• J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~ktoś [37.225.65.*]
    jw
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [31.61.234.*]
    Nasz agent udał się do agencji topić smutki z Brunerem x-D.
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2023-04-06 o godz. 13:53 ~ktoś napisał(a):
    > jw

Jestem i podziwiam te UBIERANIE kolejnych dawców kapitału ,... za oknem ŚNIEG i mróz* więc na pewno cieplejsze łachmany się przydadzą ,....

JUż ci pisałem 10 -15 NOWYCH wątków DZIENNIE ** i mogą być tylko z treścią" j.w. , bo "SUPER" hold z Lublina ciągle 3 setka w rankingu (269)

- - - - - - - - - - - - - - -
    ( * ) nie mylić z mroz
    ( ** ) ile ci płacą od 1 wpisu ???
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~ktoś [37.225.65.*]
    Kolego chyba przespałeś kilka ostatnich tygodni. Ranking na bankierze nie odświeża się od dawna. Jeśli chcesz sprawdzić popularność SANWILKa wejdzi na biznes radar. Szukaj go w pierwszej 30stce spółek, a dokładnie na 27 pozycji :-)))))))))))))
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2023-04-06 o godz. 15:03 ~ktoś napisał(a):
    > Kolego chyba przespałeś kilka ostatnich tygodni. Ranking na bankierze nie odświeża się od dawna. Jeśli chcesz sprawdzić popularność SANWILKa wejdzi na biznes radar. Szukaj go w pierwszej 30stce spółek, a dokładnie na 27 pozycji :-)))))))))))))

tak samo nie obchodzi ranking BANKIERA , jak i sam ten tzw. holding sanwil .,...
    te 27 miejsce (do PUDŁA jeszcze sporo brakuje !!!!! *) to chyba dzięki tobie w 80 - 90 %, ponawiam więc pytanie: ILE ci za to płacą ??

- - - - - - - - - -
    ( * ) weź się do ROBOTY ! ! ! ! j.w. w treści zupełnie wystarczy

Ps.
    Nie naganiam ale radzę przyjrzeć się 4 Mass
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~J-23 [31.61.239.*]
    Dnia 2023-04-06 o godz. 15:24 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-06 o godz. 15:03 ~ktoś napisał(a):
    > > Kolego chyba przespałeś kilka ostatnich tygodni. Ranking na bankierze nie odświeża się od dawna. Jeśli chcesz sprawdzić popularność SANWILKa wejdzi na biznes radar. Szukaj go w pierwszej 30stce spółek, a dokładnie na 27 pozycji :-)))))))))))))
    >
    > tak samo nie obchodzi ranking BANKIERA , jak i sam ten tzw. holding sanwil .,...
    > te 27 miejsce (do PUDŁA jeszcze sporo brakuje !!!!! *) to chyba dzięki tobie w 80 - 90 %, ponawiam więc pytanie: ILE ci za to płacą ??
    >
    > - - - - - - - - - -
    > ( * ) weź się do ROBOTY ! ! ! ! j.w. w treści zupełnie wystarczy
    >
    > Ps.
    > Nie naganiam ale radzę przyjrzeć się 4 Mass

Taaaaak
    i co ? ? ? ?
    zamiast ekscytować się 27 miejscem lubelskiego tzw. holdingu , nie lepiej było "przyjrzeć" się a jeszcze lepiej kupić 4Mass 
    od j.w. 6 kwietnia 23r. (bez problemu można było kupić po 2,5x zet) już jakieś 2,5 RAZY w górę ,.....
    A niektóre wróbelki tam (na 4MASS) ćwierkają coś o 9 zet do końca roku , tego 2023 roku

pozdr

• Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2023-09-14 o godz. 15:55 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-06 o godz. 15:24 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-06 o godz. 15:03 ~ktoś napisał(a):
    > > > Kolego chyba przespałeś kilka ostatnich tygodni. Ranking na bankierze nie odświeża się od dawna. Jeśli chcesz sprawdzić popularność SANWILKa wejdzi na biznes radar. Szukaj go w pierwszej 30stce spółek, a dokładnie na 27 pozycji :-)))))))))))))
    > >
    > > tak samo nie obchodzi ranking BANKIERA , jak i sam ten tzw. holding sanwil .,...
    > > te 27 miejsce (do PUDŁA jeszcze sporo brakuje !!!!! *) to chyba dzięki tobie w 80 - 90 %, ponawiam więc pytanie: ILE ci za to płacą ??
    > >
    > > - - - - - - - - - -
    > > ( * ) weź się do ROBOTY ! ! ! ! j.w. w treści zupełnie wystarczy
    > >
    > > Ps.
    > > Nie naganiam ale radzę przyjrzeć się 4 Mass
    >
    > Taaaaak
    > i co ? ? ? ?
    > zamiast ekscytować się 27 miejscem lubelskiego tzw. holdingu , nie lepiej było "przyjrzeć" się a jeszcze lepiej kupić 4Mass 
    > od j.w. 6 kwietnia 23r. (bez problemu można było kupić po 2,5x zet) już jakieś 2,5 RAZY w górę ,.....
    > A niektóre wróbelki tam (na 4MASS) ćwierkają coś o 9 zet do końca roku , tego 2023 roku
    >
    > pozdr
    >

