Proszę, uważajcie na brokera Profitrop.com. Grasuje w Polsce i innych Europejskich krajach. Wszyscy ich pracownicy mają akcent wschodni, nie ma znaczenia czy rozmawiają z nami po Polsku, Angielsku czy Niemiecku!! Zawsze ten sam akcent, litewski, może ukraiński!! Znalazłem ich reklamę na facebooku. Niestety kliknąłem w nią i od tego momentu zacząłem być okradany. Przekazałem im pieniądze z oszczędności, z ostatniej wypłaty, pożyczyłem nawet środki od żony i z jej konta bankowego zrobiliśmy kilka kolejnych transakcji. Nie mogę powiedzieć, zarobek był naprawdę wysoki, jednak moment w których chciałem zlecić wypłatę, to był moment kiedy wyszło na jaw, że jestem oszukiwany. Pierwsza opłata poszła, niby się zaksięgowała, jednak później moje środki zostały zablokowane w związku z podejrzeniem "prania pieniędzy". Taką opłatę również poniosłem, jednak kiedy okazało się że moja opłata zaginęła i kazali mi dokonać ponownej wpłaty, już nie miałem skąd wziąć a do tego, zapaliła mi się czerwona lampeczka. Zacząłem więcej czytać, sprawdzać. o Profitrop.com nie było za dużo wpisów jeszcze, jednak ich działanie, to jak niby wspólnie inwestowaliśmy, otwieraliśmy i zamykaliśmy pozycje, to jak się ze mną "zaprzyjaźniali" i dzielili prywatnymi historiami z życia, to było opisywane jako celowe gry analityków, przy innych platformach. W 100% zostałem oszukany. Obecnie jestem na etapie poszukiwania pomocy. Brokerzy przejęli moje dane osobowe, byli na moim laptopie, mają dane mojej małżonki, zawłaszczyli sobie 142000 zł moich pieniędzy! Czy i gdzie mogę szukać pomocy? Czy ktoś już miał z nimi do czynienia i uzyskał gdziekolwiek jakieś wsparcie?
mnie okradli w grudniu, tuż przed świętami. 17 tyś do nich przelałam, plus zrobili sobie kredyt w moim rachunku na 20 tyś i cichaczem przelali to do siebie na jakieś litweskie konto. banda oszustów - i złodziei - to jest właśnie całe profitrop !!
niestety to prawda, oni kradną. najpierw się przymilają, są twoimi przyjaciółmi co mają matkę polkę a ojca litwina, a później mają cię gdzieś, obrażają że marnujesz ich czas, bo nie chcesz więcej i więcej i więcej wpłacać
Całym sercem odradzam jakikolwiek kontakt i jakąkolwiek relację z tymi oszustami z Profitrop.com
Inwestowałam z prive.finance. Mam doświadczenie z tą giełdą jak i z tym jak wypłacić pieniądze. Nie jest to łatwe, ale jest możliwe. Wszelkie pytania można kierować tu 696718446
Profitrop próbował wyłudzić ode mnie pieniądze. Fakt, zainwestowałem 12 tysięcy, fakt "zarobiłem" koło 30 tysięcy. Fakt, sam się na to zdecydowałem, nikt mnie nie zmuszał. Jednak próbowali wyłudzić jakieś zaliczki, opłaty i co najśmieszniejsze podatek - jaki, komu, po co, nim zobaczyłem zarobione pieniądze? Próbowali również wymusić wypłatę wszystkich zgromadzonych pieniędzy, nie tylko depozytu!! - kolejna bzdura i kolejny szok. Mój prawnik nie bardzo chciał podjąć się tematu, dla niego to tylko sprawy w pl i to tylko gospodarcze, więc tu podziękowania dla Pana Rafała, obyło się dzięki Panu długich i żmudnych poszukiwań. Namiar na panią Olę, kontakt do niej spadł mi z nieba (tak się mówi). Zlecenie przyjęła, wszystkie moje dowody które zebrałem, wyciągi, nagrania itp. W poniedziałek będzie składane zawiadomienie. Opłatę za sad wysyłam w piątek, wiec trzeba być dobrej myśli. jak się okazuje w ostatnim miesiącu ponad 50 oszukanych przez Profitrop się zgłosiło, bardzo dużo ludzi. to przykre. Jeszcze raz podziękowania dla Pana Rafała za wpis i numerek 6.9.6.7., 1.8.4.4.6.
