• ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? Autor: brzytwa [79.184.83.*]
    tylko please bez bzdur że z powodu różnicy cen pomiędzy PL a USA
    ta sprzedaż w USA to prawie na pewno fejk, bo to i komunikatu nie było, i dopuszczenie w USA to trudna sprawa, i ten sprzedawca to jakiś plankton biznesowy bez siły rynkowej

ktoś coś wie?

to są jakieś żarty że produkt który miał pociągnąć sprzedaż tak znika bez słowa wyjaśnienia
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? Autor: ~mistrzu [31.182.225.*]
    to nie jest bzdura, jeśli nie wierzysz w to co mówiłem zadzwoń samemu:
    https://www.pharmena.eu/dla-inwestorow/kontakt
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    brzytwa, możliwe , że powodem jest brak zainteresowania tym produktem. sprawdź ceny na allegro - jedna z aptek sprzedaje wszystkie Menavitin za 3-4 złote za opakowanie. to nie pierwsza wyprzedaż Menavitin. ale pierwsza tak drastyczna.
    wuj uważa ten fakt za sukces. ale on był zawsze dziwny.
    Wafelek dodaj może, że ta apteka sprzedaje tak tanio Menavitin ponieważ kończy się data ważności i zaraz produkt trafi do kosza ........
    https://allegro.pl/oferta/menavitin-witalnosc-seniora-60-kapsulek-13343908398?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_zdrowie_hb_health_pla_pmax_sc&ev_campaign_id=18003415406&gclid=EAIaIQobChMIj6W9yumV_gIVwkeRBR0lRg6zEAQYASABEgKFmfD_BwE
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? bo słabo się sprzedaje Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    wiem o terminie ważności. nie muszę o tym informować. najważniejsze, że pomimo okresu ważności (chyba nie kilka dni jak świeży nabiał) produkty się nie sprzedają i trzeba je non stop przeceniać. to dowód na to, że konsumenci nie są nimi zainteresowani.

wuj uważa Menavitin po 4 złote za hit. kto przebije to:
    Menavitin Endotelio za GROSZ - https://www.aptekarosa.pl/produkt/51785-menavitin-endotelio-60-kapsulek.html
    już wykupiony - klienci napewno zadowoleni. a akcjonariusze Pharmeny?
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? bo słabo się sprzedaje Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    wuju, czy Menavitin za 1 grosz też mam traktować jako skuteczną reklamę?
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? bo słabo się sprzedaje Autor: ~mistrzu [31.182.225.*]
    Wafelek wcześniej byłeś obiektywny ale pisząc o sprzedaży Menavitinu po 5 zł bez wyjaśniania, że dotyczy to partii z krótką datą ważności, 60 tabletek a ważność upływa za 24 dni (30 kwietnia), w oczywisty sposób grasz na spadki.
    Czyli nie masz akcji a skoro jesteś na wątku to obserwujesz spółkę i chętnie byś kupił po niskiej cenie.
    Zabawne, że to ty wskazałeś mi zagraniczne linki wyśmiewając dystrybutora i tam znalazłem Endotelio 1 MNA w cenie ponad 320 zł :):):)

Co więcej to w sprzedaży w polskich aptekach znajdziesz owszem Menavitin ale jest to Menavitin Witalność Seniora ale nigdzie nie ma Endotelio Menavitin czyli produkt sprzedawany w USA.
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? bo słabo się sprzedaje Autor: ~mistrzu [31.182.225.*]
    Wafelek co z tobą, po co tak naganiasz na spadki, wrzuć na luz.
    Dlaczego nie napiszesz, że w linku który podajesz produkt jest niedostępny .......
    https://www.aptekarosa.pl/produkt/51785-menavitin-endotelio-60-kapsulek.html
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? bo słabo się sprzedaje? Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    ten kto kupił za grosz jest napewno szczęśliwy. ciekawe czy akcjonariusze Pharmeny także?
    mistrzu, dlaczego pokazywanie faktów nazywasz naganianiem na spadki?
    równie dobrze ja mogę ci zarzucić naganianie na wzrosty, bo podajesz link do wyprzedango Endotelio za 68 albo 75 dolarów. i jeszcze z tytułem, że wyprzedane.
    a dlaczego nie zastanowisz się jak (i czy) możliwe?

czy możesz poszukać coś o firmie Longevity Lunch Lab? mi Google pokazuje tylko, że jest zwykłym sklepem sprzedajacym suplementy diety. nie ma nawet swojej strony - korzysta z witryny austriackiego producenta suplementów. mieści się w biurowcu w centrum Denver Colorado. na stronie producenta za to znajdujemy klinikę Boulder Longevity Institute jako "providera" oferującego m.in. ich produkty na swojej stronce sklepiku internetowego, który ma trafiać do klientów w USA, Kanadzie i Meksyku. ciekawe.
    oczywiście mogę sie mylić (Google też), i dlatego proszę cię o pomoc.
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? bo słabo się sprzedaje? Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    jak tam poszukiwania?

wyjaśniło się, mamy nowe opakowanie i cena wyrównana do ceny w USA:
    https://endotelio.eu/produkt/endotelio/
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    czad !!!
  • Re: ktoś wie czemu wycofują Menavitin z aptek? mistrzu wuju pomóżcie. Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    wszystkie rodzaje Menavitin zniknęły z rynku. nie ma ich na allegro a Ceneo pokazuje zero wyników. jedynie pojawił się Endoteliol w opakowaniu 30 kapsułek za 160zł na allego. oferuje go tylko trzech sprzedawców - wszystkie prowadzone przez firmę Totem z Łodzi dla Pharmeny. po co trzy osobne sklepy na allegro? dlaczego nie jedenaście?

czy trud włożony początkowo w opracowanie chyba ośmiu rodzajów Menavitin opłacił się firmie i akcjonariuszom? jak i dlaczego można zaprzepaścić taki projekt?
    nie wyobrażam sobie, aby Endoteliol w takiej cenie sprzedawał się w Polsce. Menavitiny w atrakcyjniejszej cenie (opakowania 60 kapsułek) musiały być przeceniane (nawet na jeden grosz) i wystawiane w lombardach, bo zainteresowanie nimi było znikome. a same produkty przeterminowywały się i nie nadawały się już do sprzedaży.
    jak oceniacie projekt Menavitin po kilku latach? i czy Endotelio nie pójdzie w ślad swoich braci na literkę M?
[x]
PHARMENA 3,96% 3,41 2026-05-20 11:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.