Scettuś, ptasia grypa idzie, wróbelki mają gorączkę i majaczą.
    https://portal.abczdrowie.pl/w-indiach-pozamykano-szkoly-wrocil-grozny-wirus-nawet-75-proc-chorych-umiera
    U nas nipaha pewnie nie zrobią, bo nie ma takiego odsetka wyszprycowanych, ale choroba X, to już zdecydowanie jest w zasięgu :-).
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~J-23 [31.61.239.*]
    wcpunk ,
    Jest jednak z tobą gorzej niż przypuszczałem ,...... i szczerze WSPÓŁCZUJĘ

Jedyny ratunek dla ciebie to rolka sztucznej skóry (bakterio i wirusobójczej) z snw i jakiś kosmetyk biobójczy z 4Mass*

-----------------------------------
    ( * ) nie musisz koniecznie mieć akcji 4Mass , bo przecież akcje snw ,..... 100 razy lepsze

HAHAHHAHAHhhahahahahahaahahahahaaa

• Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [31.61.179.*]
    Dnia 2023-09-14 o godz. 18:02 ~J-23 napisał(a):
    > wcpunk ,
    > Jest jednak z tobą gorzej niż przypuszczałem ,...... i szczerze WSPÓŁCZUJĘ
    >
    > Jedyny ratunek dla ciebie to rolka sztucznej skóry (bakterio i wirusobójczej) z snw i jakiś kosmetyk biobójczy z 4Mass*
    >
    > -----------------------------------
    > ( * ) nie musisz koniecznie mieć akcji 4Mass , bo przecież akcje snw ,..... 100 razy lepsze
    >
    > HAHAHHAHAHhhahahahahahaahahahahaaa
    >

Co się stało, że przestałeś wierzyć systemowi, któremu uwierzyłeś 4- krotnie podczas covida?
    Odpowiesz na to dość proste pytanie? :-)
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2023-09-14 o godz. 18:02 ~J-23 napisał(a):
    > wcpunk ,
    > Jest jednak z tobą gorzej niż przypuszczałem ,...... i szczerze WSPÓŁCZUJĘ
    >
    > Jedyny ratunek dla ciebie to rolka sztucznej skóry (bakterio i wirusobójczej) z snw i jakiś kosmetyk biobójczy z 4Mass*
    >
    > -----------------------------------
    > ( * ) nie musisz koniecznie mieć akcji 4Mass , bo przecież akcje snw ,..... 100 razy lepsze
    >
    > HAHAHHAHAHhhahahahahahaahahahahaaa
    >

I co ?? wcpunk ? ? ?

4 Mass już po 7 zet , a wróbelki i inne ptaszki ćwierkają twardo o 9 zet do końca roku

Tak wyśmiewałeś się (razem ze swoimi pomagierami) z moich inwestycji m.in. SferaNET, SUNDRAGON , 4 Mass, PGE i inne a na każdym ja mam po 150 - 350%
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [31.61.240.*]
    Dnia 2023-09-18 o godz. 10:32 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-09-14 o godz. 18:02 ~J-23 napisał(a):
    > > wcpunk ,
    > > Jest jednak z tobą gorzej niż przypuszczałem ,...... i szczerze WSPÓŁCZUJĘ
    > >
    > > Jedyny ratunek dla ciebie to rolka sztucznej skóry (bakterio i wirusobójczej) z snw i jakiś kosmetyk biobójczy z 4Mass*
    > >
    > > -----------------------------------
    > > ( * ) nie musisz koniecznie mieć akcji 4Mass , bo przecież akcje snw ,..... 100 razy lepsze
    > >
    > > HAHAHHAHAHhhahahahahahaahahahahaaa
    > >
    >
    > I co ?? wcpunk ? ? ?
    >
    > 4 Mass już po 7 zet , a wróbelki i inne ptaszki ćwierkają twardo o 9 zet do końca roku
    >
    > Tak wyśmiewałeś się (razem ze swoimi pomagierami) z moich inwestycji m.in. SferaNET, SUNDRAGON , 4 Mass, PGE i inne a na każdym ja mam po 150 - 350%

