• Powinno być takie ESPI Autor: ~blinek [31.0.122.*]
    Powołanie prezesa zarzadu
    Propozycja podziału zysku
    Ogłoszenie terminu WZA

• Re: Powinno być takie ESPI Autor: ~Zrozum [94.254.176.*]
    Dobrze że użyłeś czasownika modalnego "powinno".
  • Re: Powinno być takie ESPI Autor: ~Cxz [188.33.240.*]
    Mógłbyś choć 1 dzień zamilknąć i nie dodawać tu swoich wypocin? Wytrzymasz ten 1 dzień? XX ma rację jebiacz cię. Popieram na chorobę jest jedno lekarstwo psychiatra tam się udaj w tym 1 dniu.
  • Re: Powinno być takie ESPI Autor: ~Miedzioryt [5.173.20.*]
    Niestety wyglonda to na ewakuacje z tononcego statku. Obym sie mylił artur pociesz mnie. Co nie tak z szymańskim że wyleciał ?
  • Re: Powinno być takie ESPI Autor: ~Arthurius [81.6.142.*]
    To chyba oczywiste, że w następnym tygodniu będzie info o powołaniu Szymańskiego na prezesa zarządu WAT S.A.? Ale dobra, rozumiem, że nie wszyscy potrafią dodać 2 do 2, a niektórym wychodzi inny wynik niż 4, więc ok... Póki nie ma informacji o powołaniu, możecie siać zamęt.
    Arturius policz ile tej dywidendy dostaniesz jeszcze... Jakbyś umiał liczyć 2+2 to byś nie był 50% w plecy. Dlaczego ja to potrafiłem przewidzieć. Tak samo jak Sympatyk czy Jam a Ty nie i nadal się wymadrzasz a nic nie rozumiesz.

Cxz. W którym miejscu nie mam racji? Konkretnie. Merytorycznie.
    Ty Arturius przyszedłes na podbitce po ukazaniu się sponsorowanego artykułu i robiłeś na forum wyliczenia z D...y. bo dywidendę dostaniesz. G....o dostaniesz. Madrzycie się a żaden z was nadal nic nie rozumie. Wywalanie akcji przez słupy, sponsorowany artykuł a i teraz jeszcze rezygnacja prezesów a wy piszecie że jest świetnie:)

I to ja jestem chory? :)
    Merytorycznie? To proste jesteś antywskaznikiem . Pocisz się tutaj dniami i nocami po co? Nie martw się o czyjaś kasę bo robisz z siebie głupka. Przeznaczyłem 25 k na straty. I po co się pocisz? Wszystko ?
  • Re: Powinno być takie ESPI Autor: ~Jam [46.151.21.*]
    Dnia 2023-03-31 o godz. 18:29 ~Cxz napisał(a):
    > Merytorycznie? To proste jesteś antywskaznikiem . Pocisz się tutaj dniami i nocami po co? Nie martw się o czyjaś kasę bo robisz z siebie głupka. Przeznaczyłem 25 k na straty. I po co się pocisz? Wszystko ?

Jeśli mogę sie wtrącić to osobiscie uważam ze Zrozum dobrze wam pisał i akurat był dobrym wskaźnikiem ale każdy ma swoją rację widzę.
    Jam ja nie inwestuje w akcje na pół roku czy rok.. tylko na lata. Spółka jest niedowartościowana i cieszy mnie fakt że mogę niżej wskoczyć.z reguły nie usredniam w dół ale tutaj to robię. Mój nos coś mi podpowiada że tak jest ok.
    Kto zdrowy interesuje się spółką jeśli jest przekonany o jej marnej przyszłości? Odpowiedz ale z sensem . To proste pytanie. .bo ja wychodzę i zapominam .skupiam uwagę na innej.nowej inwest. .wiesz dlaczego tu sterczysz? Bo chcesz kupić taniej .
  • Re: Powinno być takie ESPI Autor: ~blinek [31.0.123.*]
    Pierwsze INFO - nowy prezes juz jest
    Czekamy na :
    PODZIAŁ ZYSKU za 2022
    Ogłoszenie terminu i projekt uchwał na WZA
[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.