Od momentu jak ogłosiłeś koniec korekty spadło 13%. W tym momencie mamy prawie -5% przy bardzo wysokich obrotach jak na ledwo ponad godzinę handlu. Chyba trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Pytanie tylko jak głęboka to będzie korekta!?
Szczerze to bym jeszcze dziś chciała powrotu na 20.30zl. Potem niech tam spada. Mi w long term te 20.30zl.dzis wystarczy.. Wyrzucane były dziś pakiety po 1000akcji i id razu kupiec się znajdował. Zobaczymy co zrobią dalej i ciekawe jak to wygląda z pozycji AT ale ja nie umiem robić tych wykresów
Przecież ktoś to kupuje, więc co za różnica, kapitał się mieli. Ogólnie, raptem co spadało raz nie całe 2% wczoraj z 6% i dzisiaj coś tam spadnie. Nie panikujcie, chyba że kupiliście po 25 aby za 27 sprzedać, jak ktoś wchodzi w spółkę tech. To chyba wie czym.to pachnie. Będzie bujać jeszcze nie raz.
ty kolezko dobrze sie czujesz?, na 25 zl przemielilo sie ze 100 tys akcji dytrybucja na calego byla tak jak pisalem, teraz mocno spada kolejny dzien a ten pisze ze spadlo 6 % ,poczekaj jescze na te akcje co po 13 zl byly to 20 bedzie tylko wspomnieniem
Z doświadczeniem wiem, że jak ktoś w emisji kupuje po 13zl to chce znacznie więcej zarobić niż 4zl na akcji. Takie mam do tej pory doświadczenia. Dla mnie 20zl jest super cena, jak będzie 17zl to także dokupie z 2k. A ty Jarosław, Polskę zbaw :)
I co z tego, że nie będzie 20? Po co tu siedzisz, ratujesz nasze portfele? Ja się dobrze czuje , wspaniale, a myślę że ty poczujesz się gorzej jak dadzą info o EBI i nie dokupisz po wymarzonym 16-17 choć ci tego życzę, bo też chce tam dokupić. Takie gadanie jak twoje, tylko mnie przekonuje,że trzeba tutaj dłużej posiedzieć, czytaj do komercjalizacji
Czy ty sprzedaż te swoje 500 czy 1000 akcji mnie to nie obchodzi ale głupota było nakręcanie innych gdy kurs był 25-26 zł jak wiadome ze jest emisja 450 tys po 13 zł i nie ma opcji żeby te poziomy się utrzymały , wiec wszystkich co poubieraliscie maja już 15 a zaraz pewnie i 30 % straty
A znajdź mi post gdzie pisałem " ludzie kupujcie za wszelkie pieniądze, bierzcie kredyty i kupujcie?". Nigdzie nikogo nie namawiałem, to że ktoś ma dobre zdanie o spółce to jedno, a namawiać kogoś na zakup to 2. Ja nadal mam dobre zdanie o spółce, wg mnie nic się od tyg czy dwóch nie zmieniło.
Piszesz o końcu korekty, spada 13%, piszesz: "to wciąż ta sama świetna spółka z niesamowitymi perspektywami o b.niskiej wycenie, chwilowa przecena mi nie przeszkadza to dobra okazja do zakupu"!
Twoja wiarygodność i Twoje przewidywania są żenujące.