Dnia 2023-04-03 o godz. 14:55 ~pm123456789 napisał(a): > Prognozujesz wyższe C czy niższy Z? Po ile kurs akcji do końca 2023? Chyba z GPW nie zejdą do końca roku?
dobre pytanie do tego "wszystkomogącego" :) sorry, że się wtrącam do Waszej dyskusji, ale w kwestii Twojego drugiego pytania: - Spółka jest pewna, że wygra proces za pozew mniejszościowych o uchylenie uchwały o wycofaniu z obrotu. - przedłużenie postępowania sądowego jest jej na rękę, gdyż rosną sumaryczne koszty utrzymania Ropczyc na rynku (opłaty za animatora, rewidenta itp rzeczy wynikającego z bycia spółką publiczną - potem wystąpią o sowite odszkodowanie od tych nierozsądnych, co ich pozwali w imię "obrony praw mniejszościowych". nie jestem stroną w tym postępowaniu, ale mam skromny "pakiecik" akcji i czekam na rozwój wydarzeń. Najwyżej zostanę z paroma akcjami nie notowanymi na GPW.
To nie takie proste wycofać, cena musi być zbliżona do średnich 3M / 6M, a wydaje mi się że już można zacytować Piersi Bałkanika: "Będzie się działo...będzie radośnie... polejcie wina również im, znów na parkiecie będzie dym" Ale co ja tam wiem, zobaczymy kto będzie miał rację...
Na SWALLET przglad opcji strategicznych, na ich stronie mieli 500k wejść w marcu jest to 100% więcej w porównaniu do lutego, CS GO 2 nadchodzi będzie się dziać na spółce.
Weź się realizuj gdzie indziej frustracie, wszystko spada, a RPC rośnie. Może czas pomyśleć ? Pewnie sprzedałeś po 25 (albo niżej) i teraz żal d ściska... Ściśnie bardziej.