Aplikuj na stanowisko dyrektora działu inwestycji do Berkshire Hathaway x-D.
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2023-09-18 o godz. 10:41 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2023-09-18 o godz. 10:32 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2023-09-14 o godz. 18:02 ~J-23 napisał(a):
    > > > wcpunk ,
    > > > Jest jednak z tobą gorzej niż przypuszczałem ,...... i szczerze WSPÓŁCZUJĘ
    > > >
    > > > Jedyny ratunek dla ciebie to rolka sztucznej skóry (bakterio i wirusobójczej) z snw i jakiś kosmetyk biobójczy z 4Mass*
    > > >
    > > > -----------------------------------
    > > > ( * ) nie musisz koniecznie mieć akcji 4Mass , bo przecież akcje snw ,..... 100 razy lepsze
    > > >
    > > > HAHAHHAHAHhhahahahahahaahahahahaaa
    > > >
    > >
    > > I co ?? wcpunk ? ? ?
    > >
    > > 4 Mass już po 7 zet , a wróbelki i inne ptaszki ćwierkają twardo o 9 zet do końca roku
    > >
    > > Tak wyśmiewałeś się (razem ze swoimi pomagierami) z moich inwestycji m.in. SferaNET, SUNDRAGON , 4 Mass, PGE i inne a na każdym ja mam po 150 - 350%
    >
    > Aplikuj na stanowisko dyrektora działu inwestycji do Berkshire Hathaway x-D.

A ty spróbuj swoich sił w Zarządzie i/lub RN 'holdu' snw , tam to dopiero są SPECE od ,..... ''inwestycji" * masz już 18 lat praktyki na snw . może coś się od ciebie jeszcze nauczą ,.....

------------------------------------
    ( * ) że tylko !!! wspomnę o opcjach walut. DRASZBA, BOMI ,.... same strzały w ' 10 ' , a nawet i w " 100 "
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [31.61.240.*]
    Scettuś, giełda to zabawa. Stać mnie :-)
    Za to ty położyłeś na szali swoje życie. Na drugie raczej szans nie będziesz mieć ;-).

Dnia 2023-09-18 o godz. 11:01 cmpunk napisał(a):
    > Scettuś, giełda to zabawa. Stać mnie :-)
    > Za to ty położyłeś na szali swoje życie. Na drugie raczej szans nie będziesz mieć ;-).
    >

Taaaaak
    po 18 latach "inwestowania" w lubelski pseudoholding się okazało, .... że to TYLKO niewinna ZABAWA 

Ps.
    wc****
    A ty ile masz tych ŻYĆ ? ? (żyć na GPW i na holdzie snw ????)
    A na 4 Mass już 7,05 , a wróbelki * ,........ stale ćwierkają

-----------------------------------------------------------
    ( * ) inne ptaszki powoli odlatują do ciepłych krajów i tam też ćwierkają o 4 Mass ,.....
    Dnia 2023-09-18 o godz. 11:46 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-09-18 o godz. 11:01 cmpunk napisał(a):
    > > Scettuś, giełda to zabawa. Stać mnie :-)
    > > Za to ty położyłeś na szali swoje życie. Na drugie raczej szans nie będziesz mieć ;-).
    > >
    >
    > Taaaaak
    > po 18 latach "inwestowania" w lubelski pseudoholding się okazało, .... że to TYLKO niewinna ZABAWA 
    >
    > Ps.
    > wc****
    > A ty ile masz tych ŻYĆ ? ? (żyć na GPW i na holdzie snw ????)
    > A na 4 Mass już 7,05 , a wróbelki * ,........ stale ćwierkają
    >
    > -----------------------------------------------------------
    > ( * ) inne ptaszki powoli odlatują do ciepłych krajów i tam też ćwierkają o 4 Mass ,.....

Po pierwsze- nie jestem samobójcą :-).
    Po drugie- tak, zabawa, na której jeszcze zarobię przy okazji (tak scett, mam stałą pracę, gdybyś tego nie wiedział).
    4mass w tej chwili kosztuje siedemdziesiąt groszy po dawnej cenie.
    Sanwil też urośnie, jak już odpalą plandemię, a to niedługo. Na razie wykres kreślony od linijki.

