• WOW pusty arkusz!!! Autor: ~WOW [5.173.248.*]
    Ostatnie akcje są po 16 i koniec. Co teraz ludzie kupią???
  • Re: WOW pusty arkusz!!! Autor: ~Pytam [80.111.34.*]
    Spokojnie starczy dla kazdego. Wala z ukrytego.

Nawet udalo mi sie zrymowac :-)
  • Re: WOW pusty arkusz!!! Autor: ~Wow [5.173.248.*]
    :)Ja już swój pakiecik mam od jakiegoś czasu, czekam, co dalej, ale martwię się o innych:)
  • Re: WOW pusty arkusz!!! Autor: ~Grizzly [188.123.217.*]
    Dla wszystkich akcjonariuszy: Zdrowych, Wesołych Świat. Żeby rosło jak ciasto
  • Re: WOW pusty arkusz!!! Autor: milion_dolars [188.123.203.*]
    Dzięki i wzajemnie :)
    Ten rok będzie nasz !!!

Slabe rece ciagle oddaja. Ale do czasu. 

6 mln zysku a kapitalizacja 24 mln zl. To bankruty na NC sa wiecej warte.
    Ale w koncu wyjdzie tu na Warrena: ;-)

https://www.bankier.pl/wiadomosc/List-Buffetta-do-akcjonariuszy-Prezes-Berkshire-Hathaway-dzieli-sie-wiedza-8496502.html

„Kluczowe jest zrozumienie, że akcje często handluje się po naprawdę głupich cenach, zarówno wysokich, jak i niskich. Efektywne rynki istnieją tylko w podręcznikach. Ceny akcji i obligacji pozostających w obrocie bywają zaskakujące, a ich zachowanie da się zrozumieć zazwyczaj dopiero po fakcie.
  • Re: WOW pusty arkusz!!! Autor: ~miszcz [77.222.238.*]
    Tutaj przecież jest opiekun na kursie, który przerzuca swoje akcje od kilku lat (kurs tej spółki jest od dawna "sterowany"). Jeżeli idzie na północ to nie mam nic przeciwko, ale wcześniej to już przeginali pałe (ileż można było tych akcji dobierać przez te wszystkie lata). Widocznie coś się w polityce "kursowej" im zmieniło, że nagle wartość mocno rośnie. Brakuje mi tylko przejścia na parkiet główny, o którym już mówią od 2007 roku (tam dopiero zauważony zostanie potencjał tej spółki - chyba, że właściciele mają inne plany np. połączenie i wejście przez S4E na giełdę jakiegoś większego podmiotu).
    Poczekamy - zobaczymy.

Zdrówka.
    Albo zdjecie z gieldy jak to chca zrobi cna Netwise.

Po co dzielic sie zyskiem z drobnica ? Po co im ta cala gielda jesli nie chca zarobic na kursie akcji ?
[x]
S4E 0,00% 35,00 2025-09-18 12:20:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.