• rainy oficjalnie Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Wersja pakietu Switch „Front Mission The First: Remake” zostanie wydana 15 czerwca 2023 roku! Oryginalna instrukcja jest zawarta tylko w wersji pakietu. Więcej informacji można znaleźć na stronie Rainy Frog.

Wersje pakietowe PS4/PS5/Switch „The House of the Dead: Remake Z Version” i Switch „Front Mission The First: Remake” zostaną wydane 15 czerwca 2023 roku! Więcej informacji można znaleźć na stronie Rainy Frog.
  • Re: rainy oficjalnie Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    Niesamowicie!

To już grubo ponad 1000 pozytywnych niusów od dwóch lat!
    Zaraz się zleci Manhattan żeby kupić kolejne setki tysięcy papieru! xD
  • Re: rainy oficjalnie Autor: ~niktważny [5.173.158.*]
    przebije 5,5

• Re: rainy oficjalnie Autor: ~Ma [109.196.156.*]
    Thotd na USA w bestsellers. Jakaś przecena była ?
  • Re: rainy oficjalnie Autor: ~hmm [193.47.71.*]
    86 miejsce to według ciebie ok ?
  • Re: rainy oficjalnie Autor: ~ja [5.173.97.*]
    Hmm.... na grę wydana ponad rok temu, no zastanówmy się ?????
  • Re: rainy oficjalnie Autor: ~MA [109.196.156.*]
    I to chyba bez promocji ale mogę się mylić. Tak czy siak miło :) wesołych świąt
  • Re: rainy oficjalnie Autor: ~Alek [77.87.1.*]
    I nawet w święta musisz manipulować, że ta sprzedaż to USA. Niesamowite...
    Samozaoranie level hard. Jeśli jest inaczej to gorzej dla Ciebie bo w środę nie byliśmy nigdzie w rankingu a tutaj wskoczyliśmy w top 100 wg Ciebie globalu digital xdddd raz jedziesz jak mówię global a teraz jedziesz że mówię że to USA lol ps. A jak wytłumaczysz brak thotd w Japonii czy Anglii ? Oni mają własne listy bestsellerów na digital xd jak pisałem... Samozaoranie level hard. Wesołych świąt xd
  • Re: rainy oficjalnie Autor: ~Alek [193.33.174.*]
    Rozumiem, że pozycję USA sprawdziłeś na konsoli? Bo oczywiście wiesz, że wszystkie rynki poza JP można sprawdzić tylko na konsoli? Zostałeś już raz wyjaśniony przez forka przy podawaniu rankingu FM1. Myślisz, że nikt tego nie pamięta? Przestań naganiać. Wesołych.
    Dziecko ja piszę o stronie USA. Gdzie z dnia na dzień wskoczyliśmy bez promocji w top 100. Nigdy konsoli nie podawałem więc z niczym nie manipuluje. Jak mówiłem samozaoranie level hard . Napisz lepiej że to błąd na stronie. Lepiej na tym wyjdziesz xd
    Powtarzam: ranking w sklepie nintendo USA można sprawdzić tylko na konsoli. To co ty podajesz to nie do końca wiadomo co jest.
    To jest scam strony Nintendo w usa. A Nintendo przez x lat nie zauważylo że ktoś podstawia źle dane. Kończę dyskusje.
    Spoko i dlatego pozycja z tej strony i pozycje podawane przez for w środowych podsumowaniach się różnią? Jest to jakiś ranking sprzedaży, ale na pewno są w jakiś sposób inne niż w sklepie na konsoli. Zresztą masz wątek jak chciałeś podobnie manipulować jak teraz: https://www.bankier.pl/forum/temat_usa-38,57997363.html. Spokojnie w internecie nic nie ginie.
[x]
FOREVEREN 1,59% 2,56 2026-05-22 13:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.