Pisałem o tym wcześniej. Opor 8gr i 10gr. 8gr mocno został przebity w górę i teraz za mocny okazał się 10gr. Osobiście 20% wszystkich akcji sprzedałem po 10gr celem zabezpieczenia zysku. W mojej ocenie teraz trochę się pokisimy w przedziale 8-10gr. Zobaczymy.
troche to znaczy ile czasu ?? bo ja brałem udział w jednym połaczeniu spółki akcyjnej która wykupiła dwa biura rachunkowe i to były szybkie działania od momentu podania espi...więc tutaj jak nie będzie problemów to kwestia najbliżźszych tygodni i bedzie po wszystkim
Te maxima jest na nie czas, widzisz sprzedałem po 10 gr i mógłbym brać w przedziale 0,0908 - 0,092 ale uważam że pokisimy się trochę i może nawet nieco niżej. Choć chciałbym się mylić i lepiej byłoby aby przebić te 10gr. Choć znowu wyraźnie pokazali że nie czas na to.
Nie wiem kto lajkuje moje komentarze w dół... Staram się pisać merytorycznie? Czy nie mam racji? Jest godzina 12:00 nadal mogę wziąć z prawej po 0,092... Jednak nie robię tego bo do połączenia jeszcze około miesiąca, mogę uwalić kurs spokojnie do 8gr żeby zbierać...