Były plany wprowadzenia na NC firmy Kaiser/ szymanski tam był prezesem/ powiazanej z Omega WAT .Wycofano sie z tego pomysłu. Czy zmiana prezesa to kierunek pozyskania kapitału dla LuON poprzez debiut na giełdzie ?
Dnia 2023-04-03 o godz. 09:38 ~blinek napisał(a): > Były plany wprowadzenia na NC firmy Kaiser/ szymanski tam był prezesem/ powiazanej z Omega WAT .Wycofano sie z tego pomysłu. > Czy zmiana prezesa to kierunek pozyskania kapitału dla LuON poprzez debiut na giełdzie ?
Prędzej zmiana WAT na LuON. Skoro jedno nie wypaliło, to może drugie wypali.
kolejny rebranding ?raczej nie , jest okreslone czym zajuje sie Ackerman , WAT i LuON . Ackerman ; specjalizuje się w produkcji i dystrybucji materiałów budowlanych WAT : specjalizuje się w inwestycjach kapitałowych na rynku materiałów budowlanych LuON ;specjalizuje się w tworzeniu systemów i urządzeń inteligentnego domu
Dnia 2023-04-03 o godz. 10:12 ~blinek napisał(a): > kolejny rebranding ?raczej nie , jest okreslone czym zajuje sie Ackerman , WAT i LuON . > Ackerman ; specjalizuje się w produkcji > i dystrybucji materiałów budowlanych > WAT : specjalizuje się w inwestycjach kapitałowych na rynku materiałów budowlanych > LuON ;specjalizuje się w tworzeniu systemów > i urządzeń inteligentnego domu > > WAT to inwestycje kapitałowe
Blinek ja to wiem. Ale poczekam do czasu jak zobaczę zamówienia na nowe systemy LuON. Jak to będzie szło. Chcę tez przeczytać raport za I kwartał. Nie mam zamiaru kupować kota w worku, a potem zastanawiać się co z tym zrobić. Jak do tej pory nie widzę nic co mogłoby powodować wzrosty ceny akcji. To jest tylko moje zdanie i traktuj je tak, jak wymianę zdań w rozmowie.