• dobre info Autor: ~JUREK [109.196.58.*]
    to naprawdę dobra informacja o pojawieniu się nowego shorta po piątkowej sesji. Sprzedał on conajmiej 0,08 % akcji, czyli około 160 tys.. Zła informacja była by gdyby okazało się, że przy spadkach któryś z shortujących odkupił akcje. Jest dobrze , ja ta uważam. Pozdrawiam wszystkich czekających na wzrosty.
  • Re: dobre info Autor: ~Hehehehe [31.61.181.*]
    Hmm....jest dobrze ciekawe spolka leci na dol tzn kurs ...a ty piszesz ze jest dobrze???
  • Re: dobre info Autor: ~Piękny_Szorciarz [178.235.190.*]
    to akcjonariusz zbugowańca, nie oczekuj zbyt wiele
  • Re: dobre info Autor: ~PijanyRysiu [46.204.44.*]
    Ooo dwaj trole czujni jak zawsze ...
  • Re: dobre info Autor: ~JUREK [109.196.58.*]
    gdy nie ma się argumentów wówczas się ubliża.
    Że leci - nie można zaprzeczyć, ale nic nie trwa wiecznie. Wszyscy czekamy na wielki odkup. Wolał byś informację, że mimo spadku w piątek shorty odkupiły akcje. Pomyśl spadek był niecałe 2 % a do tego przyczyniła się spółka która sama jedna sprzedała conajmniej 160k akcji przyjmując że przed piątkową sesją miała ich 0,49. A co gdy miała ich załużmy 0,2 czyli wowczas sprzedała by około 418k.
  • Re: dobre info Autor: ~Jack [79.45.115.*]
    "to akcjonariusz zbugowańca, nie oczekuj zbyt wiele"

Piękny! Skoro nie jesteś akcjonariuszem tego „zbukowańca” to po co tracisz tutaj czas i produkujesz te setki postów???

• Re: dobre info Autor: ~Piękny_Szorciarz [178.235.190.*]
    bo mam Święte Krótkie Pozycje na zbugowanej szmacie

plus traktuję to forum jako pewien barometr, jak jełopy są w euforii po wzroście o 2-4-5%, wtedy zwiększam Święte Krótkie Pozycje
  • Re: dobre info Autor: ~Ciekawski [89.151.40.*]
    Tak pajacowałeś jak ponoć je zwiekszałeś również przy 80 pln. Twoja wiarygodność na poziomie ameby…
    No to masz dlaczego tu siedzi i się produkuje ...
    108,06. Jakoś nie było chętnych na kupno 507 akcji które zostały z lewej strony. Zobaczymy co będzie dalej.
    Do pięknego. Bracie nie rozumie Cię. Skoro tak dobrze ci idzie na tej spółce (mówisz, że grasz na spadki tylko nie chwalisz się jaką masz średnią) to dlaczego tak żle o tej spółce się wyrażasz np. zbuk, śmieć itp.
  • Re: dobre info Autor: ~Hehehehe [31.61.181.*]
    Rysiu chcial kupic tylko pochlal ...i przegapil
    Ja nic nie przegapiłem
    Nie trzeba obserwować tylko to co zostało...
    Zobacz na fixie jak z wora do wora leciało...

Ps. Hehehehehe co tak zmieniasz IP?
[x]
CDPROJEKT -0,29% 242,00 2025-12-19 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.