• cena dobra do wejścia Autor: ~Jarko [87.207.119.*]
    Branża perspektywiczna, c/wk poniżej 1 więc cena dla mnie ok. Obkupiłem się jeszcze i czekam na rozwój sytuacji. Pozdrawiam!
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    Twój post zadziałał :) właśnie zieleń sie pojawiła....ale i tak dzis myśle ze czerwień ps. cena zajebiaszcza i zal sciska ze kupowałem za resztke kasy kilka dni temu a nie dzis
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~Jarko [87.207.119.*]
    Zerknąłem na indykpol.... myślę że ludzie w końcu trochę ochłonęli i zauważyli że najpewniejszy jest teraz sektor spożywczy. Mówiłem że mam farta :)
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~qdrag [192.168.100.*]
    Tylko trochę mało sprzedających :/
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~ono [62.29.174.*]
    od jutra tylko up
    ale końcówka...wchodze na ciągłę zobaczyc czy zero czy -1 a tu +5 :) i to wszystko przy anouk w uszach :)
    moze cos ciekawego bedzie na walnym
    ja czekam końca października jak nic... a potem końca roku... ps. tak się zastanawiał ja dziś...gdyby chcieli jeszcze cos przejać...tak obiecali...z czego sfinansuja...nie analizowałem ich kaski ale z kredytami coraz gorzej wiec morze emisja...jak emisja to z pp...jak emisja to jak wczesniej ok3zł...jak około 3zł to dopiero jak akcja ok 4zł... :) tak se snie i marze, ale to nic nie kosztuje, tym bardziej po takim dniu
    ja mysle ze ta cala klika co nakupowala tych akcji tyle to liczy na wiele wyzej niz 3zeta i pewnie za jakis czas tak bedzie moze nie za miesiac dwa ale za rok, dwa:-)
    to to tak, ale mi chodziło o najblizsze dwa miecha :)
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: frankol23l [83.6.221.*]
    Ja mysle ze caly czas beda same straty do samego konca miecha a po miesiacu tym bedzie malym spadek jeszcze a pozniej tylko w gore ale to tylko wypowiedz szareggo czlowieka :)

czekam na posty
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~bonczek [93.105.180.*]
    jarko !!! ??? hahahaha a ty 3 rok jestes zapchany smieciem i nie sprzedałeś???
    uu hahahhahaa a teraz naganiasz na spadki bo albo tak jak wyżej napisałem siedzisz z gównem w kieszeni albo liczysz na obkupienie za 1,5 i sprzedaz za 3 ??

ale z ciebie jarko / hahahahaha
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~Jarko [87.206.49.*]
    Kolego, ja zbierałem akcje Jago na różnym poziomie a dużą częścią obracałem sprzedając po mocnym wzroście i odkupując po mocniejszym spadku. W sumie sporo kasy zarobiłem na tych manewrach a stratę zaliczyłem na stałym pakiecie a nie na ruchomym-i o tym właśnie pisałem. Na nic nie naganiam bo nie sądzę żeby to miało jakikolwiek wpływ na kurs. Akcji Jago już nie posiadam-tak jak już napisałem.
    A to co Ty sobie myślisz albo nie to mnie na prawdę ani ziębi ani grzeje. Mnie obchodzą moje pieniądze a nie cudze.
    Lepiej poświęć siły na naukę a nie na doszukiwanie się jakichś spisków dziejowych.
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~wyśmiewacz bonczka [83.6.210.*]
    Jarko,podziwiam Twój spokój.Z Chamami trzeba po chamsku,nic nie poradzisz,że tacy Debile jak bonczek siedzą na bankierze...
  • ciekawe kto puścił bączka... :)))))))) Autor: ~Jarko [87.206.49.*]
    hehe spoko
    Takich to tylko niszczy spokój albo ignorowanie.
    Może miał trudne dzieciństwo i chce na siebie uwagę zwrócić ;)
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~KLIK [79.185.152.*]
    a co sądzicie o Niebrzydowskim? dalej na kontraktach ,,zyskuje,,??
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~jacek [91.146.219.*]
    Co chcecie od tego spekulanta.M.N. On jest THE KING ,,.Najlepszy" Hinwestor.Jeszcze nie spłacił pierwszego kredytu(5.800mln) a już zabiega o następny.Ma nosa do trafnych decyzji inwestycyjnych., Dobry," skonsolidowany zysk za czwarty kw.Bardziej dba o własną kieszeń,niz o akcjonariuszy.A tak ogólnie,to czego Wy się czepiacie tego,, biedaka"Pokory troche Panowie..
  • Re: cena dobra do wejścia Autor: ~bonczek [93.105.180.*]
    ty jarko zaprzeczasz sam sobie co i rusza twa siła spokoju mnie rozwala bo to sciema ,jestem przekonany że masz jago na wiekszych poziomach kupione i dygasz cały czas wypisując głupoty ,a co do chama to juz mnie nikt nie sprowokuje a wy z dzicinstwem to macie aktualnie duzo wspólnego hahahaa
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.