• Sytuacja techniczna Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Ładnie na MACD przebita średnia od dołu, tak dynamicznym ruchem,nawet dawno na innych spółkach nie widziałem.

Inne wskaźniki też robią robotę, ładnie wychłodzone i wyleżakowane, zaprzęgnięte do roboty.

AT sprzyja fundamentom, do tego za chwilę powinny już dojść mocno pozytywne informacje ze spółki, które dodatkowo wg. mnie rozpędzą kurs na Północ...
  • Re: Sytuacja techniczna Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]

Świeczka ładnie ponad EMA50 wskoczyła, podobnie w Ichimoku juz nad chmurą na dniowym interwale.

• Re: Sytuacja techniczna Autor: ~oooa [188.208.217.*]
    Fundamenty i technika wskazują pólnoc. Swietnie to wygląda.
  • Re: Sytuacja techniczna Autor: ~Hojny [37.47.247.*]
    A jest południe. Jeszcze dzisiaj na czerwono
  • Re: Sytuacja techniczna Autor: ~Cypis [5.173.130.*]
    stało się nieuniknione

miałem cichą nadzieję, że wezmę dywidendę i zdążę dokupić, a trzeba będzie brać kilka schodków wyżej

na każdym interwale widzę dlugowyczekiwany układ pod duże wybicie + infa, jest super.

wg. mnie obecnie akcje zwlasza spółek dywidendowych to ucieczka przed inflacją.

Spółka przez okres kryzysu zmieni pozycje. zarząd nie zasypia gruszek w popiele i nie przespał momentu na rozwój
  • Re: Sytuacja techniczna Autor: ~Takitam [46.114.153.*]
    Trzeba było za wartość dywidendy dokupić wcześniej ja tak przeważnie robię ale jak pustki na koncie to się nie da taki minus takiej strategii
  • Re: Sytuacja techniczna Autor: ~Karol [79.186.43.*]
    Nie lamentuj kolego, jeszcze będziesz miał kilkanaście okazji do zakupu w promocyjnej cenie.
    Cierpliwości życzę !
  • Re: Sytuacja techniczna Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dnia 2023-04-12 o godz. 15:37 ~Karol napisał(a):
    > Nie lamentuj kolego, jeszcze będziesz miał kilkanaście okazji do zakupu w promocyjnej cenie.
    > Cierpliwości życzę !

A tobie rozumu. Jak bzdety piszesz, to się uwsteczniasz.
  • Re: Sytuacja techniczna Autor: ~Al [37.47.114.*]
    No tak. Nie pisz bzetow. A jak będzie 200mln minus, to co bedzie?
[x]
XTB 3,05% 108,84 2026-05-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.