Analiza fundamentalna podana na talerzu! Jest dobrze. Biorąc pod uwagę, że ponad 2 mld zł mają samego majątku, to wycena na poziomie tak krytykowanych tutaj 10 czy 11 mld wcale nie wydaje się taka duża.
A biorąc pod uwagę, że 71 proc. sprzedaży to Ameryka, to gównoburza naszych konfederatów o urlop menstruacyjny jest po prostu śmieszna.
■ Długofalowy rozwój trzech wyjątkowych i silnych franczyz, ■ Więcej produktów dla graczy – zapadające w pamięć opowieści dla jednego gracza, rozszerzone o doświadczenie rozgrywki wieloosobowej, ■ Zwiększanie efektu koła zamachowego – gry mobilne, TV, filmy i inne treści oparte na posiadanych markach i rozwijane we współpracy z zewnętrznymi partnerami, ■ Wzmocnienie zdolności produkcyjnych, aby móc dostarczyć graczom więcej gier przy zachowaniu najwyższej jakości, m. in. poprzez otwarcie nowego studia CD PROJEKT RED North America.
czyli mam amerykańską spółkę na gpw... i jeszcze taka wycena... no ale oczywiście "jest drogo"... mhm, jasne. Biorąc pod uwagę inflację to ja myślę, że za 3 lata przed premierą nowego wiedźmina może być nowe ATH. Ale to teraz "jest drogo". Przy 500 każdy będzie mówił "jeszcze jest tanio, kupujcie" :)