• pozew Autor: ~ja [193.34.221.*]
    Co z tym pozwem zbiorowy? Uda się coś zrobić, aby choć trochę włożonych pieniędzy odzyskać?
  • Re: pozew Autor: ~Były [51.52.194.*]
    Narazie KNF musi nałożyć karę na winowajcę całego zajścia ( listy, sprzedaż akcji itd) jeśli doczekamy, trzeba będzie się określić, zebrać razem i podjąć decyzje - zjednoczyć siły finansowe( zorganizować Video Chat ) omówić plan i działać.
  • Re: pozew Autor: ~kosmaty50 [193.220.243.*]
    Hahaha- a tak naprawdę to nie jest nawet śmieszne..to co wy piszecie
  • Re: pozew Autor: ~Ja [193.34.221.*]
    Dlaczego?
  • Re: pozew Autor: ~kosmaty50 [193.220.243.*]
    Bo uważam że nic nie zdziałacie i tyle w temacie. Ale...próbujcie..Jak już pisałem mam dwie spółki na koncie..których już nie ma na liście....pozostały jeszcze fora na który raz na rok ktoś coś napisze...oby tutaj tak nie było. Pozdrawiam
  • Re: pozew Autor: ~Smrodek [188.146.113.*]
    odwiesza ale to może trochę potrwac
  • Re: pozew Autor: ~Smrodek [188.146.113.*]
    tematy wyprostują jestem tego pewien i to niedlugo. Pytanie co z KNF czy tez maczają palce w zawieszeniu bo jeżeli tak to to trochę potrwa. Ta instytucja ma czas
  • Re: pozew Autor: ~Były [51.52.194.*]
    A kto zawiesił notowania ? Jaś Fasola ? Oczywiście, ze KNF ! Smrodek o czym ty piszesz.
    KNF wie co robi jak i osoby do których zostały wysłane zapytania ze strony KNF - Osoby podejrzane, otrzymały wezwania do wystawienia sprostowania a do tego KNF przetrzepała zlecania obrotu sprzedaży akcji w terminach dobrze nam znanym.
    Z tego tez tytułu zobaczyliście ostatnie wiadomości ze spółki.
    Obecnie prowadzone jest śledztwo i jest duże prawdopodobieństwo, ze juz prokuratura została zaangażowana i dlatego jest taka cisza ze względu na prowadzone śledztwo ale a tym sie dowiemy lub tez nie.
    Widziałem wiele spółkę zawieszonych przez KNF z tej samej przyczyny co Comeco.
    Nie została odwieszona żadna z nich.
  • Re: pozew Autor: ~Smrodek [77.92.43.*]
    notowania zawiesiła GPW a nie KNF. KNF może sprawdzać obrot instrumentów finansowych a także nałożyć kare na osoby które dokonały na nich obrotu niezgodnie z przepisami. Na ten czas za daleko wyciągasz wnioski.
[x]
COMECO -2,55% 0,13 2024-05-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.