Ja się ubieram od 7 z groszami, to będzie drugie scp albo nawet lepiej, spuście na wykres scope od 15 zł, będzie powtórka z rozrywki, chętnych zapraszam do sprzedawania :))).
To nie jest wykluczone, ale trzeba umieć wyłączyć emocje, aby doczekać tych poziomów w takiej sytuacji, a to potrafią tylko nieliczni. Odjeżdżający pociąg to przykre doświadczenie :))
Szczerze mówiąc to myślałem, że na dobieranie akcji na SDS będę miał jeszcze kilka dobrych miesięcy, ale wyszło inaczej.
Cóż trzeba z tym jakoś żyć xDDD.
Jeszcze dwa strzały i będę zapakowany na akcjach po kurek. Potem odwyk od inwestowania na kilka lat hehe
kurs akcji ma jeszcze mnóstwo do odrobienia pod względem fundamentalnym ,co w innowacyjnej spółce technologicznej wg mnie oznacza głównie zaawansowanie rozwoju technologii , kompetencje zespołu i przejrzystość działania firmy.. Ostatni wzrost to raczej reakcja na pozyskanie ok. 4mln PLN (Horizon 2020 i Biosaxony) Biosaxony to też de facto rozpoczęcie komecjalizacji w Niemczech i w konsekwencji w Europie...
Dnia 2023-04-07 o godz. 08:03 ~Adison napisał(a): > Szczerze mówiąc to myślałem, że na dobieranie akcji na SDS będę miał jeszcze kilka dobrych miesięcy, ale wyszło inaczej. > > Cóż trzeba z tym jakoś żyć xDDD. > > Jeszcze dwa strzały i będę zapakowany na akcjach po kurek. Potem odwyk od inwestowania na kilka lat hehe
U mnie tak samo, ale ja już swoje strzały wykonałem wcześnie. SDS kupione po ok. 15 z groszem, BCX w zasadzie po 30, ale niestety potem dokupywałem, więc średnia 39, SCP cały czas trzymam, Suntech cały czas trzymam od 2,5.
I co... i nie ma kasy, żeby dalej inwestować, trzeba trzymać. Albo nową kasę szukać, żeby zainwestować.