• dawać jeszcze raz na -12% !!! Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    błagam, nie dobrałem tyle co chciałem
  • Re: dawać jeszcze raz na -12% !!! Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Tak jak pisałem że będzie przerzucanie z worka do worka to wydaje mi się właśnie się odbywa. Jeśli za kilka dni będzie komunikat o przekroczeniu progów to oznacza że miałem rację. Zbierali do mniejszych worków i teraz orzesypali po ustalonej cenie nie za wysokiej żeby podatków nie płacić. Proste. To są bardzo dobre sygnały myślę że idziemy na 20 groszy a 10 to będzie formalność. Ja też żałuję bo mogłem meic więcej ale takie życie.

Ja trzymam i nie daje się wyrokować na pewno będą górki doliny bo jeśli spółka ma osiągnąć sukces to przecież nie ulica ma na tym skorzystać. Ulica jest dawca kapitału kupili po 10 do 20 groszy sprzedali po 5 6 7 Państwu dziękujemy to nasza firma nasze pomysły.... Tak. To się niestety być może odbywa. Dlatego ja mam na to.... Trzymam i będę się cieszył ze firma się rozwija. Będę mail satysfakcję jak okaże się że miałem rację.
  • Re: dawać jeszcze raz na -12% !!! Autor: ~kuku [5.173.132.*]
    farmazony ze mucha nie siada
  • Re: dawać jeszcze raz na -12% !!! Autor: ~distefano [5.184.229.*]
    A ja dobrałem 100k
  • Re: dawać jeszcze raz na -12% !!! Autor: ~distefano [89.151.46.*]
    Co prawda -12% już nie było ale i tak udało się zapakować 250k w sumie. Teraz spokojnie kawa, ciasto i czekam na espi do świąt. Może być i po świętach, różnica żadna : - )
  • Re: dawać jeszcze raz na -12% !!! Autor: ~LetMe [94.254.226.*]
    Ja do mają trzymam. Nawet nie wystawiłem na rynek zleceń sprzedaży bo i po co
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.