Póki wpłacacie to jest wszystko pięknie. Nie dajcie się im. Potem jak chciałem wypłacić to się zaczęły hece, opłaty, podatki, skrytki bankowe, wypłaty w jakiś bitcoinach. Tragedia. Jak poszedłem do prawnika z tym to się okazało ze oni nie maja żadnego prawa do naliczania opłat. Kancelaria mi w poł roku odzyskała koło 60% pieniędzy.
Jeśli można wiedzieć jaka to kancelaria? Ja walczę od ponad dwóch lat o grube pieniądze ojca i nic. Każda po jakimś czasie odpowiada że nic nie może już zrobić
Ciąg dalszy przygód jak się okazało z platformami z rodziny profit. Koniec końców i na mnie niestety trafiło. A co ciekawe, prócz pieniędzy oni też chcą od nas zdjęcia do weryfikacji konta (ode mnie niestety dostali, bo nie wiedziałam że to oszuści) przód i tył dowodu osobiste, przód i tył karty kredytowej, zdjęcia dokumentu (rachunku) z adresem zamieszkania, i na koniec selfie, by mogli się nim posługiwać jak własnym!! moje konto #2618404 - obecnie już jest wyzerowane, wszystko co miałam przelali sobie na portfel krypto walutowy i nie oddali mi niczego, twierdzą nawet teraz , że środki są zabezpieczone, nim im nie prześlę 31 tyś dolarów jak uwierzytelnienia. że niby ta suma też wróci do mnie, ale wiem już że nie, konsultowałam się na komisariatach i u prawników i wiem że to wszystko to szwindel. Próbowali mi wcisnąć do tego jeszcze lokatę, ale nie dałam się już w to wrobić, więc odwdzięczyli się wyzwiskami i groźbami - porażka. Obie platformy są zgłoszone już do jednostek prawnych, już moje prawniczki działają przeciwko tym pseudo ludziom. nie dam się, wyzerowali mnie do końca, na sprawy sądowe musiałam prosić rodzinę o pomoc, ale warto, bo ci z bbprofit nie są bezkarni. gdyby a pewnie ktoś będzie szukał, więc gdyby ktoś też miał przesłane do nich pieniadze z ich poprzedniej strony, albo zaczął w ogóle u nich inwestować, nie ma co próbować sameu z nimi walczyć, musicie mieć jakiegoś przedstawiciela prawnego adwokata czy radcę prawnego , by można było od razu wiedzieć na czym się stoi i mieć w zanadrzu mecenasów i mecensaki które mogą wam pomóc ogarnąć bajzel który wam się szykuje ze strony tych pseudo makelerów ... cfd.bbprofit.co bbprofit.co to są ich nowe strony, profitrop działa już na kilku platformach, nie ogranicza się obecnie tylko do jednej !
