Dnia 2023-03-31 o godz. 11:34 ~tak napisał(a): > O po tyle i ja kupię .To nie są żadne mity przejęciem spółki tylko fakty
a ty dalej naganiaczu nie rozumiesz, że spółki nie maja swojej kasy, bazuja na ... planach i kredytach, ja planuje że zostane Panem tego kraju, dlatego od dzisiaj oddajesz mi 20% swojego przychodu bo jak bede panem to bedziesz oddawał 50%
czekam na 25 groni, nie ma co przepłacać. Tutaj będą wzrosty, ale niezbyt szybko. Może w III kwartale, gdy pojawią się spekulację co do zysku za 2023 rok. Wcześniej to tylko wróżenie z fusów.
Dnia 2023-04-02 o godz. 23:43 ~artbeco napisał(a): > czekam na 25 groni, nie ma co przepłacać. Tutaj będą wzrosty, ale niezbyt szybko. Może w III kwartale, gdy pojawią się spekulację co do zysku za 2023 rok. Wcześniej to tylko wróżenie z fusów.
Dnia 2023-04-04 o godz. 20:20 ~Gość napisał(a): > Widłowy " znafco" GPW, poziom poniżej 0,45 jest tylko twoim marzeniem. Teraz tylko do góry niestety haha
Dnia 2023-04-27 o godz. 10:03 ~widłowy napisał(a): > trochę przestrzeliłem datę ale już wkrótce będzie nowy poziom cen. A jak chłopaki zrealizują warranty to pewnie i poziomy 0,2-0,25
Ładnie trochę. Trzy tygodnie to dla ciebie trochę?
Przecież to stary kotlet. W marcu była o tym mowa przecież że wyemitują. Wg ciebie to zaraz będzie to sprzedane w rynek tak ??? Hmmm... Bez komentarza jednak.