do wspólnego rewanżu Panu Heniowi , inni też mogą się dołączać , mamy obecnie koło 7% ale fajniej by było pofatygować się do Spółki z pokaźniejszym pakiecikiem , razem można więcej , można by nawet mieć wpływ na zarządzanie Spółką . Nie pozwólmy żeby nami manipulowano .
Ty chyba musiałeś to kupić po 30 gr ze wypisujesz takie rzeczy na dodatek na forum. Skontaktuj się z gościem o nicku silver który tez zbiera ludzi i chce przejąć spółkę. Kupowanie akcji na tym poziomie będąc drobnym inwestorem to czysty hazard. Spółka za kilka lat może coś przedstawi i kurs poleci w okolice 10 gr i 500 procent poinformowanym wpadnie. Po co chcesz robić takie procedury i jeszcze na forum wystawiać się na pośmiewisko. Ja mam średnia 0,036 wiec może za pol roku wyjdę na zero a jak nie to będę miał na optymalizacje podatkowa także nie ma tragedii. Jak zleci poniżej 2 gr to swoim pakietem zrobię 1 gr ale dopuki jest taka cena to czekam. Pamietam jak govena z ciągłych przeszła na fixy przy podobnym kursie to w niecały miesiąc podbili na ponad 5 gr wiec może tutaj kiedyś podleca chociaż pod 4.
No to jednak koleś jesteś tylko Błaznem , dobrze co niektórzy Cię odczytali , widać że Ty tylko udajesz inwestora , jeśli chodzi o Silvera to jestem z nim w kontakcie . Ty niestety jesteś tylko miernota , godna pożałowania .
Pewnie ze skończyło zrobią podbitkę żeby te 40mln akcji sprzedać co zostały sprzedane pod stołem to oczywiste ze jak by to był uczciwy udziałowiec to przekroczył by 5% a nie na samej granicy i to co najmniej 4 osoby to musza być historia cienkimi nićmi szyta
Skąd masz te swoje teorie ? Przecież pisałem ze mam średnia 0,0361 i czekam na jakaś podbitkę żeby wyjść z tych akcji. Zobacz na laurenie co się dzieje. A pamietam ze jakiś czas temu go sprzedałem i dokupiłem apis żeby uśrednić i zle na tym wyszedłem. Ciekawe czy do końca kwietnia podciągną to pod 4 gr jak kiedyś na govenie jak weszła na fixy z ciągłych