Mamy niecałe 3 tygodnie do raportu i wyników za 2023. Ujadania kolegów z trio było przez miesiąć wstecz Dziś na koniec dnia kurs zaczął lekko drgać w górę Nikt nie oddaje za mniej niż 2,5 Może się mylę, ale lokomotywa pomału rusza ... tak mi się wydaje. Stany rosną, złotówka się wzmacnia ... co by oznaczało ze waluta wchodzi do nas, co by oznaczało że maj może być bardzo piękny ... na COMPR także Zobaczymy
Czy wynagrodzenia już poszły dla pracowników? Udało się nazbierać? Jak pozwolenie na budowę Faradise Energy? Ile wagonów oddanych? Zabawa się zaczyna, niebawem inwestorzy powiedzą sprawdzam.
Dnia 2023-04-11 o godz. 17:39 ~Inwestor napisał(a): > Szukasz pracy ? Coś długo …
Macie wszyscy rację. Jestem bezrobotny, nie mam gdzie mieszkać i myję się tylko w toaletach publicznych. Nie chcę również znać waszego poziomu skoro niewykształcony ćwierćinteligent potrafi wami sterować. Ostatecznie przecież to nie moja żona posmakowała czegoś większego.
osiągnęliście poziom mułu pod dnem ale wracając do meritum ciekaw jestem co od jutra będzie się działo nie w waszym bagienku, tylko na kursie COMPR ... bo coś mi się zdaje patrząc na to co siedziało na koniec sesji, że ruszamy jak w Lokomotywie Jana Brzechwy ;)
Dnia 2023-04-11 o godz. 18:57 ~KrólArtur napisał(a): > Dnia 2023-04-11 o godz. 18:53 ~Inwestor napisał(a): > > Rolniku dawaj jesteś strasznie mądry i ciekawie piszesz… > > Czy mogę mieć niedyskretne pytanie?
weźcie sie umówcie z jakimś psychiatra lub online porada u psychologa, ale to nie tu na forum bankiera mówiąc grzecznie goncie się gdzieś tam, ale nie tu - jeśli trudno to zrozumieć to to tłumacze na wasze to ze z was banda j e l o p o w to nie trudno było zrozumieć, ale żeby aż tak ...
Będzie się działo ... Zważywszy, że ktoś postawił dziś baton straszaka na S 10000szt + sporo miotających się j e l o p o w świadczy dla mnie o tym, że ktoś celowo robi zadymę ... Pytanie brzmi po co? Logika wskazuje, żeby zniechęcić ... ale po co? przecież nikt nie robi tego darmo Czekajmy te 2,5 tygodnia ... jak sądzę będzie wesoło i będą zwroty akcji
Dnia 2023-04-12 o godz. 11:30 ~Qbq napisał(a): > Będzie się działo ... > Zważywszy, że ktoś postawił dziś baton straszaka na S 10000szt + sporo miotających się j e l o p o w świadczy dla mnie o tym, że ktoś celowo robi zadymę ... > Pytanie brzmi po co? > Logika wskazuje, żeby zniechęcić ... ale po co? przecież nikt nie robi tego darmo > Czekajmy te 2,5 tygodnia ... jak sądzę będzie wesoło i będą zwroty akcji
Jak tego 10k nie zabierze to pod koniec dnia pewnie mu to zabiorą i zniknie kolejny spowalniacz wzrostów tak jak to było wczoraj po 2,50
Dnia 2023-04-12 o godz. 11:48 ~Kr napisał(a): > Dnia 2023-04-12 o godz. 11:30 ~Qbq napisał(a): > > Będzie się działo ... > > Zważywszy, że ktoś postawił dziś baton straszaka na S 10000szt + sporo miotających się j e l o p o w świadczy dla mnie o tym, że ktoś celowo robi zadymę ... > > Pytanie brzmi po co? > > Logika wskazuje, żeby zniechęcić ... ale po co? przecież nikt nie robi tego darmo > > Czekajmy te 2,5 tygodnia ... jak sądzę będzie wesoło i będą zwroty akcji > > Jak tego 10k nie zabierze to pod koniec dnia pewnie mu to zabiorą i zniknie kolejny spowalniacz wzrostów tak jak to było wczoraj po 2,50
Marek, gdzie jesteś? To okazja dla Ciebie. Spiesz się, bo przejdzie Ci koło nosa. Już nigdy nie będą tak drogie.
