Kolego chyba przespałeś kilka ostatnich tygodni. Ranking na bankierze nie odświeża się od dawna. Jeśli chcesz sprawdzić popularność SANWILKa wejdzi na biznes radar. Szukaj go w pierwszej 30stce spółek, a dokładnie na 27 pozycji :-)))))))))))))
Dnia 2023-04-06 o godz. 15:03 ~ktoś napisał(a): > Kolego chyba przespałeś kilka ostatnich tygodni. Ranking na bankierze nie odświeża się od dawna. Jeśli chcesz sprawdzić popularność SANWILKa wejdzi na biznes radar. Szukaj go w pierwszej 30stce spółek, a dokładnie na 27 pozycji :-)))))))))))))
tak samo nie obchodzi ranking BANKIERA , jak i sam ten tzw. holding sanwil .,... te 27 miejsce (do PUDŁA jeszcze sporo brakuje !!!!! *) to chyba dzięki tobie w 80 - 90 %, ponawiam więc pytanie: ILE ci za to płacą ??
- - - - - - - - - - ( * ) weź się do ROBOTY ! ! ! ! j.w. w treści zupełnie wystarczy
Dnia 2023-04-06 o godz. 15:24 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-04-06 o godz. 15:03 ~ktoś napisał(a): > > Kolego chyba przespałeś kilka ostatnich tygodni. Ranking na bankierze nie odświeża się od dawna. Jeśli chcesz sprawdzić popularność SANWILKa wejdzi na biznes radar. Szukaj go w pierwszej 30stce spółek, a dokładnie na 27 pozycji :-))))))))))))) > > tak samo nie obchodzi ranking BANKIERA , jak i sam ten tzw. holding sanwil .,... > te 27 miejsce (do PUDŁA jeszcze sporo brakuje !!!!! *) to chyba dzięki tobie w 80 - 90 %, ponawiam więc pytanie: ILE ci za to płacą ?? > > - - - - - - - - - - > ( * ) weź się do ROBOTY ! ! ! ! j.w. w treści zupełnie wystarczy > > Ps. > Nie naganiam ale radzę przyjrzeć się 4 Mass
Taaaaak i co ? ? ? ? zamiast ekscytować się 27 miejscem lubelskiego tzw. holdingu , nie lepiej było "przyjrzeć" się a jeszcze lepiej kupić 4Mass od j.w. 6 kwietnia 23r. (bez problemu można było kupić po 2,5x zet) już jakieś 2,5 RAZY w górę ,..... A niektóre wróbelki tam (na 4MASS) ćwierkają coś o 9 zet do końca roku , tego 2023 roku
Dnia 2023-09-14 o godz. 15:55 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-04-06 o godz. 15:24 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-04-06 o godz. 15:03 ~ktoś napisał(a): > > > Kolego chyba przespałeś kilka ostatnich tygodni. Ranking na bankierze nie odświeża się od dawna. Jeśli chcesz sprawdzić popularność SANWILKa wejdzi na biznes radar. Szukaj go w pierwszej 30stce spółek, a dokładnie na 27 pozycji :-))))))))))))) > > > > tak samo nie obchodzi ranking BANKIERA , jak i sam ten tzw. holding sanwil .,... > > te 27 miejsce (do PUDŁA jeszcze sporo brakuje !!!!! *) to chyba dzięki tobie w 80 - 90 %, ponawiam więc pytanie: ILE ci za to płacą ?? > > > > - - - - - - - - - - > > ( * ) weź się do ROBOTY ! ! ! ! j.w. w treści zupełnie wystarczy > > > > Ps. > > Nie naganiam ale radzę przyjrzeć się 4 Mass > > Taaaaak > i co ? ? ? ? > zamiast ekscytować się 27 miejscem lubelskiego tzw. holdingu , nie lepiej było "przyjrzeć" się a jeszcze lepiej kupić 4Mass > od j.w. 6 kwietnia 23r. (bez problemu można było kupić po 2,5x zet) już jakieś 2,5 RAZY w górę ,..... > A niektóre wróbelki tam (na 4MASS) ćwierkają coś o 9 zet do końca roku , tego 2023 roku > > pozdr >
Scettuś, ptasia grypa idzie, wróbelki mają gorączkę i majaczą. https://portal.abczdrowie.pl/w-indiach-pozamykano-szkoly-wrocil-grozny-wirus-nawet-75-proc-chorych-umiera U nas nipaha pewnie nie zrobią, bo nie ma takiego odsetka wyszprycowanych, ale choroba X, to już zdecydowanie jest w zasięgu :-).
