• RGR straszy inwestorow Autor: ~AnalizyD [82.132.229.*]
    https://pl.tradingview.com/chart/XTB/G28q8zUW/
  • Re: RGR straszy inwestorow Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dlaczego się podszywasz pod człowieka który stworzył te analizę?
    Wiesz jaka jest sprawdzalność? Jakby wszystkie analizy działały to by tworzący je byliby bogaci...
    O to właśnie chodzi, że jak najwięcej ludzi ma a taką analizę uwierzyć, żeby się sprawdziła.
    A co z Fibonaccim, co ze wskaźnikami, średnimi kroczącymi czy formacjami świec japońskich?
    Dlaczego mamy uwierzyć akurat w rgr, bo tobie tak najbardziej pasuje?
    Wiesz ze twórca tej analizy cały czas dokupuje XTB?
  • Re: RGR straszy inwestorow Autor: ~Adrian [82.132.229.*]
    Nie podszywam ... tylko podpisalem tak bo wlasnie osoba o takim nicu stworzyla ta analize.
    Przeciez ja sie nie kieruje ta analiza ale rowniez zauwazylem ze ksztaltuje sie na wykresie RGR ... a analiza tej osoby tylko mnie w tym utwierdzila.
    Według Sqaberowej metody to XTB wybił dołek na 32,58 zł i załamał trend wzrostowy. I rowniez cos w tym moze byc bo dzisiaj kurs odbil sie od tego poziomu.
    A skad wiesz ze rgr mi najbardziej pasuje ... jakby nie patrzec kurs z 20zl poszedl na 36zl pod wysoka dywidende ... a teraz czesc osob realizuje zyski i bierze to tu i teraz a nie czeka na walne i decyzje knf.
    Nie wiem czy twora tej analizy caly czas dokupuje i nie interesuje mnie to ... wiem co ja robie i jaki mam plan odnosnie XTB
  • Re: RGR straszy inwestorow Autor: ~Tj [83.23.214.*]
    AnalizyD to oszus t, którym już zajmują się odpowiedni ludzie. Ostatnio nachalnie namawiał na Twit terze ludzi do sprzedaży asbis po 21 zł, jak to się skończyło każdy widzi.
    Analizy to nie rekomendacje ... kazdy sam decyduje co zrobic ze spolka w danym momencie ... to rynek decyduje gdzie kurs powedruje ... a my tylko mozemy je analizowac i przeczytac spostrzezenie innej osoby odnosnie danej spolki a to czy ja kupimy czy sprzedamy to powinnismy zdecydowac sami. Na stooqu rowniez podaja analizy a czy one sie wszystkie sprawdzaja ?
  • Re: RGR straszy inwestorow Autor: ~ja [82.113.98.*]
    W takich analizach jest analizowana przeszłość i mówi nam to dużo ale o przeszłości a kreski na przyszłość zostaną dopiero wyrysowane
  • Re: RGR straszy inwestorow Autor: ~Cypis [5.173.198.*]
    Adrian, człowiek o wielu nikach i to w jednym wątku. Zaczynał wątek jako AnalizyD a kończy jako Adrian. Masz rozdwojenie jaźni czy nowy w pracy i ci się wszystko myli jeszcze
    Chyba wyjasnilem wczesniej dlaczego watek podpisalem AnalizyD. Moze wroc do szkoly i zacznij czytac tekst ze zrozumieniem
  • Re: RGR straszy inwestorow Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Gościu, gdyby nie zwrócił ci nikt uwagi, to byś siedział zadowolony cichutko, że udaje się trolowac.
    Powoływanie się i podszywanie pod innych też ci nie wychodzi.Zajmij się czym innym bo słaby troll z ciebie.
    Inwestor też słaby skoro nie masz swoich przemyśleń i powołujesz się na innych.
  • Re: RGR straszy inwestorow Autor: ~Leszcz [178.43.137.*]
    S.r.a.m na RGR . Rozwòj i perspektywa sie liczy. To jest fundament.
[x]
XTB 1,63% 107,26 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.