...dochodze do wniosku ze niektórym przedstawicielom fundow czy spekoly juz zaczynaja puszczac nerwy. Chyba nie idzie jak mialo isc, za duzo akcji przepuscili a teraz lipka. Ciekawi mnie czy i jak manewr z zejsciem na nizsze poziomy przyniesie zamierzony skutek. Mialem sie nie odzywać ale juz dawno nie widziałem tak ostrych wpisow pewnej osoby.:)
Panowie i Panie nie dać sie prowokować. Proponuję zamknąć notowania i spedzic ten tydzień rodzinnie. Szkoda nerwow przed świętami. Tu naprawde bedzie eldorado ale w 3q tego roku:)
Pozdrawiam życzliwych i cierpliwych inwestorow:)
spokojnie piracik fundy też liczyć umieją więc nie sądzę aby oddawały zbyt nisko, na 15,60 mamy wsparcie więc przed dalszą dystrybucją na pewno kurs podbiją by oddawać leszczom z najwyższym jak to możliwe zyskiem.
Tak, tak. Zasysajcie. Teraz na wyścigi sobie sami będziecie podbierali bo arkusz na S pusty. A może jeszcze ma ktoś coś do rozdania. To ja poczekam. Mniam
Jak tu sa tacy akcjonariusze jeszcze to teraz wiem skad mamy ten kurs a nie powyzej 20 ::)
Od pazdziernika jestem w sporze z moim ulubionym IP 31.6.159 a wy nas do jednego wora kładziecie. To jest wlasnie ta druga strona forum, brak umiejętności rzeczowego pisania. Albo wy z jednej ekipki z Nikosiem, dobry i zly bo IQ macie podobne.
fundy sypią nie swoim towarem więc co im tam, drobnica zbiera po pare sztuk i robi dobrze ja stary inwestor tak uważam, przyjdzie czas na mdg ale i na elzab i harper też.
Szanowny kolego wiesz ze ja nie z tych co pisza codziennie kupuja i nigdy nie sprzedaja :):):) i maja milony. Ja jestem mega zapakowany i powiem szczerze, ze jeszcze wziąłem kredyt i zakupilem powyżej 17 dość duży pakiet. Widzisz ze nie uczestnicze w forum bo jestem zapakowany i czekam na spokojnie. Dobre wiesci juz niedlugo.
Ja nie spekulant ze kupuje tylko w dolkach a sprzedaje na górkach:)
Wesołych Świąt dla ekipki naganiaczy. Konstruktywny spór wskazany zawsze:)