Dnia 2023-09-14 o godz. 18:02 ~J-23 napisał(a): > wcpunk , > Jest jednak z tobą gorzej niż przypuszczałem ,...... i szczerze WSPÓŁCZUJĘ > > Jedyny ratunek dla ciebie to rolka sztucznej skóry (bakterio i wirusobójczej) z snw i jakiś kosmetyk biobójczy z 4Mass* > > ----------------------------------- > ( * ) nie musisz koniecznie mieć akcji 4Mass , bo przecież akcje snw ,..... 100 razy lepsze > > HAHAHHAHAHhhahahahahahaahahahahaaa >
Co się stało, że przestałeś wierzyć systemowi, któremu uwierzyłeś 4- krotnie podczas covida? Odpowiesz na to dość proste pytanie? :-)
Dnia 2023-09-14 o godz. 18:02 ~J-23 napisał(a): > wcpunk , > Jest jednak z tobą gorzej niż przypuszczałem ,...... i szczerze WSPÓŁCZUJĘ > > Jedyny ratunek dla ciebie to rolka sztucznej skóry (bakterio i wirusobójczej) z snw i jakiś kosmetyk biobójczy z 4Mass* > > ----------------------------------- > ( * ) nie musisz koniecznie mieć akcji 4Mass , bo przecież akcje snw ,..... 100 razy lepsze > > HAHAHHAHAHhhahahahahahaahahahahaaa >
I co ?? wcpunk ? ? ?
4 Mass już po 7 zet , a wróbelki i inne ptaszki ćwierkają twardo o 9 zet do końca roku
Tak wyśmiewałeś się (razem ze swoimi pomagierami) z moich inwestycji m.in. SferaNET, SUNDRAGON , 4 Mass, PGE i inne a na każdym ja mam po 150 - 350%
Dnia 2023-09-18 o godz. 10:32 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-09-14 o godz. 18:02 ~J-23 napisał(a): > > wcpunk , > > Jest jednak z tobą gorzej niż przypuszczałem ,...... i szczerze WSPÓŁCZUJĘ > > > > Jedyny ratunek dla ciebie to rolka sztucznej skóry (bakterio i wirusobójczej) z snw i jakiś kosmetyk biobójczy z 4Mass* > > > > ----------------------------------- > > ( * ) nie musisz koniecznie mieć akcji 4Mass , bo przecież akcje snw ,..... 100 razy lepsze > > > > HAHAHHAHAHhhahahahahahaahahahahaaa > > > > I co ?? wcpunk ? ? ? > > 4 Mass już po 7 zet , a wróbelki i inne ptaszki ćwierkają twardo o 9 zet do końca roku > > Tak wyśmiewałeś się (razem ze swoimi pomagierami) z moich inwestycji m.in. SferaNET, SUNDRAGON , 4 Mass, PGE i inne a na każdym ja mam po 150 - 350%
Aplikuj na stanowisko dyrektora działu inwestycji do Berkshire Hathaway x-D.
Dnia 2023-09-18 o godz. 10:41 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-09-18 o godz. 10:32 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-09-14 o godz. 18:02 ~J-23 napisał(a): > > > wcpunk , > > > Jest jednak z tobą gorzej niż przypuszczałem ,...... i szczerze WSPÓŁCZUJĘ > > > > > > Jedyny ratunek dla ciebie to rolka sztucznej skóry (bakterio i wirusobójczej) z snw i jakiś kosmetyk biobójczy z 4Mass* > > > > > > ----------------------------------- > > > ( * ) nie musisz koniecznie mieć akcji 4Mass , bo przecież akcje snw ,..... 100 razy lepsze > > > > > > HAHAHHAHAHhhahahahahahaahahahahaaa > > > > > > > I co ?? wcpunk ? ? ? > > > > 4 Mass już po 7 zet , a wróbelki i inne ptaszki ćwierkają twardo o 9 zet do końca roku > > > > Tak wyśmiewałeś się (razem ze swoimi pomagierami) z moich inwestycji m.in. SferaNET, SUNDRAGON , 4 Mass, PGE i inne a na każdym ja mam po 150 - 350% > > Aplikuj na stanowisko dyrektora działu inwestycji do Berkshire Hathaway x-D.
A ty spróbuj swoich sił w Zarządzie i/lub RN 'holdu' snw , tam to dopiero są SPECE od ,..... ''inwestycji" * masz już 18 lat praktyki na snw . może coś się od ciebie jeszcze nauczą ,.....
------------------------------------ ( * ) że tylko !!! wspomnę o opcjach walut. DRASZBA, BOMI ,.... same strzały w ' 10 ' , a nawet i w " 100 "
Dnia 2023-09-18 o godz. 11:01 cmpunk napisał(a): > Scettuś, giełda to zabawa. Stać mnie :-) > Za to ty położyłeś na szali swoje życie. Na drugie raczej szans nie będziesz mieć ;-). >
Taaaaak po 18 latach "inwestowania" w lubelski pseudoholding się okazało, .... że to TYLKO niewinna ZABAWA
Ps. wc**** A ty ile masz tych ŻYĆ ? ? (żyć na GPW i na holdzie snw ????) A na 4 Mass już 7,05 , a wróbelki * ,........ stale ćwierkają
----------------------------------------------------------- ( * ) inne ptaszki powoli odlatują do ciepłych krajów i tam też ćwierkają o 4 Mass ,.....
