Wykolejony sprzedałeś te po 0,14, o których meldowałeś ? :))))) Fajne kółka robisz :)))) Rok trzymania i -30% :)))) Twój druh, też mitoman jak ty trzyma jeszcze swoje blokady na 17, 21 i 22 :)))
Te po 14 gr sprzedałem już dawno temu. Jak była podbitka z bodajże 9gr na 12gr co z tego że była strata skoro dzięki takim kółkom pomnożyłem kilkukrotnie ilość tego papieru toaletowego.
Tagi geniusz jak Ty i tak tego nie zrozumie ty wolisz siedzieć bezczynnie i liczyć na cud.
Kupić po 14, sprzedać po 9-12 i mieć zysk na "wielokrotne" pomnożenie ilości akcji??? Tylko ty tak potrafisz. JPRD, drugi Glapiński:))) Ty czytasz to co piszesz? Inwestorzy bierzcie przykład z wykolejonego, u niego się mnoży jak w Kanie Galilejskiej:))))))
Tak jak powiedziałem nie zrozumiesz. Każdy niech robi swoje, ja w najbliższych dniach odkupie taniej i więcej a ty dalej siedź i czekaj na swoje złotówki.
I znów się zaczyna licytowanie kto kupi drożej a kto taniej Ciekawa ilość akcji wywalona dzisiaj po 10gr. Ciekawy jestem kolejnych sesji czy uda się w górę i co się będzie działo.
A jutro Panowie dźwignia na 0,16 w panice kupicie po 0,14 zjazd na 0,09 w panice sprzedacie po 0,10 i dźwignia na 0,26 i papa a potem ten sam scenariusz na wyższym poziomie kilkanaście spółek można wymienic na których był ten prosty skuteczny zabieg miłego dnia