• Gdzie jest Roy? Autor: ~Kosiarz [37.19.221.*]
    .
  • Czy 2.46 wytrzyma? Autor: ~Kosiarz [37.19.221.*]
    No tak. Gapa ze mnie. Bo wy Roy'a jeszcze nie znacie, więc dlatego nikt się nie odzywał. Naprawiam swój błąd. Zatem:

Historia o rycerzu imieniem Roy zaczyna się w Zasiedmiogórogrodzie w czasach, gdy na świecie nie było jeszcze Komputerów. Był maj, wiosna, roku 2022 po wielkim wybuchu. Królestwo zostało ocalone, a Król Harold powrócił z wygnania na tron. Ogromna w tym zasługa naszego Roy'a. W nagrodę król oddał mu za żonę swoją najstarszą córkę. Huczne wesele młodych zapoczątkowało nowy rozdział w życiu mieszkańców Zasiedmiogórogrodu. Nawet gdzieś film miałem z ich zaślubin. Czeekaaaaajcie...

Springsteen i cały eStreet Band lubią tą legendę. To stara tradycja, jeszcze z początków giełdy.

Na Drago też są tradycjonaliści, ale gimby nie znajo. Proszę https://www.bankier.pl/forum/temat_re-kubel-zimnej-wody,57381839.html A co było potem to wszystkim dokładnie wyjaśnił Marcin w nagraniu https://www.bankier.pl/forum/temat_made-my-day,58692655.html Liczymy, że gdy podszkoli się po ostatnich wydarzeniach na MMS to i tutaj wesprze akcjonariuszy trafnymi wnioskami w swoim kolejnym nagraniu.

Aha, no ale co z tym Roy'em dalej bo odbiegłem od tematu. Po latach sielanki i szczęśliwego małżeństwa, nad królestwo nadciągnęły czarne chmury za sprawą wybudzonego olbrzyma z pobliskich wzgórz. Zachęcony przez króla, Roy uzbrojony w czterocalową karabelę udał się w samotną misję ocalenia królestwa po raz drugi...

Jakie są dalsze losy naszego śmiałka? Czy znajdzie towarzyszy wyprawy? Czy królestwo zostanie ocalone? Tego dowiesz się z najnowszego wydania Super Expressu...

PS. A wiecie, że o drogę do Zasiedmiogórogrodu pytają nawet na Komputroniku od prawie miesiąca? Kto im wskaże trasę?
[x]
MADMIND -7,14% 1,04 2025-09-12 15:13:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.