Jeśli ktoś z Was ma konto premium w Squaberze to zerknijcie sobie w zakładkę "Strategie i okazje" i "Materiały do pobrania" jest tam publikacja w PDF wydana na początku roku (wcześniej ją przeoczyłem) o 12 wyselekcjonowanych najlepszych spółkach z NewConnect do gotowego portfela, które są perspektywiczne w 2023 roku zdaniem analityków Squabera.
Ciekawostka, wśród tych spółek znajduje się również Saule Technologies :)
Wow.... poprostu wow.... jest taki portal nagrodybonagrody.pl i tam tez sam nie wiem co.... ale jest info nie? Ale to tylko klienci premium wiedza, bo inni to nie wiedza... i nie moga stracic ani zarobic, wow
O A ten znowu się slini i czeka na uwagę, na słowo. Nie ważne czy dobre czy źle. Biedak bez rodziny z tysiącem akcji po 14 zł..... No chodź, pan pogłaszcze.....
Może niech się Squaber pochwali, ile ma akcji Saule i z jaką średnią. Typowe naganianie na pośrednika finansowego, który chce brać pieniądze za wróżenie z fusów.
Czemu jesteś taki odważny tutaj
Jak proponowałem sprawdzenie mojej średniej i ilości akcji to okazałeś się zwykłym tchórzem
Tchórz bez akcji i bez honoru czyli DC
Nawet nick jak dziecko z zerówki
Nawet nie odpisałeś na podbicie stawki i miejsce w ltore masz podjechać. Zaproponowałeś coś z góry myśląc że ktoś się twojej dziecinady boi a teraz po kilku dniach sam przed sobą biedo umysłowo finansowa udajesz. Leszcz z tysiącem akcji po 14.
Mistrzowskie skończ z tą dziecinadą twierdzisz, że masz 30 tys. akcji w średniej cenie 3,20. Wystaw te 30 tys. na sprzedaż po np. 11,00, chociaż cena nie ma znaczenia. Po prostu wszyscy zobaczą na arkuszu zleceń, że mówisz prawdę o ilości akcji jaką poosiadasz, bo nie ma na arkuszu takiej ilości akcji w jednym zleceniu.
DC
Twoja odpowiedź była jak odpowiedź dziecka z przedszkola lub Ameby z IQ 10
Czy można kogoś poważnie traktować co proponuje spotkanie pod Lidlem?
Nie jesteś przeciwnikiem na moim poziomie...możesz spotykać się pod Lidlem lub z kolegami pod butla z piwem, Żabka, Biedronką lub pod przedszkolem gdzie jest twoje odpowiednie miejsce ...tchórzu lub bardziej pasuje do ciebie nazwa devilll(b).
Tak samo poważnie można takiego kogoś traktować jak m8strza z IQ 665 co myslu że realnie założy się na forum bankiera z kimś kogo nie zna o 100K. Ile juz takich realnych zakładów zrobiłeś? I jak takiego bidonami traktować? No umówić się pod biedronka w lagiewnukach, a co k...wa gdzie chciałeś? W negresco w Nicei głąbie?