Dnia 2023-09-18 o godz. 11:46 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-09-18 o godz. 11:01 cmpunk napisał(a): > > Scettuś, giełda to zabawa. Stać mnie :-) > > Za to ty położyłeś na szali swoje życie. Na drugie raczej szans nie będziesz mieć ;-). > > > > Taaaaak > po 18 latach "inwestowania" w lubelski pseudoholding się okazało, .... że to TYLKO niewinna ZABAWA > > Ps. > wc**** > A ty ile masz tych ŻYĆ ? ? (żyć na GPW i na holdzie snw ????) > A na 4 Mass już 7,05 , a wróbelki * ,........ stale ćwierkają > > ----------------------------------------------------------- > ( * ) inne ptaszki powoli odlatują do ciepłych krajów i tam też ćwierkają o 4 Mass ,.....
Po pierwsze- nie jestem samobójcą :-). Po drugie- tak, zabawa, na której jeszcze zarobię przy okazji (tak scett, mam stałą pracę, gdybyś tego nie wiedział). 4mass w tej chwili kosztuje siedemdziesiąt groszy po dawnej cenie. Sanwil też urośnie, jak już odpalą plandemię, a to niedługo. Na razie wykres kreślony od linijki.
Dnia 2023-09-18 o godz. 12:18 cmpunk napisał(a): > > Po pierwsze- nie jestem samobójcą :-). > Po drugie- tak, zabawa, na której jeszcze zarobię przy okazji (tak scett, mam stałą pracę, gdybyś tego nie wiedział). > 4mass w tej chwili kosztuje siedemdziesiąt groszy po dawnej cenie. > Sanwil też urośnie, jak już odpalą plandemię, a to niedługo. Na razie wykres kreślony od linijki. >
wc****, jesteś jednak nie do podrobienia ,.... masz stałą pracę ??? to ci dopiero nowość - rewelacja ! ! ! przy 5 % (obecnie) bezrobociu w kraju , a tak naprawdę bezrobocia w W-wie NIGDY nie było nawet jak średnia w całej Polsce wynosiła 14,4 % (bo nie ! ! ! przecież 15 %), I nie rozpisuj się o scaleniach 4 MASS, ..... lepiej przypomnij WSZYSTKIM ile to TERAZ kosztuje 'hold' snw po już 2 - 3 scaleniach ,.... A to że snw zarobi na "plandemi" to wie KAŻDY ,.... zaraz zaczną , jak już nie produkują 'bakteriobójcze' PLANDEKI i kolejny SUKCES ( inwestycyjny) na snw G W A R A N T O W A N Y ,....
HAHAHhhahhahahahahahahaahaaaaa
Ps. A na 4 Mass "w tej chwili" 7,10 w 'nowej' cenie
Ps.Nr 2 Ja już na dziś kończę "stałą" pracę i do domku do 'dorywczej' pracy HAHAHhhhahahahahahaahahahaaaa
Dnia 2023-09-18 o godz. 12:45 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-09-18 o godz. 12:18 cmpunk napisał(a): > > > > Po pierwsze- nie jestem samobójcą :-). > > Po drugie- tak, zabawa, na której jeszcze zarobię przy okazji (tak scett, mam stałą pracę, gdybyś tego nie wiedział). > > 4mass w tej chwili kosztuje siedemdziesiąt groszy po dawnej cenie. > > Sanwil też urośnie, jak już odpalą plandemię, a to niedługo. Na razie wykres kreślony od linijki. > > > > wc****, > jesteś jednak nie do podrobienia ,.... > masz stałą pracę ??? to ci dopiero nowość - rewelacja ! ! ! przy 5 % (obecnie) bezrobociu w kraju , a tak naprawdę bezrobocia w W-wie NIGDY nie było nawet jak średnia w całej Polsce wynosiła 14,4 % (bo nie ! ! ! przecież 15 %), > I nie rozpisuj się o scaleniach 4 MASS, ..... lepiej przypomnij WSZYSTKIM ile to TERAZ kosztuje 'hold' snw po już 2 - 3 scaleniach ,.... > A to że snw zarobi na "plandemi" to wie KAŻDY ,.... zaraz zaczną , jak już nie produkują 'bakteriobójcze' PLANDEKI i kolejny SUKCES ( inwestycyjny) na snw G W A R A N T O W A N Y ,.... > > HAHAHhhahhahahahahahahaahaaaaa > > Ps. > A na 4 Mass "w tej chwili" 7,10 w 'nowej' cenie > > Ps.Nr 2 > Ja już na dziś kończę "stałą" pracę i do domku do 'dorywczej' pracy > HAHAHhhhahahahahahaahahahaaaa
A kosmetyki tak będą potrzebne, jak pozamykają ludzi w chałupach, że ho ho x-D. Może wtedy na maseczkach zarobią, jedyna opcja.
