Dziwna tą emisja. Zero komentarza zarządu po co. Na co.. Potem szybko dobry komunikat. Wydaje się że powinni podać po co i za ile. Ale nie podali. Dobrze że na forum jest paru rozsądnych ludzi bo udało się uniknąć paniki wyprzedaży chociaż od razu pojawiło się mnóstwo tropi mówiących ze za grosz i w rynek. Tak się zastanawiam kto gra przeciwko komu. Ale tutaj grają duzi chłopcy nie oszukujmy się. Dziwne to wszystko rok siedzą cicho potem nagle przyspieszenie setki niemądrych nieorawdzowych informacji wpisów. Góra doll. Warto fakty umieścić na osi czasu. I będzie widać że drobni zostali rozegrani jak dzieci trzeba było tylko czasu. Jest prawda czasu i prawda ekranu. Jedna z najciekawszych nieprawd jest to że w rękach drobnych akcjonariuszy jest 100 mln akcji. To nieprawda myślę że 15 do 20 max może mniej. Reszta jest już zaparkowana a lada akcja kupiona do 10 groszy da zysk wspomnicie moje ślowa. No cóż obserwujcie forum wpisy komunikaty zastanówcie się kto gra przeciwko komu kiedy się pojawiają komunikaty i jakie są wzajemne relacje ludzi. To nie jest przedszkole. To. Nie jak na Dino gdzie było jasne kupujesz akcje dajesz kasę my ją inwestujemy zarabiamy. CAsem zarobić mogą tylko koledzym mówię o poważnym zarobku nie o kolklwiczach mających sto tysiąc akcji nota bene gdzie jest Slay....
Prawnie to nie może być niższa niż wartość nominalna czyli 0.01 tj. 1 grosz. Ale nie sądzę aby przed NWZA chcieli ryzykować i denerwowac inwestorów raczej będzie grubo powyżej 10 groszy może nawet po 28 groszy. Zawsze należy brać pod uwagę że ktoś chciałby uslinje sprawdzić komu sprzedano za ile kto wpuścił w rynek za ile i jakie były relacje wzajemne. Bo teoretycznie głupio by było jakby się okazało że dostawali akcje wpuszczali w rynek i wspólnie biesiadowali. A wszystko można sprawdzić tak więc ja bym raczej zakładał że ta mała emisja bedzie w cenie która nas zaskoczy i pójdzie na rozwój firmy w taki sposób który nas totalnie zaskoczy ucieszy i spowoduje fale entuzjazmu. Teraz to już sobie chyba można powiedzieć. Tak. Pozbawili nas AKCJJ zostaliśmy WYROLOWANJ daliśmy się zrobić chciwosc zwyciężyła czekaliśmy. Na 5 groszy które czeka i macha z daleka. To sobie pomachaliśmy i pomachamy dlek w oczekiwaniu na 5 groszy oni nas wykończą tak jak pisałem wcześniej bo wiedzą w jakim kierunku forma się rozwija a my tylko widzimy to co chcą nam pokazac. Zrobili kilka kolek a my zachęceni powodzeniem niektórych oddaliśmy bo 5 groszy czeka i macha z daleka. Przecież to wygląda na kasę na rozwój firmy wreszcie coś ruszyło dlatego po roku oczekiwania nie wiadomo dlaczego akurat teraz obudzili się i kończą połączenie. Przecież to widać. Jak na dłoni wpuścili w rynek miliony akcji po 10 15 groszy odczekali odkupili te same akcje zarobili kasę wsadzili w inne projekty a teraz mają zebrane gros akcji i śmieją się z naszych 5 groszy czeka i macha z daleka