• Dlaczego pawelpablo nie może krytykować spółki,ostatnich złych wydarzeń? Autor: ~Zakaz [87.249.137.*]
    Dlatego po raporcie o nieciekawych informacjach zwiał jak mysz do nory a wcześniej odstawiał tu szopkę pod szacowane wyniki?
    Gdy ktokolwiek zwracał uwagę że coś tu nie tak z tą pompą pod szacowane wyniki to robił z niego trola. Wszedzie go pełno było.
    Pojawia się raport, rezygnacja jednego członka rady i sprzedaż innego z zarządu, kurs nurkuje, inwestorzy wkurzeni.
    Na forum fala komentarzy w związku z tym co się stało, pawelpablo próbuje jeszcze kolorować rzeczywistość a gdy to nie udaje chowa się.

Pojawia się potem, gdy nerwy opadły trochę ludzią po wtopie w wątku gdzie piszą o tych fatalnych wydarzeniach ale nie z krytyką, tylko odwraca kota ogonem i nawija makaron o jakiejś gierce choć to tematem dyskusji nie było. Byle odwrócić uwagę.

Gdy zalewa go fala kolejnych krytycznych komentarzy podkreślających ostatnie złe wydarzenia próbuje odpowiadać wymijająco a potem ponownie ucieka i milczy.

Dlaczego boi się dyskusji po tym co się ostatnio wydarzyło? Wcześniej to co chwilę pomimo spadkow zachwalał, tworzył dobrą otoczkę a jak się wali to ucieka i milczy?

Sporo ludzi potracili tutaj to nie dziwne że wylewają swoją wściekłość a ten jak zawsze udaje że nic wielkiego się nie stało i tak od lat a kurs spada. Nawet pod emisje z pp kolorował i negował tych co pisali rzeczowo że kolejna emisja doprowadzi do spadków.

No nic się nie stało tylko z 8gr była pompa pod szacowane wyniki na 15gr, potem wysyp, powolny zjazd kursu z tygodnia na tydzień a po raporcie zwala i jest 8gr. Do tego sypanie z zarządu odejście, rady.
    Nie wspomnę o spadkach od lat.

Naprawdę jest cudownie, każdy się cieszy a pawelpablo siedzi w norze i wychodzi robić dobrą minę do złej gry.

Dlaczego nie wolno mu źle pisać o spółce, pomimo ostatnich wydarzeń?
  • Dlaczego pawelpablo nie może krytykować spółki,ostatnich złych wydarz Autor: pawelpablo [213.78.108.*]
    Bo zwyczajnie mi się nie chce i szkoda mi na to szambo co tu się odstawia na tym forum czasu i to od dawna, a jak chcesz z tego jakiś timeline budować i narrację - twoja sprawa.
    Próbowałem tutaj zawsze zwrócić uwagę na to co spółka robi i dzieliłem się informacjami, można to nazwać też próbą zbudowania społeczności akcjonariuszy - też się nie podobało i sorry sami sobie grzebcie i obserwujcie.

Negatywy wypunktowane kilkadziesiąt razy przez wielu i ciągle w to brniecie - nikt nie napisze nigdy niczego pozytywnego ani nie podzieli się tym co znalazł o spółce - tylko hejt i hejt, więc po co to komu.
    Zamiast pisać eseje o mnie wykorzystaj ten czas na coś bardziej konstruktywnego.

Pozdro
  • Dlaczego pawelpablo nie może krytykować spółki,ostatnich złych wydarz Autor: ~gadka [89.45.7.*]
    Dnia 2023-04-12 o godz. 12:32 pawelpablo napisał(a):
    > Bo zwyczajnie mi się nie chce i szkoda mi na to szambo co tu się odstawia na tym forum czasu i to od dawna, a jak chcesz z tego jakiś timeline budować i narrację - twoja sprawa.
    > Próbowałem tutaj zawsze zwrócić uwagę na to co spółka robi i dzieliłem się informacjami, można to nazwać też próbą zbudowania społeczności akcjonariuszy - też się nie podobało i sorry sami sobie grzebcie i obserwujcie.
    >
    > Negatywy wypunktowane kilkadziesiąt razy przez wielu i ciągle w to brniecie - nikt nie napisze nigdy niczego pozytywnego ani nie podzieli się tym co znalazł o spółce - tylko hejt i hejt, więc po co to komu.
    > Zamiast pisać eseje o mnie wykorzystaj ten czas na coś bardziej konstruktywnego.
    >
    > Pozdro

