No przecież pierwszą dywidendę będziesz miał już za jakieś 3-4 miesiące na koncie. Następna w przyszłym roku przy czym nie twierdzę czy będzie większa od tegorocznej czy mniejsza choć uważam, że zysk w 2023 będzie mniejszy gdyż - tak jak mówisz - gra się starzeje więc i promocje podbijające sprzedaż będą coraz większe.
Zarząd miał podać info do końca marca kiedy pokażą jakieś materiały z Chimery ale tego nie zrobili więc nie spodziewam się premiery Chimery wcześniej niż w II-gim półroczu 2024. I to jest wersja optymistyczna niestety bo pesymistyczna to dopiero 2025.
No tak jak piszę, nie znalazłem nigdzie takiej informacji, bo jej po prostu nie ma. Okłamujesz ludzi na tym forum już od dobry 4 lat :( możliwe, że część z nich przez ciebie przegapiła rajd na ponad 1000 zł z poziomu 111, bo wieszczyłeś w tym czasie 50 pln :(
Dnia 2023-04-13 o godz. 10:57 ~rozbitek napisał(a): > No tak jak piszę, nie znalazłem nigdzie takiej informacji, bo jej po prostu nie ma. Okłamujesz ludzi na tym forum już od dobry 4 lat :( możliwe, że część z nich przez ciebie przegapiła rajd na ponad 1000 zł z poziomu 111, bo wieszczyłeś w tym czasie 50 pln :(
Czyli zwykły złodziej? Szkoda naiwnych, że dają się wyrolować takim prostaczkom ;((((
@rozbitek włóż więcej energii w poszukiwanie informacji a nie w pisanie głupot. A "w tamtym czasie" to wieszczyłem 100 zł i jak widać pomyliłem się zaledwie o 10% licząc od tych 111 - to o wiele mniej niż ci co w 2020 roku pisali o "2000 do końca 2020" albo o "3000 pod SoA i konsole" i "5000 pod Chimerę". Takim indywiduum był np. @Gustlik, póżniej znany jako @Jar a obecnie popisuje się tutaj swoim środkowokapuścianym intelektem jako @Grasica - tego też możesz poszukać choć pewnie też nie znajdziesz, ale to nie mój problem.
@rozbitek poniżej masz cytat dzbana tuz po sprzedaży przez niego akcji po 120zł i kupnie PRT po 7 na longa all in.
"To teraz pomyśleć jak Sobole, Kwiatki i Trigony będą chcieli sprzedać 10.000 akcji? Na 50 zł się zatrzyma jak nic. " . Sobole, Kwiatki i Trigony sprzedały blisko 100k akcji , a kurs dobił do 1400. HEHE
Wobec powyższego zastanów się może z kim Ty próbujesz dyskutować :))))