Panie Darku, jest taka opcja, żeby coś zrobić w sprawie profitrop.com . niestety również skorzystałam, dałam się namówić na próbę działania z nimi (no bo to był pierwszy raz na giełdzie, gdzie cokolwiek robiłam). mój broker który zwierzał mi się ze wszystkich prywatnych spraw, rozmawiał ze mną wiele godzin dziennie na połączeniach, nie tylko na czatach. obiecywał że razem zarobimy, że będzie nas oboje stać na niepracowanie, dałam się namówić na najwyższy "portfel", żeby na nim inwestować, musiałam mieć depozytu ponad 20 tyś euro no i to zrobiłam. przez 3 miesiące wspólnie inwestowaliśmy, wspólnie spędzaliśmy godziny, dni na handlu, wymieniał się swoimi doświadczeniami, kilka razy oddał mnie pod pieczę swojego kierownika, kiedy sam był nieobecny i miał ważne wyjazdy za granicę. Niestety to wszystko było jednym wielkim kłamstwem!! omotał mnie sobie wokół palca, a ja głupiutka robiłam wszystko co tylko chciał. koniec końców skończyłam ze stratą ponad 90 tyś euro 9 (w ogóle nie liczę tego co zarobiliśmy). i tu, to o czym chciałam Panu napisać. znalazłam kancelarię, szukałam kilka tygodni. też już nauczona doświadczeniem sprawdziłam konkretnie panie adwokat którym udzieliłam pełnomocnictwa do tego by mogły mnie reprezentować przed sądami itp. kilka dużych firm w Polsce z różnych dziedzin / branż korzysta z ich usług w sprawach międzynarodowych w Europie, więc potrafią się poruszać po innych instytucjach prawnych za granicami. opłaciłam swój koszt sądowy (tu już niestety musiałam się posiłkować pożyczką od rodziny, bo dzięki mojemu brokerowi zostałam bez żadnych wolnych środków, prócz tych na przeżycie). Pani Ola jest świetną osobą, taką adwokat z pazurem i wielkim zaangażowaniem. z końcem miesiąca lutego ruszyła moja sprawa, została nadana sygnatura i teraz czekamy na efekty. Byłam też na przesłuchaniu, pani Ola uczestniczyła ze mną w nim, przyjechała z wrocławia i mi pomogła, wspierała mnie przez cały dzień. Tym samym jest nadzieja. Proszę, to jest numer kontaktowy do kancelarii 696`-`718`-`446. często pod numerem jest aplikant Pani Oli, ale śmiało można z nim rozmawiać i wszystko opowiedzieć. na pewno na początku będzie mógł też pomóc i przedstawić wszystko po kolei i wskazać, co przygotować, co do nich przesłać .. i życzę powodzenia!! i bardzo mi przykro bo wiem co wszyscy Państwo przeżywacie, jestem w tym samym miejscu co We, więc doskonale rozumiem :(
Tez miałam z nimi docxynienia na szczęście z bonusu miałam zysk i nic nie zabrali. Lecz jak chciałam wypłacić pieniądze to kazali mi ściągnąć aplikacje która miała dostęp do podglądu mojego telefonu . Logując się na swoje konto widzieli jakie mam saldo na koncie choć przed tą całą transakcja wypłaciłamała pieniądze z konta. Pieniędzy do dziś nie dostałam. Tylko same problemy bo musiałam isc do banku i pozmieniać wszystko i zastrzec kartę bankową. Profitrop to banda złodzieII i oszustów. To jest jakaś grupa przestępcza. Choć po tej nieudanej transakcji zaczęli wyzwaniach niby z innych firm choć akcent ten sam
Kancelaria a h o r a pomaga ludziom oszukanym przez profitrop. Polecam sprawdzić różne grupy i poczytanie zanim gdziekolwiek poszukacie pomocy. Tam jest najwięcej wiedzy i opinii o kancelariach, które faktycznie są w stanie pomóc i radzę uważać na te platformy inwestycyjne! sama straciłam wiele pieniędzy i teraz właśnie a h o r a pomaga mi i prowadzi w moim imieniu sprawe przed sadem przeciwko profitrop. \x\696/x/\x\718/x/\x\446/x/ tu mozna porozmawiać z moją pania mecenas. jest niesamowicie uprzejma i pomocna, poświęciła mi dużo godzin nim zdecydowałam się na zaufanie i skorzystanie z jej pomocy. . .
Ja też miałam przygodę z profitrop. Przekazałam mojemu analitykowi kilka swoich emerytur (pracuję prócz otrzymywania emerytury), które odkładałam na czarną godzinę od jakiegoś czasu. Sam wszystko za mnie robił, zawierzyłam mu i faktycznie przynosiło to zyski, ponad moje oczekiwania. I jak czytam, to każdy z Was miał podobny problem, okazało się że nie mogę wypłacić pieniążków. Ani inwestowanych, ani żadnych innych, tylko "dawaj, dawaj opłaty". Jednak teraz wiem, że moja przygoda nie zakończy się źle. Dziękuję ślicznie Pani Kosińskiej, podała Pani kontakt do adwokatów '696.718"446. Wszystko mam już z nimi omówione i na koniec tygodnia albo w poniedziałek, ma być też moja sprawa ruszona. Wszystko będzie dobrze!!
