Czyli na fixach będzie tak ze ktoś będzie necil chęcią zakupu jednej albo dwóch akcji po 1 zł a upychał jednocześnie za jakakolwiek cenę. Heniek może teraz kilka lat na fixach próbować odkupić po 2 gr akcje i kurs będzie stał w miejscu.
Brawo geniuszu, dotarło. Heniek nie na darmo pisał że odkupi w 2023 i 2024r.Teraz policz średnia za jaką sprzedawal x ilość akcji i średnią za jaką może odkupić. Pisał że potrzebuję sprzedać pod inwestycje, tylko zapomniał napisać jaką.
Najprędzej ktoś powiązany z prezesem, obstawiałbym osoby z Adrixa, oby ino to była forma pożyczki pod zastaw a nie ”forma dystrybucji”. Teraz rozpocznie się powolne odkupywanie akcji lub mniej prawdopodobne, to co się najczęściej się dzieje z firmami na 2fixach - ze względu na interes i bezpieczeństwo uczestników obrotu. Pytanie ile akcji ma jeszcze ulica a ile już mają ludzie Henia , no i najważniejsze jak idą inwestycje ? Teraz to tego nawet hazardziści nie będą brać, będzie bieda z nędzą a może nawet Henio sypnie jakimś negatywnym infem żeby się wysypała reszta, druga opcja ze może biznesy nie wyszły i już jest „po obiedzie” a więc piach.
Jak piach to Henio cela plus. Raportowanie że wszystko idzie jak trzeba, budową osiedla, projekty, nowa inwestycja dlatego sprzedaż, deklaracje odkupu akcji na to wszystko znajdzie się paragraf jak to wszystko ściema.
a stracisz tylko tyle ile zainwestowales trzy lata temu zdecydowałam się na eksperyment kupna akcji od 10 groszy do jednego grosza inwestując w każdą po 300 złotych razem to wyszło 50 spółeczek 15 000 i jaki efekt zyski bardzo mierne coś sprzedałam akcji za jakieś 21 572 złotego część firm zbankrutowałą ale do sprzedaży pozostało jeszcze ponad 23 firemki niektóre firmy sprzedałam zdecydowanie za wcześnie trzeba pokonać w sobie presję zysku i trzeba celować w mega duże zyski tylko cieprliwosc może ci pomoc tego dokonać