Suche wiadomości o, GrA. oraz duże bardzo duże perspektywy dla GRA czekamy za nowymi kontraktami umowami oraz duże otwarcie w USA swojego przedstawiciela sprzedwcy zfilamentu pozdrawiam
Ja rozmawiałem w SMALL GROUPS na wideoczacie z prezesem i zarządem. Bardzo merytoryczna rozmowa. Rzeczowe odpowiedzi na nawet trudne pytania. Oczywiście na początek było suche wprowadzenie dla nowych. Ja siedzę tu od debiutu prawie i kibicuje . Biorę akcje w prawie pierwokupu. A kolegę który ma pretensje ze mieli pompować od 10 zł w górę rok temu pytam ...pod co ? Pod spekułę ? To może z byłym prezesem by przeszło ale nie z tym. Główny udziałowiec podał pomocną dłoń w trudnym czasie i dofinansował spółkę własną kasą. 200k zł co miesiąc przez 8 mies. Z tej emisji trzeba mu oddać 1 mln zł i to są wszystkie zobowiązania jakie ma spółka. Ogólnie moim ale to tylko moje zdanie spółka pokaże jeszcze potencjał i zyski. I to może być całkiem niedługo. Nie wydaje mi się aby inwestowali ponad 3 mln w nowe linie produkcyjne w ciemno. Tam w USA musi się coś kroić. Tempo pozyskania kapitału jest dla mnie znaczace. Gdyby to było lelum po lelum to by poszli zwykłą drogą przez prawo poboru itd. Kontraktów i produktów w odwodzie jest sporo. Z różnych dziedzin. Myślę że będzie dobrze. Prezes i zarząd to mocne ręce i chłodne głowy. Główny też ma chyba łeb na swoim miejscu. To moje odczucia po rozmowie.