dziękuję. nie wiedziałam co robić. rozmawiałam w czwartek z tą kancelarią, wczoraj im przesłałam wszystkie dokumenty i teraz czekam na "wyrok" czy da się coś ze sprawą zrobić i pieniądze odzyskać, czy zostałam w czarnej .... otchłani beznadziei
Zalogowałam się i zarejestrowałam w Profitrop. Wpłaciłam do nich pieniądze, wspólnie półtora miesiąca inwestowaliśmy, jednak teraz już wiem wszystko, nie można i nigdy nie można było wypłacić pieniędzy, tylko wpłacać, przelewać - trochę jak skarbonka bez dna. po konsultacjach z różnymi kancelariami, kończąc na kancelarii Ahora , która najwięcej przekazała mi informacji, ostrzeżeń i zaleciła dużo czynności zabezpieczających, już wiem co muszę zrobić. Podziękowanie należy pani mecenas z ww. kancelarii, bo nieodpłatnie poświęciła mi ponad 2 godziny na pozamykanie wszystkich spraw z Profitrop, tak by nie mogli mnie dalej naciągać!
Nikt na ziemi nie jest tak okrutny jak oni, po tym jak kradną ci twoje ciężko zarobione pieniądze, Złodziei i naciągaczy omijać z dala. Jeśli wpuścicie ich do swojego życia, będziecie tego żałować. Ja jestem ofiarą. na pewno odpiszą, że to co piszę to nieprawda, ale poczekajcie aż sami zainwestujecie. Nie będę ich polecała, ponieważ pracowałam z nimi i ciągle proszą cię o zainwestowanie więcej i więcej i jeszcze więcej , Zatrudniają Ukraińców bo jak przyjdzie prokuratura łatwo się ich pozbyć a szefowie z kasą w nogi. ale pani Krystyna poleciła swoja prawniczke no i z nią rozmawiałam. teraz wiem z kim mam do czynienia (teraz to tez moja mecenasa), pomogła mi skompletować dokumenty do sprawy (mam 68 lat, wiec samej było mi ciężko wszystkim się zająć), siedziałyśmy chyba ponad 4 godziny w biurze i wszystko krok po kroku mi pomogła, no i sprawa już w sadzie, teraz tylko czekać na efekt, no i nie odbierac od tych z profi trop telefonów !!
ej, jak to jest że tak mało o profitrop jest napisane, skoro to taka szajka? ja na początku maja szukałam o nich jakiś informacji jak zaczynałam i prawie nic nie było, o co chodzi?!?!?!?!?!?! przecież te skur**** mi ukradli pieniądze i teraz mnie obwiniają. co dalej? ktoś coś wie wiecej o tych z profitrop.com ?
nie dajcie się wrobić w profitro, ich wymysły o depozytach, skrytkach, przelewach przez kryptu portfele i co tam jeszcze. wszystkie te ich bzdurne opłaty to fikacja, oszustwo i matactwo - NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO, NIE PONOSI SIĘ OPŁAT, NIE SĄ ONE BLOKOWANE W TYM WASZE PIENIADZE NIE POWINNY BYĆ BLOKOWANE ANI NIC PODOBNEGO NIE POWINNO MIEĆ MIEJSCA!! to jest banda zbrodniarzy, oszustów. 19.05 - ruszyła moja sprawa, w okolicy połowy lipca będę przesłuchiwana w ambasadzie, bo ja też nie mam za co wrobić obecnie do pl żeby spotkać się z rodziną i normalnie po ludzku prrzyjechac na komendzie i złożyć zeznania. prócz mnie jeszcze sześć innych osób w tym takie starutkie małżeństwo też miało zakładANą sprawę ze mną. poki co bez szansy na post. zbiorowe, ale moze z końcem lata coś się zmieni. gdyby ktoś szukał, gdzie ja też to robiłam i z polecenia trafiłam do kancelarii, to oni 696-718-446, tu mnie reprezentują i innych przeciwko tym oszustom profitrop ukradł mi razem z pożyczkami i ich kosztem zaciągniecia ponad dwieście tysięcy
siemka. po pierwsze dziękuję, pan czesław podał namiar na kancelarie ktora go obsluguje, mnie tez już złożyli zawiadomienie, opata sadowa poleciala, a ja bede miał 7 czerwca przesluchanie w ambasadzie w mojej sprawie, niestety nie ma mnie i nie bedzie długo w pl bo zarabiam poza, a przez tych oszustów z profitrop nie mam kasy na przylot czy przyjazd do kraju.
