• Steam banuje grę Madmind Autor: ~Mateo [95.160.51.*]
    Bez jakiejkolwiek możliwości odwołania, Succubus: Hellish Orgy VR.
  • Re: Steam banuje grę Madmind Autor: ~Słoń [88.156.132.*]
    O tak! bez możliwości odwołania, bez litości. Spekulacje, plajta i co jeszcze? Już ogłosili upadłość? Nie można już odwołać nic i cały świat zginie.... Mateo kupa już z majtek przez nogawkę wytrzepana? Czy bawisz się w picasso na płótnie bawełnianym i malujesz? Czy może jednak liczysz na jeszcze niższy poziom jak my wszyscy przecież... powiedz proszę coś jeszcze mądrego o czym nikt nie wie
  • Re: Steam banuje grę Madmind Autor: glokoo [95.40.85.*]
    No i ? Prezes mówił przecież o tym w wywiadzie. Najprawdopodobniej jutro z newsletter'a dowiesz się jakimi kanałami gra trafi do sprzedaży.
  • Re: Steam banuje grę Madmind Autor: ~Mateo [95.160.51.*]
    Skąd to oburzenie? Skłamałem gdziekolwiek?
    „Niestety Steam zdecydował się na taki krok, nie dając nam możliwości wprowadzenia zmian lub nawet odniesienia się do tematu. Dyskusja została zamknięta z adnotacją byśmy nie wysyłali gry do ponownego rozpatrzenia, nawet jeśli wprowadzimy w niej zmiany.” 

Steam zbanował gre spółki? - zbanował
    Można się odwołać? - nie

Nie napisałem ani słowa o jakiejkolwiek upadłości.
  • Re: Steam banuje grę Madmind Autor: ~Słoń [88.156.132.*]
    Z całym szacunkiem... informacje które przekazujesz na forum są już dawno wszystkim wiadome. Nie wiem czy złapałeś?
  • Re: Steam banuje grę Madmind Autor: ~nicśmiesznego [83.29.138.*]
    ~Słoń [88.156.132.*] MMS to nie cały Świat i wierz mi że jeśli by zniknął jutro z powierzchni ziemi co Świat by tego nie zauważył.
  • Re: Steam banuje grę Madmind Autor: ~Mateo [95.160.51.*]
    Jakbym chciał spekulować na domysłach to bym napisał:

"Succubus: Hellish Orgy VR miało pierwotnie wyjść 28 marca. Prezes sprzedał 250 tyś akcji po 4 zł 29 marca"
  • Re: Steam banuje grę Madmind Autor: ~nicśmiesznego [83.29.138.*]
    ~Mateo [95.160.51.*] No ale to by nie miało sensu bo Pan Prezes przecież powidział że chodzi o kredyty i że nie ma drugiego dna :)
[x]
MADMIND 0,25% 0,40 2026-05-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.