A dlaczego mam kupować dzisiaj po 2,56 skoro wczoraj frajerzy sprzedawali mi po 2,50.... do wyników jeszcze kogos wystraszycie i zechce mi sprzedać tanio mi się nie spieszy kupuję już od miesiąca. Czekam na Twoje akcje Arturze masz tam jeszcze jakieś to dawaj !!
Dnia 2023-04-12 o godz. 13:50 ~Marek napisał(a): > A dlaczego mam kupować dzisiaj po 2,56 skoro wczoraj frajerzy sprzedawali mi po 2,50.... do wyników jeszcze kogos wystraszycie i zechce mi sprzedać tanio mi się nie spieszy kupuję już od miesiąca. Czekam na Twoje akcje Arturze masz tam jeszcze jakieś to dawaj !!
Zaczekaj do wyników, będziesz mógł wtedy kupować dowoli już nawet za trochę ponad złotówkę.
Dnia 2023-04-12 o godz. 13:59 ~Marek napisał(a): > Artur jesteś niekumaty to sam sobie czekaj do wyników ja wiem kiedy mam kupować tylko mi sprzedaj swoje akcje jak najszybciej !!
Poczekam cierpliwie, skupię ile trzeba i dopiero zacznę ja rządzić.
Dnia 2023-04-12 o godz. 14:14 ~KrólArtur napisał(a): > Dnia 2023-04-12 o godz. 13:59 ~Marek napisał(a): > > Artur jesteś niekumaty to sam sobie czekaj do wyników ja wiem kiedy mam kupować tylko mi sprzedaj swoje akcje jak najszybciej !! > > Poczekam cierpliwie, skupię ile trzeba i dopiero zacznę ja rządzić.
Dnia 2023-04-12 o godz. 11:48 ~Kr napisał(a): > Dnia 2023-04-12 o godz. 11:30 ~Qbq napisał(a): > > Będzie się działo ... > > Zważywszy, że ktoś postawił dziś baton straszaka na S 10000szt + sporo miotających się j e l o p o w świadczy dla mnie o tym, że ktoś celowo robi zadymę ... > > Pytanie brzmi po co? > > Logika wskazuje, żeby zniechęcić ... ale po co? przecież nikt nie robi tego darmo > > Czekajmy te 2,5 tygodnia ... jak sądzę będzie wesoło i będą zwroty akcji > > Jak tego 10k nie zabierze to pod koniec dnia pewnie mu to zabiorą i zniknie kolejny spowalniacz wzrostów tak jak to było wczoraj po 2,50
Ciekawe, że kazdego dnia na koniec podciągany jest kurs po dwa grosze ;) jakieś zabawy tych od AT ale idziemy w jednym słusznym kierunku niezależnie od pitolenia kolegów o nikłym ilorazie inteligencji giełdowej tw. zadymiarzy ;)
Dnia 2023-04-12 o godz. 17:32 ~Qbq napisał(a): > Ciekawe, że kazdego dnia na koniec podciągany jest kurs po dwa grosze ;) > jakieś zabawy tych od AT > ale idziemy w jednym słusznym kierunku niezależnie od pitolenia kolegów o nikłym ilorazie inteligencji giełdowej tw. zadymiarzy ;)
Ale to nie takie podciąganie kilkoma akcjami żeby wyjść na 2,585 musieli zabrać 9,8k po 2,56 a potem jeszcze parę setek w górę
Dnia 2023-04-12 o godz. 18:28 ~KrólArtur napisał(a): > Pocieszajcie się panowie. To dzisiejsze wybicie to pewnie to "odbicie zdechłego kota". Dobre już za nami.
Artur nie stresuj się wzrostami przecież już wszystko sprzedałeś to nir Twój problem !!