mnie wszystko wyprowadzili z konta przez wise, 40 tysiecy :/, poczekamy zobaczymy
Nie ufajcie nikomu z profitrop! Stealing, cheating! Fraud of money! Lies! Liars! Oszukiwali mnie dwa i pół miesiąc, później kolejne półtora zwodzili, że jednak wypłacą mi pieniądze. Z resztą, co tu dużo pisać, sami wiecie jak to wygląda, skoro to czytacie, nasz wina że pieniądze na podatek poszły gdzieś indziej i że zniknęły, nasza wina, że środki na podatek wpłynęły w zbyt małej kwocie, później nasza wina że już nie mamy pieniędzy a uruchomienie depozytu, albo na opłacenie ubezpieczenia, bo nagle magicznie w coś poszła inwestycja, co przyniosło ogromną stratę i tak w kółko. Na koniec, "dawałam się zwodzić" profitrop dalej, a byłam już w kontakcie z moimi mecenasami. wszystko mi wyjaśnili o opisali jak działa grupa, wskazali w jakich momentach mam być czujna, że mam im z profitrop nie przelewać już pieniędzy, że to jest naciąganie na kolejne straty.
NIE UFAJCIE PROFITROP TO ZŁODZIEJE!!
gdyby ktoś tak jak ja został przez tych oszustów okradziony, tych z Profitrop, to nie wpłacajcie im więcej żadnej kasy, to oszuści, zrobią wszystko i wymyślą wszystko byście do nich kolejne przelewy robili, albo przekazali swoje dane osobowe, żeby mogli na was kraść pożyczki i nabrać towarów na raty. naczytałam się na forach jak ta banda defrauduje kasę, jak oszukują, ale też dowiedziałam się ze bez prawników (tu są moim 696-718446) nie ma , nie uda się niczego zrobić, poza tym policja lubi uwalać takie sprawy i jak sami się zgłaszamy to już po ptakach, nic nie zrobimy, nie odwołamy się od decyzji umorzeniu itp, wiec ja wybrałam biuro prawne, reprezentują mnie świetne prawniczki. na dzień dzisiejszy mam zwrócone ostatnie dwie transakcje, które poleciały na litwę. teraz czekam co będzie dalej. za tydzień będę przesłuchiwana w ambasadzie, wiec może już się dowiem jak to będzie dalej wyglądać.
Nie wiem czy to było demo, ale zarobiłam jakieś 30 tyś euro. Czy straciłam swoje pieniądze, te które wpłaciłam na giełdę - tak ( i nie). Tak, bo nie chcieli mi wypłacić. Wymyślali tuzin różnych opłat, blokad, zawieszeń, za każdym razem - kiedy miałam otrzymać już swój przelew. Do tego wciągnęli mnie w wypra.nie pieniędzy z kradzieży od innych oszukanych osób, wręczając mi NIBY bonus, a okazało się że ktoś mi zrobił przelew, myśląc że inwestuje na swoim koncie (chore!!!). I NIE - bo udało mi się część pieniądze już odzyskać , wielkim trudem, nie małym kosztem i czasem (bo trwaa to już 5 miesięcy), ale dwa banki zwróciły mi ostatnie przelewy, a jedna z osób fizycznych przelała cała kwotę 10 tyś zł do mnie jako zwrot, - a w sumie wypłacili - to za dużo powiedziane - zmuszeni zostali do oddania !! Sądzę, że to nie byli brokerzy, ani analitycy - tylko zwykłe złodziejskie oszołomy - ok, z wiedzą - tym bardziej dotyczącą manipulacją ludźmi, jednak nadal - to tylko złodzieje!! Nie mam magicznego sposobu na odzyskanie pieniędzy, nie zrobiłam tego sama, w sprawie uczestniczą prokuratorzy z pl i z zagranicy, i dwóch adwokatów którzy mnie reprezentują. Zebrali wszystkie dowodowy w sprawie kradzieży której padłam ofiarom, to samo zrobili z jeszcze 5 innymi osobami poszkodowanymi. Założono sprawę zbiorczą przez prokuraturę w Warszawie, tam skierowano wnioski i oskarżenia za granicę i tak to się cięgnie. jednak na pewno można z nimi wygrać, to jest kolejna z rzędu ich strona, nie jest to coś nowego, ci sami "brokerzy" obsługują tą stronę. !
