bo tam zmierza kurs... Wy się wyzywajcie dalej kto ma racje, czy technicy czy wyśmiewający AT. Możecie szydzić ale przez ostatnie 2 lata AT mnie nie zawiodła na tej spółce... Przypomnę się gdy kupie i spokojnie wtedy poczekam na 40 albo wiecej ma kursie :)
Dnia 2023-03-31 o godz. 11:47 ~Szu napisał(a): > bo tam zmierza kurs... Wy się wyzywajcie dalej kto ma racje, czy technicy czy wyśmiewający AT. Możecie szydzić ale przez ostatnie 2 lata AT mnie nie zawiodła na tej spółce... Przypomnę się gdy kupie i spokojnie wtedy poczekam na 40 albo wiecej ma kursie :)
Dokładnie trzeba szykować gotówkę bo to będzie okazja dobrać perły ;)
Też tak myslę że przed dywidendą. Zobaczymy. Wielu ludzi nie rozumie że takie korekty to coś normalnego i są potrzebne. Nie ma sensu obrażać się na to... w końcu cały czas poruszamy się w kanale wzrostowym. Ten poziom to jak wyciągnięcie ręki z pieniędzmi do Ciebie... po co to odrzucać jak "ktoś" daje Ci szanse zarobić?
Zobaczymy dziś czy wybroni 31,50 zł jeśli tak to góra, ja czekam na dywidendę zarobiony grubo tak że może być nawet 29 zł i tak 40 zł będzie przed dywidendą.