.......jestem małym inwestorem od 10lat MCI logiem , wielu juz straciło wiarę ....paru jeszcze jest na Forum z młodym na czele którego czytam i cenie pułkownika...
ja uważam, że Czechowicz jako wrocjaławin nie będzie miljarderem gdyż jest okrutnym skąpcem , brak mu uczciwości ,bo w życiu i interesach trzeba grać uczciwie choć nie zawsze to się opłaca ( cytat L. Kołakowskiego) ja jestem poznaniakiem też wyliczonym ale nie aż tak do końca .....reasumując mam zamiar wyjść z MCI a mam 3,5 kg przy 22 zł i skończyć przygodę, bo GPW w drugim półroczu odbije na północ i wejść w spółki OZE ....szkoda czasu na MCI......pozdrawiam Kolegów
I to jest właśnie złe. Mały nie mały ale jak jest DŁUGO terminowy to jest najlepszy. A takich należy szanować. Berkshire Hathaway też nie wypłaca dywidendy, ale. Jak zawiadowca chce brać przykład z najlepszych to niech bierze.
advocem lobotomek ...
......Tomek obiecywał wiele lat wstecz, że papier będzie jako lokata długoterminowo dawać rocznie posiadaczom conajmnie 10% zysku ...
czyli działać jako " fundusz emerytalny " i co z tego wyszło?akcjonariusze drobne co uwierzyli są dzisiaj w czarnej d.... I tyle!
.......myślę, że na tym papierze można gora "dociagnać" do 0,7 nav !!!
30 zł to marzenie nierealne z myśleniem zawiadowcy, który jest narcyzem i skąpcem ......