mbf-limited.com to są oszuści. mam prowadzoną sprawę przeciwko nim w prokuraturze w Częstochowie.
całość sprawy przygotowała i obecnie prowadzi kancelaria z pomorza (696//718//446).
Gdyby ktoś potrzebował zasiągnąć informacji, czy sprawdzić swoje możliwości w próbie działania przeciwko tym oszustom z m.b.f to można spokojnie dzwonić. mają czynne do 14 gdyby ktoś dzwonił
edge.app i drudzy bit-wealthsecure.org handlowałem z Markiem Wrzesińskim, on mnie prowadził w obu tych platformach, w sumie na koniec sierpnia chciałem pieniądze wypłacić, teraz okazuje się że są wypłacone, w realizacji transfery pieniężne są, ale są zamrożone, bo będą mnie teraz sprawdzać, od 3 dni szukam informacji o tym czy tak może być, no wszystko wskazuje na to że nie, ale szukam dalej a oni naciskają, czy ktoś ma wiedzę jakaś na tematy Wrzesińskiego, albo firm w których pracuje>?
czy ktoś wie czy profitrop jest powiązany z taką stroną maslgroup.info ??
ostatnio własnie analityk powiadomił mnie ze wszystkie pieniądze ze strony maslgroup.info przenieśli mi na profitrop w związku z jakimiś zmianami na serwerze i zwiększeniu poziomu zabezpieczeń, bo ich główna strona miała jakieś ataki hackerskie ...
mbf-limited.com oraz user.mbf-limited.one globalinwest.com z adresem 22 Kildare Street, Dublin 2, Irlandia do tego jeszcze Limitrex, B&B Profit, Spotchains, cfd.golditrade.capital no i jeszcze cfd.xbto.ltd Wielu porównuje, że to są ci sami co CBS Market, albo United Trade. Oczywiście prym dalej wiodą: IRStrategies i Coinmarketcap. A na koniec Capital-grup, ultra vest i Vest invest i egfrex.com
ejjjj, zarejestrowałam się na bitcoin-prime.net i tam zadzwoniła do mnie babeczka, z fortissio.com i w sumie szybka się zarejestrowałam, kilka transakcji no i wpłaciła 3tysie, które w dwie godziny straciłam, choć ta kobieta mnie kierowała i ona teraz bezradnie rozkłada ręce, czy to normalne?? to tak powinno wyglądać? bo oni mieli mnie nauczyć inwestować, a nie stracić pieniądze w dwa dni ... "/
spora lista scamów, przy okazji jak szukalem o profitropie, to wpadla mi w oczy ta lista, to firmy ktore dzialaja dosc dlugo bo ponad rok, a oszukiwali az do tej pory, Market Seeker LLC - marketseeker.net II Forex Zone Trading - fxzonetrading.com II SmartWealthPath - smartwealthpath.com II UltraCorp - ultracorpglobals.com II New Global Investment - newglobalinvestment.com II Markets Incorporated - assettrust-limited.com II Sole Ideas Limited - soleideas.net II DigiFinex Global Ltd - digi-finex.global II SolarairsFX - solarairsfx.com II Biluxfitex - biluxfitex.com II , moze oszukują nadal, nie wiem, nie będę sprawdzał, ale pewnie tak, tak jak ci co mnie oszukali, dalej dzialaja tylko pod innych szyldem, to dosc straszne, no ale co poradzic