• Nasi przyjaciele Autor: ~Developer [31.132.67.*]
    W kulki lecą, nie dość że cisną nam zboża to i kurs ładują w dę
  • Re: Nasi przyjaciele Autor: ~Erl [79.184.146.*]
    Skupuj pomalutku i czekaj. Front zamarł idealnie dla KSGAGRO - tuż przed obszarem gdzie mają swoje farmy i chodowle. Jak wiemy, ruscy już dalej nie pójdą, może ukraińcy ruszą, a może os razu będzie zawieszenie broni. Pewne jest że KSGAGRO NIE UCIERPIAŁO na wojnie -potwierdzają to tez wywiady z prezesem. Mało tego, odmłodzili trzode i zwiększyli jej ilość. Tu było 7 zł i nic się od tego czasu nie zmieniło jeśli chodzi o spółkę. Jak tylko wrócą raporty to mamy tu +100% lekką ręką według mnie. A jak dodamy szał na ukraińskie spółki po wojnie to myślę, że 7zl zł witamy znowu.
  • Re: Nasi przyjaciele Autor: ~dede [91.239.197.*]
    Troszkę Cię poniosło.... chociaż nie mówię że nie chciałbym żeby taka wycena akcji była na dzień dzisiejszy....3,50 -4,00 to wszystko uwzględniając ryzyko mimo wszystko.
  • Re: Nasi przyjaciele Autor: ~Erl [79.184.146.*]
    Jeśli wojna się zakończy to ryzyko będzie dużo niższe niż nakład całego świata na odbudowe Ukrainy w tym inwestowanie w ich firmy. Totalnie nie uważam żebh mnie poniosło.
  • Re: Nasi przyjaciele Autor: ~Developer [31.132.67.*]
    Wojna się skonczy człowieku zobacz Syrię 13 lat tu jeszcze Rosją się nie rozkręciła pomoc może tylko natychmiastowy zgon Putina
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.2.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nasi przyjaciele Autor: ~Erl [5.173.208.*]
    Widać u Cb bardzo małą wiedze. Poogladaj pare kanałów na yt, wywiadów ze specjalistami. Na razie mało wiesz kolego.
[x]
KSGAGRO -0,80% 3,70 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.