Jak chcesz to mogę Tobie oddać moje akcje, ale gdzieś w okolicach 14pln:) Na nic twoje daremne posty, bo tutaj cały akcjonariat wie ile to jest warte... Cała giełda spadnie a tutaj nic...
Jerycho ponosi Cię fantazja ułańska a ja pisze o faktach... Inflacja przez 12 lat to ponad 100% więc 2,3 zł wtedy to poniżej 1 złotego dzisiaj. Tak się rąbie długoterminowych inwestorów na bananie. O jakich wzrostach umów więc piszesz?
A no to z tego że spółka otworzyła filię w Katowicach, rozrasta się na rynku bardzo dobrze, przychody sporo wzrosły, coraz więcej nowych kontrahentów, dużo nowych umów, już niedługo i spółka będzie miała mniejszą konkurencję więc tylko czekać aż z tymi rosnącymi przychodami pojawią się pokaźne zyski. A wystarczy dobrze rozpoznać temat, przeanalizować i będziesz wiedział co i jak:)
Jakbys siedzial w branzy, lub umial analizowac, wiedzialbys, jakie sa marze w ich biznesie i jak Lesne Dziadki ze spolki dystrybuja zysk do swoich kieszeni.
Ale wstecznie umow z ostatnich lat tez nie analizowales, wiec karmisz sie nadzieja.
Nie rob tak, bo wtopisz kase.
Przesledz ich kontrakty za 3-4 lata wstecz i wyniki finansowe. Zrozumiesz, o co chodzi.
Qwer to moze nas wszystkich oswiecisz, wydajesz sie byc bardzo w temacie jak na osobe ktora nie ma akcji Sevenet a jednak pd miesiecy wypisuje an ich forum.