Dnia 2023-09-18 o godz. 12:18 cmpunk napisał(a):
    >
    > Po pierwsze- nie jestem samobójcą :-).
    > Po drugie- tak, zabawa, na której jeszcze zarobię przy okazji (tak scett, mam stałą pracę, gdybyś tego nie wiedział).
    > 4mass w tej chwili kosztuje siedemdziesiąt groszy po dawnej cenie.
    > Sanwil też urośnie, jak już odpalą plandemię, a to niedługo. Na razie wykres kreślony od linijki.
    >

wc****,
    jesteś jednak nie do podrobienia ,....
    masz stałą pracę ??? to ci dopiero nowość - rewelacja ! ! ! przy 5 % (obecnie) bezrobociu w kraju , a tak naprawdę bezrobocia w W-wie NIGDY nie było nawet jak średnia w całej Polsce wynosiła 14,4 % (bo nie ! ! ! przecież 15 %),
    I nie rozpisuj się o scaleniach 4 MASS, ..... lepiej przypomnij WSZYSTKIM ile to TERAZ kosztuje 'hold' snw po już 2 - 3 scaleniach ,....
    A to że snw zarobi na "plandemi" to wie KAŻDY ,.... zaraz zaczną , jak już nie produkują 'bakteriobójcze' PLANDEKI i kolejny SUKCES ( inwestycyjny) na snw G W A R A N T O W A N Y ,....

HAHAHhhahhahahahahahahaahaaaaa

Ps.
    A na 4 Mass "w tej chwili" 7,10 w 'nowej' cenie

Ps.Nr 2
    Ja już na dziś kończę "stałą" pracę i do domku do 'dorywczej' pracy
    HAHAHhhhahahahahahaahahahaaaa
    Dnia 2023-09-18 o godz. 12:45 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-09-18 o godz. 12:18 cmpunk napisał(a):
    > >
    > > Po pierwsze- nie jestem samobójcą :-).
    > > Po drugie- tak, zabawa, na której jeszcze zarobię przy okazji (tak scett, mam stałą pracę, gdybyś tego nie wiedział).
    > > 4mass w tej chwili kosztuje siedemdziesiąt groszy po dawnej cenie.
    > > Sanwil też urośnie, jak już odpalą plandemię, a to niedługo. Na razie wykres kreślony od linijki.
    > >
    >
    > wc****,
    > jesteś jednak nie do podrobienia ,....
    > masz stałą pracę ??? to ci dopiero nowość - rewelacja ! ! ! przy 5 % (obecnie) bezrobociu w kraju , a tak naprawdę bezrobocia w W-wie NIGDY nie było nawet jak średnia w całej Polsce wynosiła 14,4 % (bo nie ! ! ! przecież 15 %),
    > I nie rozpisuj się o scaleniach 4 MASS, ..... lepiej przypomnij WSZYSTKIM ile to TERAZ kosztuje 'hold' snw po już 2 - 3 scaleniach ,....
    > A to że snw zarobi na "plandemi" to wie KAŻDY ,.... zaraz zaczną , jak już nie produkują 'bakteriobójcze' PLANDEKI i kolejny SUKCES ( inwestycyjny) na snw G W A R A N T O W A N Y ,....
    >
    > HAHAHhhahhahahahahahahaahaaaaa
    >
    > Ps.
    > A na 4 Mass "w tej chwili" 7,10 w 'nowej' cenie
    >
    > Ps.Nr 2
    > Ja już na dziś kończę "stałą" pracę i do domku do 'dorywczej' pracy
    > HAHAHhhhahahahahahaahahahaaaa

A kosmetyki tak będą potrzebne, jak pozamykają ludzi w chałupach, że ho ho x-D.
    Może wtedy na maseczkach zarobią, jedyna opcja.
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [31.61.244.*]
    Zaczyna się gotowanie żaby.
    https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronawirus-nabiera-na-sile-w-polsce-oto-co-o-tym-swiadczy/7txh138?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
    Dnia 2023-09-19 o godz. 14:43 cmpunk napisał(a):
    > Zaczyna się gotowanie żaby.
    > https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronawirus-nabiera-na-sile-w-polsce-oto-co-o-tym-swiadczy/7txh138?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg

"GOTOWANIE żaby" ,
    właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,....
    trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego

pozdr
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [31.61.245.*]
    Dnia 2023-09-20 o godz. 14:58 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-09-19 o godz. 14:43 cmpunk napisał(a):
    > > Zaczyna się gotowanie żaby.
    > > https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronawirus-nabiera-na-sile-w-polsce-oto-co-o-tym-swiadczy/7txh138?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
    >
    > "GOTOWANIE żaby" ,
    > właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,....
    > trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego
    >
    > pozdr