A co tu jest pozytywnego ? To że spada lata jak napompowali na 50gr ,dziś 8gr. Łykaliśmy bajeczki na czatach ty pupilek prezesa broniłeś wiernie spółki, daliśmy się nabrać i mamy straty to jest w porządku???? To że spada non stop a po drodze podbijają pod wywalenie. Tu jedynie straty można liczyc no chyba że komuś sie udało i uciekł na ostatniejpodbitce,
    Dziwisz się że wielu wkurzonych bo mają rację tylko ty pupil tego nie widzisz,dalje brniesz w zakłamanie.
    Zamknij się już

Kurs się sypie, rezygnuje członek rady, inny sypie, po raporcie zwała dalsza obudź się gościu bo to ty tu ujadałeś najwięcej

A to z innego wątku ,nie będę szukać bo nie mam potrzeby, skorzystam z linku.

https://www.bankier.pl/forum/temat_wysyp-troli-spadkowych-trwa-w-najlepsze,46344275.html
    Autor: pawelpablo [37.131.171.*] 2021-04-21 15:32
    Opublikowano przy kursie:  0,20 zł , zmiana od tamtej pory: -53,85

Dnia 2021-04-21 o godz. 15:32 pawelpablo napisał(a):
    > Wasze argumenty są po prostu bajeczne niczym zdarta płyta żebraków o akcje.
    > Co tam jeszcze wymyślisz jeden z drugim?
    > Coś o dzisiejszym Espi może ? Jakieś wyliczonka, albo chociaż pokrzyczcie, że beznadziejna sprzedaż bo powinno być 5x tyle? no z tym można (choć ciężko bo to już starzejąca się pozycja) polemizować...
    > Ale z tym co tak poczytałem od rana to trudno nawet coś odpowiedzieć.
    >
    > Co do dzisiejszego ESPI 31tys kopii w q1, 6$ za jedną (dolar różnie stał w q1 przyjmijmy nawet z dołka w lutym 3,6) zakładając marże sklepu (luźno zakładam bo nie wiem jaka może ona być i tutaj mnie ktoś popraw jak wiesz) 25% minus inne ew. koszta oraz podatki to ile to tam na czysto wychodzi ? policzy któryś z krzykaczy?
    > Do tego oczywiście podział zysku (tutaj bardziej skomplikowane dla krzykaczy nieumiejących raportów czytać).
    >
    > Lecę nad jeziorko pospacerować i rybki połapać.
    > Miłego dnia

Minus 57% od wpisu tego klamcy

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-watek-dla-wiszacych-na-haku,39576617.html
    Autor: ~pablopablo [94.254.203.*] 2020-08-26 10:59
    Opublikowano przy kursie:  0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -76,62%

Dnia 2020-08-26 o godz. 10:59 ~pablopablo napisał(a):
    > Zależy od tego kiedy się weszło i od tego jakie kto ma podejście do uśredniania. jedni już jak widzą 3-5 % straty panikują i stają się dawcami kapitału.
    > Jak na moje to kurs ma tendencję wzrostową, firma ma ogromny potencjał więc co tu dużo reklamować.

Autor: pawelpablo [31.178.228.*] 2020-10-21 16:11
    Opublikowano przy kursie:  0,29 zł , zmiana od tamtej pory: -69,28
    Dnia 2020-10-21 o godz. 16:11 pawelpablo napisał(a):
    > Rludojada już chyba z nami nie ma od jakiegoś czasu obraził się sprzedał wszystko i poszedł ;) a tutaj to na spokojnie ludki poschodzą z haków kwestia dobrego raportu ;)

A jak tam odpał przedświąteczny ,niexle się napocił żeby nabrać naiwnych na akcje po 14-15gr, dziś 8gr !

[x]
MUNAR -0,62% 0,48 2025-10-10 15:48:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.