Najlepiej sprzedające się gry na PS4: DE 23 miejsce (na 5681) GB 44 miejsce (na 5758) US 64 miejsce (na 6251) FR 35 miejsce (na 5723) AT 9 miejsce (na 5680) AU 40 miejsce (na 5616)
Jak chcecie możecie sobie sami poszukać wystarczy wpisać PS Store i nazwę państwa
Dzięki za zestawienie. Wcześniej patrzyłem na "new releases" (Succubusa nie było jeszcze na liście best sellerów) i ciężko było o jakiekolwiek wnioski. Teraz mamy pełen podglad tego jak sprzedaje się gra na tle całego rynku.
Najlepiej sprzedające się gry na PS4: DE 18 miejsce (na 5686) GB 31 miejsce (na 5763) US 46 miejsce (na 6257) FR 34 miejsce (na 5728) AT 9 miejsce (na 5685) AU 36 miejsce (na 5620)
Na wszystkich pozycjach mamy awans poza Austrią gdzie i tak było już wysoko
To są rynki które generują wysokie zyski i mają dużo graczy
Bo to jest giełda a nie klub kibicowania w sprzedaży.
Prezes odj*bał że aż miło i myśłisz, że teraz sprzedaż będzie miała wpływ na kurs? Byłem zakochany w tej spółce, ale po tym, co Prezes odwalił, to nie mam do nich już zauwania (pomimo tego, że nadal jestem na sporym plusie).
To racja, prezes zepsuł poufność spółki, jak widać nie mogło być tak pięknie, a szkoda bo potencjał był naprawdę duży. Jestem ciekaw jak się wytłumaczy z tej sprzedaży i co to miało na celu … trzeba przyznać, że ładnie kurs poleciał przez ten wybryk …