Złożyłem zamówienie 04 marca a otrzymałem przesyłkę 16 marca tj. po 12 dniach i to nie kompletną bez żadnego wyjaśnienia. Dopiero po mojej interewncji telefonicznej zastałem powiadomiony że moje zamówienie nie może być zrealizowane ponieważ producent nie dotrzymał terminu w dostarczeniu produktu. Nie polecam sklepu natomiast produkty polecam poniewaz są wysikiej jakości. Należy zwrócić uwagę tylko na kolory produktów ponieważ jest inny odcień. Model ma na sobie ten sam produkt tylko w innym odcieniu tego samego koloru. Moze sie tak zdarzyć, że są opóźniemia, ale wypadaloby poinformowac klienta o utrudnieniach biorac pod uwage że od tego sklepu otrzymałem już kilkanaście maili dotyczących promocji. Brak kontaktu z klientem. Polecam tylko produkty.
  • Re: Intymna - opinie klientów Autor: ~Sylwia [178.235.184.*]
    Ten sklep to jakiś żart. Dostałam towar, komplet bielizny. Zaraz po otwarciu okazało się, że biustonosz jest cały pozaciągany (był koronkowy więc można sobie wyobrazić jak "pięknie" wyglądał. Od razu napisałam maila, wysłałam zdjęcia. Zamiast zainteresowania czemu w ogóle ktokolwiek otrzymał przesyłkę takiej jakości dostałam w odpowiedzi maila z żądaniem przesłania zdjęcia UWAGA! Zewnętrznego opakowania czyli skrawka folii oklejonej taśmą. Czegoś tak niedorzecznego w życiu nie przeczytałam. Nie sądzę aby ktokolwiek robił fotografie opakowania paczki, zwłaszcza, że nie było uszkodzone. Szczytem jest tłumaczenie, że towar jest pozaciągany przez nieuszkodzoną paczkę... Kpina, nikomu nie polecam robić tutaj zakupów. Bo o ile pieniądze chętnie za towar są przyjmowane tak już jakiekolwiek skargi na jakość czy to towaru czy samej usługi już nie. A wystarczyło zaproponować wymianę towaru, jak na normalny sklep przystało.
  • Re: Intymna - opinie klientów Autor: ~Qb [188.146.164.*]
    Jeżeli paczka jest uszkodzona to mają łatwiej na wyłudzenie odszkodowania od firmy kurierskiej.
[x]
GRUPAMZ 0,00% 0,40 2025-09-19 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.