• Nie liczcie na dużo Autor: ~Wit [5.173.160.*]
    Tutaj przy udanej premierze będzie max 16-18 zł Fundament tej spółki jest kruchy . Nie polecam .
  • Re: Nie liczcie na dużo Autor: ~Mike [5.184.115.*]
    To prawda żadna spółka pod wodzą Mateusza W nie ma szans na wzrosty . A w Road na dodatek duży pakiet ma były prezes który wiemy jaka jest osoba .Kto chce stracić kasę zapraszam do Movie Games i ich spółek córek . Tragedia
  • Re: Nie liczcie na dużo Autor: ~Richi [31.60.132.*]
    Głupoty piszesz ten prezes ogarnie spółkę jak złoto .
  • Re: Nie liczcie na dużo Autor: ~Mike [5.173.160.*]
    Obecnego prezesa Road nie mogę oceniać ponieważ nic jeszcze nie zrobił . Wydaje się być konkretny ale poczekajmy . Natomiast obecny prezes nie kupił ani jednej akcji Roada a to już o czymś świadczy . Wizerunek całej grupy Movie jest bardzo słaby .Mateusz Wcześniak jest gwiazda jednej gry . Ostatnie lata pokazały jego kompetencje jako prezesa a raczej ich brak
  • Re: Nie liczcie na dużo Autor: ~Free [78.8.69.*]
    Akurat graczy obchodzi jaka jest jest sytuacja w spółce:)

Sprawa jest prosta - gra będzie dobra i się sprzeda, to i kurs będzie wysoko. Jak się nie będzie podobała to kurs runie na łeb na szyje bo juz nic spółki nie uratuje i tyle w temacie. Takie gadki o tym, że kurs nie przekroczy 16-18 zł brzmią dla mnie jak namawianie do oddawania za pół darmo jeżeli gra okaże się sukcesem przynajmniej na miarę GSS.

Kapitalizacja na chwile obecna trzy razy mniejsza od Drago więc jest niezłe pole do wzrostu w przypadku dobrej sprzedaży.

Do tego wszystkiego należy oczywiście dodać sentyment do gamedavu. Na chwile obecna jest kiepsko, gorzej było tylko kilka miesięcy po premierze Cyberpunka i spdkach na CDR.
  • Re: Nie liczcie na dużo Autor: ~Xyz [78.8.22.*]
    Nie licze ;) 200% mi wystarczy....chociaz czuje w moczu ze bedzie z 500% ;) w sensie wybije maxima historyczne....
[x]
ROAD 2,15% 5,70 2026-04-02 10:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.