Scettuś, cieszę się, że interpretujesz to tak, jakby jutra nie było, w twoim przypadku to uzasadnione. Ja z kolei uważam, że jest iczekam na to, co Bill obiecał.
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Dnia 2023-09-20 o godz. 14:58 ~J-23 napisał(a):
    > "GOTOWANIE żaby" ,
    > właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,....
    > trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego
    >
    > pozdr

a dziś jest TYLKO jeszcze LEPIEJ przeszło 10.000 oczywiście na WSTECZNYM i jeszcze ,..... NIŻEJ

pozdr
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [31.61.248.*]
    Scettuś, nie uczyli w szkole, że wykres ma ładnie wyglądać? :-)
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Dnia 2023-09-21 o godz. 11:54 cmpunk napisał(a):
    > Scettuś, nie uczyli w szkole, że wykres ma ładnie wyglądać? :-)

wc****,
    na 'holdzie' snw z Lublina WSZYSTKO ma tylko ŁADNIE wyglądać,....
    "ładny" dodruk akcji (prawie 1 MILIARD) , potem 'ładne' "inwestycje" (DRASZBA, BOMI, opcje walut. itp), Bardzo ładne scalenia akcji , ładny jest Zarząd i RN (sami swoi) , ładny i niesłychanie mądry akcjonariat i WSZYSTKO jest tu ŁADNE,,.... od 18 już lat

HAHAHHHahahahahahahahaha
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [31.61.248.*]
    Dnia 2023-09-21 o godz. 12:35 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-09-21 o godz. 11:54 cmpunk napisał(a):
    > > Scettuś, nie uczyli w szkole, że wykres ma ładnie wyglądać? :-)
    >
    > wc****,
    > na 'holdzie' snw z Lublina WSZYSTKO ma tylko ŁADNIE wyglądać,....
    > "ładny" dodruk akcji (prawie 1 MILIARD) , potem 'ładne' "inwestycje" (DRASZBA, BOMI, opcje walut. itp), Bardzo ładne scalenia akcji , ładny jest Zarząd i RN (sami swoi) , ładny i niesłychanie mądry akcjonariat i WSZYSTKO jest tu ŁADNE,,.... od 18 już lat
    >
    > HAHAHHHahahahahahahahaha

Twoja perełka też emituje i scala, "zarabiając" hajsy i to nie kilkanaście lat temu, a teraz x-D.
    Kup sobie od nich szminkę, wpiszesz się w trend wujka Klausa :-).
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    Dnia 2023-09-21 o godz. 11:20 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-09-20 o godz. 14:58 ~J-23 napisał(a):
    > > "GOTOWANIE żaby" ,
    > > właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,....
    > > trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego
    > >
    > > pozdr
    >
    > a dziś jest TYLKO jeszcze LEPIEJ przeszło 10.000 oczywiście na WSTECZNYM i jeszcze ,..... NIŻEJ
    >
    > pozdr

A dziś na Dzień Dobry ZRZUT 5500 po 1,61 i żeby ładnie wyglądało podbitka 300 akcjami na 1,71
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: ~Zeus [46.205.128.*]
    A co to tutaj się wyrabia ? He ?
    Czyżby jednak 1,5x witamy
    Pany do obrony wzywamy ….
  • Re: J-23 poszukiwany. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? Autor: cmpunk [31.61.179.*]
    Dnia 2023-09-22 o godz. 09:11 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-09-21 o godz. 11:20 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2023-09-20 o godz. 14:58 ~J-23 napisał(a):
    > > > "GOTOWANIE żaby" ,
    > > > właśnie na snw się ZAGOTOWAŁO ,... 9.500 akcji niezły wynik jak na lubelski tzw. holding ,....
    > > > trochę szkoda , że jak zwykle na wstecznym , wszystko w około rośnie, WiG-20 > +2% , to ci co 'nie gapy' pozbywają się badziewka i wchodzą w coś innego
    > > >
    > > > pozdr
    > >
    > > a dziś jest TYLKO jeszcze LEPIEJ przeszło 10.000 oczywiście na WSTECZNYM i jeszcze ,..... NIŻEJ
    > >
    > > pozdr
    >
    > A dziś na Dzień Dobry ZRZUT 5500 po 1,61 i żeby ładnie wyglądało podbitka 300 akcjami na 1,71

Sądzisz, że Buffett pozbywa się papiera? x-D
    No tak, zostałeś jego doradcą przecież.
[x]
SANWIL -1,66% 1,48 2025-10-08 16:21:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.