• Dywidenda 10zł? Autor: ~Januszex [5.173.210.*]
    Dobrze licze, że dywidenda będzie min. 10zł?
  • Re: Dywidenda 10zł? Autor: ~Pippi [31.0.92.*]
    Max 10 zł bo nie stać ich na więcej. Za duże inwestycje z dużym wkładem własnym w Karsach.
  • Re: Dywidenda 10zł? Autor: ~Januszex [5.173.210.*]
    Dziadki maja spore wydatki jesli z takiej dywidendy nie są w stanie przeżyć na emeryturze xD
    Taki super biznes, szkoda. Szkoda, ze reszta rodziny nie odkupiła perełki. Ewakuacja jak z przypadku Merkatora. Ciekawe jaki trup w szafafie
  • Re: Dywidenda 10zł? Autor: ~Pippi [31.0.92.*]
    Trupy w szafie to domiary marszałka za Wałbrzych składowisko. Jak przegrają to będą płacić tyle kasy, że będzie kryzys w wydrenowanej z kasy spółce.
  • Re: Dywidenda 10zł? Autor: ~AW [213.134.172.*]
    Wygląda że 13 zł, połowa zysku netto. Ciekawe kto kupił w ABB, jak fundusze to będą mieli problem z przeforosowaniem czegokolwiek na walnym, mają tylko ok. 30% głosów..
    Z drugiej strony ci co kupili na ABB po 270 jutro chyba nie zarobią, z tego co piszą to było dużo zapisów w okolicach 500 tys , czyli kupić i szybko sprzedać
  • Re: Dywidenda 10zł? Autor: repcak [164.127.212.*]
    Z tego co mówił to co najmniej 13. Ja skorzystałem z tego całego zamieszania i zrobiłem jeszcze kółeczko z zyskiem 22zl na akcji, więc jak dla mnie bajka. Mnie ten wywiad z wice trochę uspokoił. Muły się zaczęły, coś z akwizycjami działają, wyniki są ok. Czego chcieć więcej?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.17.50.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MOBRUK 1,03% 342,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.