Narazie KNF musi nałożyć karę na winowajcę całego zajścia ( listy, sprzedaż akcji itd) jeśli doczekamy, trzeba będzie się określić, zebrać razem i podjąć decyzje - zjednoczyć siły finansowe( zorganizować Video Chat ) omówić plan i działać.
Bo uważam że nic nie zdziałacie i tyle w temacie. Ale...próbujcie..Jak już pisałem mam dwie spółki na koncie..których już nie ma na liście....pozostały jeszcze fora na który raz na rok ktoś coś napisze...oby tutaj tak nie było. Pozdrawiam
tematy wyprostują jestem tego pewien i to niedlugo. Pytanie co z KNF czy tez maczają palce w zawieszeniu bo jeżeli tak to to trochę potrwa. Ta instytucja ma czas
A kto zawiesił notowania ? Jaś Fasola ? Oczywiście, ze KNF ! Smrodek o czym ty piszesz.
KNF wie co robi jak i osoby do których zostały wysłane zapytania ze strony KNF - Osoby podejrzane, otrzymały wezwania do wystawienia sprostowania a do tego KNF przetrzepała zlecania obrotu sprzedaży akcji w terminach dobrze nam znanym.
Z tego tez tytułu zobaczyliście ostatnie wiadomości ze spółki.
Obecnie prowadzone jest śledztwo i jest duże prawdopodobieństwo, ze juz prokuratura została zaangażowana i dlatego jest taka cisza ze względu na prowadzone śledztwo ale a tym sie dowiemy lub tez nie.
Widziałem wiele spółkę zawieszonych przez KNF z tej samej przyczyny co Comeco.
Nie została odwieszona żadna z nich.
notowania zawiesiła GPW a nie KNF. KNF może sprawdzać obrot instrumentów finansowych a także nałożyć kare na osoby które dokonały na nich obrotu niezgodnie z przepisami. Na ten czas za daleko wyciągasz wnioski.