Zaczyna się gotowanie żaby. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronawirus-nabiera-na-sile-w-polsce-oto-co-o-tym-swiadczy/7txh138?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
Dnia 2023-09-19 o godz. 14:43 cmpunk napisał(a): > Zaczyna się gotowanie żaby. > https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronawirus-nabiera-na-sile-w-polsce-oto-co-o-tym-swiadczy/7txh138?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
"GOTOWANIE żaby" , właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,.... trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego
Dnia 2023-09-20 o godz. 14:58 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-09-19 o godz. 14:43 cmpunk napisał(a): > > Zaczyna się gotowanie żaby. > > https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronawirus-nabiera-na-sile-w-polsce-oto-co-o-tym-swiadczy/7txh138?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg > > "GOTOWANIE żaby" , > właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,.... > trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego > > pozdr
Scettuś, cieszę się, że interpretujesz to tak, jakby jutra nie było, w twoim przypadku to uzasadnione. Ja z kolei uważam, że jest iczekam na to, co Bill obiecał.
Dnia 2023-09-20 o godz. 14:58 ~J-23 napisał(a): > "GOTOWANIE żaby" , > właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,.... > trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego > > pozdr
a dziś jest TYLKO jeszcze LEPIEJ przeszło 10.000 oczywiście na WSTECZNYM i jeszcze ,..... NIŻEJ
Dnia 2023-09-21 o godz. 11:54 cmpunk napisał(a): > Scettuś, nie uczyli w szkole, że wykres ma ładnie wyglądać? :-)
wc****, na 'holdzie' snw z Lublina WSZYSTKO ma tylko ŁADNIE wyglądać,.... "ładny" dodruk akcji (prawie 1 MILIARD) , potem 'ładne' "inwestycje" (DRASZBA, BOMI, opcje walut. itp), Bardzo ładne scalenia akcji , ładny jest Zarząd i RN (sami swoi) , ładny i niesłychanie mądry akcjonariat i WSZYSTKO jest tu ŁADNE,,.... od 18 już lat
Dnia 2023-09-21 o godz. 12:35 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-09-21 o godz. 11:54 cmpunk napisał(a): > > Scettuś, nie uczyli w szkole, że wykres ma ładnie wyglądać? :-) > > wc****, > na 'holdzie' snw z Lublina WSZYSTKO ma tylko ŁADNIE wyglądać,.... > "ładny" dodruk akcji (prawie 1 MILIARD) , potem 'ładne' "inwestycje" (DRASZBA, BOMI, opcje walut. itp), Bardzo ładne scalenia akcji , ładny jest Zarząd i RN (sami swoi) , ładny i niesłychanie mądry akcjonariat i WSZYSTKO jest tu ŁADNE,,.... od 18 już lat > > HAHAHHHahahahahahahahaha
Twoja perełka też emituje i scala, "zarabiając" hajsy i to nie kilkanaście lat temu, a teraz x-D. Kup sobie od nich szminkę, wpiszesz się w trend wujka Klausa :-).
Dnia 2023-09-21 o godz. 11:20 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-09-20 o godz. 14:58 ~J-23 napisał(a): > > "GOTOWANIE żaby" , > > właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,.... > > trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego > > > > pozdr > > a dziś jest TYLKO jeszcze LEPIEJ przeszło 10.000 oczywiście na WSTECZNYM i jeszcze ,..... NIŻEJ > > pozdr
A dziś na Dzień Dobry ZRZUT 5500 po 1,61 i żeby ładnie wyglądało podbitka 300 akcjami na 1,71
Dnia 2023-09-22 o godz. 09:11 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-09-21 o godz. 11:20 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-09-20 o godz. 14:58 ~J-23 napisał(a): > > > "GOTOWANIE żaby" , > > > właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,.... > > > trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego > > > > > > pozdr > > > > a dziś jest TYLKO jeszcze LEPIEJ przeszło 10.000 oczywiście na WSTECZNYM i jeszcze ,..... NIŻEJ > > > > pozdr > > A dziś na Dzień Dobry ZRZUT 5500 po 1,61 i żeby ładnie wyglądało podbitka 300 akcjami na 1,71
Sądzisz, że Buffett pozbywa się papiera? x-D No tak, zostałeś jego doradcą przecież.