Dnia 2023-04-04 o godz. 08:14 ~Re napisał(a): > To łykaj ten syf
nie brałeś między 2,2 - 2,5... no trudno. wielu chce teraz odebrać to co sprzedało wyżej i czeka na korektę, więc o brak popytu nie musisz się martwić.
ale masz rację - ja tez nie lubię prymitywnego naganiania. Dobry papier tego nie potrzebuje ( obroty na wybiciu )
Dnia 2023-04-04 o godz. 08:39 ~Re napisał(a): > Dojdzie
Ty uwazasz że dojdzie a ja że nie dojdzie.
Tyle że wiesz. Dla takich jak ja nie ma to znaczenia. Ja sprzedam wszystko co mam jak przestaną płacić dywidendę, o czym pisałem juz tutaj będąc w zasadzie już ponad 3 lata :) Ale rozumiem, że groszołapy chcą złapać niżej - a wiara czyni cuda , więc WIERZ :)
Poczekajmy, może mają trochę i chcą dobrać poniżej 3 ale jak zobaczą duży minus to zaczną wyskakiwać na to co rośnie, albo po prostu zabraknie odwagi lub wolnych zasobów. Niech będzie te 2, Kenobi bierz się do roboty i przerzucaj na widły:)
Ale w ch...... zalecieli z tą dywidenda miała być wysoką a jest duża na rokicie do tego art że słabo rynek chem8czny ma się w tym roku zachowywać. Jak myślisz to prawda
Nie będzie nizej 3,0 ... bo już by było Kenobi coś knuje ;) ... z tego co pamietam to siebardziej na PKPC zaczaił, a tu niby broni 3,0 Widać że wielu dobiera, bo dziś mimo że też jestem ustawiony w ok 3 to nic nie wpada ...;( Ale czoraj o dziwo zebrałem trochę po 3,0 i lekko wyzej