A tym czasem wskaźniki mówią same za siebie jak papier jest nie dowartościowany.
C/Z jest 6,5 , a
C/WK jest 1,84 .
PRZYPOMINAM ,ŻE W RAPORCIE ZA 1 KW. JUŻ NIE BĘDZE ŻADNYCH ZOBOWIĄZAŃ ,GDYŻ PREZES INFORMOWAŁ W LIŚCIE DO AKCJONARIUSZY PRZY PUBLIKACJI ROCZNEGO RAPORTU ŻE WSZYSTKIE ZOBOWIĄZANIA ZOSTAŁY SPŁACONE !!!.
tu już byli tacy co pisali że zysku nie będzie w drugim kwartale ,w trzecim kwartale ,w czwartym kwartale być może właśnie to ten sam gość pisał!!!. Jak widać z kwartału na kwartał firma przynosi zyski i to coraz większe ,a pierwszy kwartał dobrze o tym wiedzą, że mogli mieć mega zysk skoro spłacili parę milionów zobowiązań!!!.
Też to widziałem i to pod rząd wpisy daje i spać nie może o 23: 40 .Pewnie dlatego ,bo obawia się powrotu i przebicia 30 zł
w przyszłym tygodniu .
Wig 20 będze przebijał szczyty hossy ibędze szedł dalej do góry to i my pójdziemy, bo spółka ma świetne wyniki .
DUŻO BEŁKOTU NA FORUM PRZEZ DZIECIAKÓW Z GROSZEM W KIESZENI , A EFEKTÓW ŻADNYCH ! KUPOWAĆ CIOTKI ! BO BĘDZIE DROGO :) MAM NADZIEJĘ ŻE DO SPADKU NA 20 ZETA ZDĄŻE TO JESZCZE POWOLI WSZYSTKO WYWALIĆ ! DLATEGO BRAĆ BO TANIO SIERMIENGI ZAMAZANE :))
Dnia 2023-05-15 o godz. 12:16 ~Obserwator napisał(a): > DUŻO BEŁKOTU NA FORUM PRZEZ DZIECIAKÓW Z GROSZEM W KIESZENI , A EFEKTÓW ŻADNYCH ! > KUPOWAĆ CIOTKI ! BO BĘDZIE DROGO :) MAM NADZIEJĘ ŻE DO SPADKU NA 20 ZETA ZDĄŻE TO JESZCZE POWOLI WSZYSTKO WYWALIĆ ! DLATEGO BRAĆ BO TANIO SIERMIENGI ZAMAZANE :))