Analizy? Na new connect? Przy takich obrotach? Wolne żarty, tu nigdy nie działają żadne analizy. W takie spółki można wejść dopiero jeśli faktycznie jakaś gra zacznie się dobrze sprzedawać. Póki co spółka nie zarabia na niczym, ryzyko niepowodzenia jest zbyt duże a prawdopodobieństwo kolejnych emisji akcji bardzo duże, wręcz bym nawet powiedział prawie pewne. Za kilka miesięcy może się tu okazać że space mechanik sprzedał się w pięciuset egzemplarzach, truck mechanik wyjdzie najwcześniej za półtora roku, a na walnym przegłosują emisję akcji i będzie można te akcje kupić po 70 - 80 groszy.
Wejść dopiero jak jakaś gra dobrze zacznie się sprzedawać? Wtedy to jest za późno. Cały pic polega na tym żeby przewidzieć że się będzie sprzedawać zanim wyjdzie. Tutaj chociaż o tyle fajnie że spółka tak tania że kiedyś choć by spekulacyjnie to wyrwie sufit.
Reguła na prawie wszystkich spółkach jest taka. Jak wpisujesz coś takiego i jakiś nikomu nie znany pierwszy raz widziany nick wpisuje, że odradzam to kupować, jak piszę, że tanio, super, pewnie od razu, znaczy że nie. Zawsze się sprawdza. Spekuła przez lata nic nowego nie wymyśliła i nie trzeba patrzeć na at. Tylko kap, perspektywy i spekuła. Na niskopłynnych jednak mało kto nowy wchodzi w dobrej cenie bo trzeba brać z prawej wysoko a to daje nie przyjemne podbicie kursu, kiedy spekuła 1 akcją będzie zbijać w dół ,zatem owieczki czekają na obroty a te wchodzą często o wiele wiele wyżej.
jestem tu od 2 lat, co kwartał zmieniam nick bo tak lubię, mam akcje i odradzam... nie wiem jak sobie z tym poradzisz ale jak ktoś jest mędrcem analiz internetowych to nie trzeba mu złotych rad
Problem jest taki że tutaj wcale nie jest tanio, tylko tak się co niektórym wydaje. Spółka póki co nie zarabia z działalności operacyjnej w ogóle, pieniędzy w kasie nie ma praktycznie wcale, space mechanikiem nikt się nie zainteresował i jest bardzo duża szansa że pełna wersja nawet nie zwróci w niewielkiej części kosztów produkcji marketingu. Truck mechanik wyjdzie w sumie nie wiadomo kiedy ale raczej nie prędko, train mechanik z tego co wiem to jest ogłoszone ale nikt na nim nie pracuje póki co, a rally mechanik który przeszedł do innego studia i z którego atomic ma dostać jakiś niewielki procent jest skończony może w pięciu procentach, bo dopiero niedawno zaczęli przy nim dłubać. Tak więc jeszcze raz powtórzę tutaj nie ma tanio tutaj wciąż jest drogo Bo spółka aby przeżyć będzie musiała ratować się emisjami akcji i to w rychłej perspektywie i kapitalizacja niebawem tutaj wzrośnie ale kurs akcji bardzo mocno poleci w dół. Także tanio to tutaj będzie jak będzie powiedzmy dwa trzy miliony kapitalizacji i 20 - 30 groszy na kursie.
Jak to jak? Będzie emisja akcji a pewnie i nawet kilka to jak dodrukuja to ilość akcji razy cena akcji wyjdzie kapitalizacja. Nie wiesz jak to działa geniuszu? :)
Ahhhh PIVOT mówi Ci kupuj... kupiłeś już? No to KUPUJ, teraz Ci pasuje?
Dodruk... może będzie może nie będzie, jak ktoś czytał raport to wie do kiedy nie będzie a kiedy jest premiera. Pytanie tylko jak bardzo są wiarygodne tłumaczenia prezesa o przyczynach faila na premierze prologu.