• BOWIM - czas na konkretne wybicie Autor: ~OBSER [5.184.119.*]
    Nie wiem czy ktoś jeszcze odda po 10,6 zł, ale wygląda na to, że drobni się wypstrykali po ostaniej zagrywce grubego. Ja dzisiaj dobrałem po 10,68 i 10,7 (440 akcji). Przedwczoraj jakieś 500 akcji po średniej 10,3. Arkusz dobrze wygląda. Śmiało możemy wybijać powyżej 11 zł. Szacunki dla grupy pewnie jutro podadzą. Wygląda na to, że gruby jest bardzo dobrze poinformowany …
  • Re: BOWIM - czas na konkretne wybicie Autor: ~Xaas [185.238.205.*]
    To raczej tylko "sentyment" - wszystkie stalówki poszły dzisiaj w górę. Oprócz Cognora - ale po ostatnich wzrostach to dość zrozumiałe. Nie obiecywałbym sobie zbyt dużo ...
  • Re: BOWIM - czas na konkretne wybicie Autor: ~Miedzioryt [95.160.16.*]
    Zgadza sie. Pot co to ma niby rosnonc. Spulka niemodna spulka zapomn8ana to już ostatni taki kwartał. Bessa panie recesja panie inflacja panie gwiazda jednego sezonu
  • Re: BOWIM - czas na konkretne wybicie Autor: ~iggy [194.177.28.*]
    Dnia 2023-03-30 o godz. 13:49 ~OBSER napisał(a):
    > Nie wiem czy ktoś jeszcze odda po 10,6 zł, ale wygląda na to, że drobni się wypstrykali po ostaniej zagrywce grubego. Ja dzisiaj dobrałem po 10,68 i 10,7 (440 akcji). Przedwczoraj jakieś 500 akcji po średniej 10,3. Arkusz dobrze wygląda. Śmiało możemy wybijać powyżej 11 zł. Szacunki dla grupy pewnie jutro podadzą. Wygląda na to, że gruby jest bardzo dobrze poinformowany …

Łupie mnie w kościach:)
    Chyba będzie się działo.
    Ale żeby teraz sprzedać Bowim i przeskoczyć na Cognor to do dziś nie mogę się nadziwić:)))

[x]
BOWIM -1,08% 4,56 2025-12-02 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.